gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Naravno.. al ti o tome ne znaš ništa.. i opet se praviš kao da znaš...![]()
Znam,znam, čitam te kao knjigu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno.. al ti o tome ne znaš ništa.. i opet se praviš kao da znaš...![]()
andjelko se uvatio sa jucom pa zajedničkim snagama brane veru![]()
Znam,znam, čitam te kao knjigu.![]()
Sedamdesetogodisnji emigrant iz Libije(zivi u Kaliforniji) pise svom sinu koji trenutno studira u Parizu:
Sine, od kako si otisao da studiras, sve sam slabiji; da li bi bar mogao doci na kratko...treba i vrt okopati?
sin mu ubrzo odgovara:
Dragi tata, ne mogu, imam uskoro ispite i providim celo vreme na ucenju...i da, vrt ne diraj, tamo sam sakrio...ne moras znati sta.
dva sata kasnije, upadaju gardisti specijalci i sm po sm raskopavaju vrt...odlaze ne nasavsi nista
tri dana kasnije stize od sina poruka:
tata, prve ispite sam uspesno polozio, nadam se da sam ti pomogao...jesu li specijalci prekopali dvoriste?; mozes i sam da posadis travu.
![]()
Ja sam uvijek iskren prema sebi kako ne bih bio lažov prema drugima. Prosto sam te raskrinkao.ma ubedi me u dve reći...
Aj nas ovde možeš i da lažeš, al nije lepo da lažeš sebe.
ou.. vara monu...![]()
Ja sam uvijek iskren prema sebi kako ne bih bio lažov prema drugima. Prosto sam te raskrinkao.
juca je imenica u mnozini i vrlo verovatno da ima i muske clanove... kakav svastoyeb.![]()
Previše koristiš smajli *cepanje* kada ništa nije duhovito. To je znak uznemirenosti, da ne kažem histerije, što dalje implicira da sam te uzdrmao svojim dubinskim analizama.Uuu.. raskrinko me...al je tebi dobro....
Uopšte filmove ne moraš da gledaš.
vidi reko ti je da si političar...ja mu to ne bih oprostila..
duhovitošću se ne možeš pohvaliti... više si nekako tragikomičan...
Opa, došao si po još jednu turu. Nije ti bilo dosta sinoć.![]()
As I said... ne brini, suočavanje sa onim što si potiskivala godinama je prvi korak ka duhovnom oslobođenju.
Ne razumijem međeđi jezik.Opet si izvirio ispod mamine haljine..
vidi što ti je iskustvo...![]()
Ne razumijem međeđi jezik.![]()
Pa da... pacijenti sa sličnim problemima su već dolazili kod mene.
jadan taj bozo s vama
nije njemu lako![]()
Eto.. ne zna čovek maternji a meni nešto kaže...
Jeroh ne priča međeđi već srpski. Vama sad treba prevodilac za taj strani jezik.
i ja ću početi da ga sažaljevam![]()
Sa histeričnim smajlovima? Poneli ih u teglicama?![]()
Ako su vama preci međedi, meni nisu...Pusti ti Džeriha, da vidimo šta ćemo s tobom.
dodji, zajedno cemostize zima, toplije je
![]()
mani se nje ona je političarka i uvek pokvari keks...tako kažo anđelko...