KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... mislim da je to instinktivna reakcija na svakog nepoznatog mužjaka. :lol: ...

Sta ti je instinkt bog te mazo!
p0125.gif

Al ima tu mozda jos necega... i malo zavisti
t1970.gif
na slobodi.

često ukrštaš koplja sa alfama, logičan mi zaključak... :lol:
ako grešim, reci mi šta je značio komentar?
saćemo se opet posvađamo ako se ne povučaš na vreme. :manikir:

izlozba smajlija ?za to me pitas? pa redjali se samo smajliji pa sam to rekao .....a i zar nije doc holidej zensko?i ne znam koja su to ukrstanja koplja sa alfama?di su te alfe?

E yebiga zatvoriše temu a ja djavolici obećala odgovor pa da ne bude razočarana.

Kažeš da su blizanci površni, pa škorpije su posesivne, arogantne, sujetne, samožive, sklone splatkarenju....................ali ja neću biti kao ti i neću reći sve su škorpije takve, ne nisu, ali ti jesi i to što bi se reklo pravi školski primer.

Kladjenja i fajt borbe ostavljam tebi jbt. kako nisko padaš za šačicu pažnje.

Nisi ti loša osoba ali si emotivno osakaćena i odatle proizilaze svi tvoji problemi. Tebi forum služi za lečenje tvojih frustracija. Koliko god nekad pomislim da ti na oštar način saspem istinu o tvom mentalnom sklopu, na kraju ipak nekako ne mogu.
Ljudi koji u sebi nose toliki cinizam imaju dosta problema i obično su prvenstveno sami sebi najveći neprijatelji tako da je meni tebe žao.

Zato samo ti nastavi da sikćeš i na taj način da izbacuješ negativnu energiju iz sebe, tebi možda to pomogne a meni sigurno ne može da naudi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back