gost 320077
Poznat
- Poruka
- 7.027
I ispod 1000 evra u džepu![]()
bitnije mi je ono prvo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ispod 1000 evra u džepu![]()
valjda se bića prvo spoje telesno, pa tek onda dođe ljubav... ako dođe.![]()

Precenjuješ ljude, mnogo....Ne znam na koju ti obdarenost misliš, za mene je to ideološke i fiziološke prirode, ako je sledi i fizička- savršeno!!
Ma da....
Kada naletiš na nekoga ko će ti ponuditi sveto trojstvo, srce, dušu i telo, a pri tome da ti sve odgovara, onda ćemo pričati![]()

Dobro, nećemo onda pričatimogu ti reći odmah sada da o tome nikada nećemo pričati.![]()

Ma da....
Kada naletiš na nekoga ko će ti ponuditi sveto trojstvo, srce, dušu i telo, a pri tome da ti sve odgovara, onda ćemo pričati![]()
Prelepo si ovo rekla,
Ma da....
Maštanje je jedno, realnost drugo, razlikovanje pojmova se zove odrastanjeŠta je tu čudno, o tome mašta svaka žena, bogme i muškarac!

Precenjuješ ljude, mnogo....
Bilo bi pre obrnutim redosledom, prvo fizička obdarenost, pa ako je dve navedene prate, onda je to savršeno, ali retko da tako biva....
Dzabe sve kada ona veruje samo u ljubav u Boga.
A ja bih zarad ljubavi prema drugom ljudskom biću išla i protiv Boga ako treba.
I ja verujem u sveto mnoštvo, samo ne bih rekao da je tri baš pravi brojE sada znaš zašto verujemo u Sveto Trojsvo![]()

Ne slažem se jer ti nisam ni delio savet.Pošto sam u srećnom braku 23 godine, a ti, koliko vidim nisi ni u vezi, teško da možeš da mi deliš savete, slažeš se?
Bold ti je jako opasan u svakom pogledu.
Ali reči su jedno a dela nešto sasvim drugo, ako ih ikada i ima da prate reči.

Ene, stvarno, raspirila frku i zbrisalaMi raspravljamo o ljubavi, braku i svemu što ide uz toa mlada nam pobegla
izgleda ne svidjaju joj se naši saveti![]()

Na jednoj drugoj temi rekla sam ti da ću završiti u paklu![]()
valjda sada polako kapiraš zašto![]()

Izvini, dečko, zbog povređene sujete, uzgred i ja sam samo navela svoje mišljenje.Skromno se izvinjavam što sam povredila takvu "veličinu", koja, očigledno, još nije ovladala sistemom komunikacije i usput zaboravila čemu služi Konak, gde se i ne traži tvoje mišljenjed(sem mučene Mone).Nema veze, mlad si,naučićešNe slažem se jer ti nisam ni delio savet.
Samo sam naveo svoje mišljenje.
Malo pažljivije čitaj ono što pišem, slažeš li se ?
A koliko mi se čini nisam te ni pitao za mišljenje ni po jednom osnovu ovde, a sama si mi se prva obratila i to dva puta.

Teta još puno toga treba da naučiš, a posebno deo o datim izjavama i vremenu njihovog postovanja, ima vremena, za jedno 100 godina, biće nešto od tebe, valjda.Izvini, dečko, zbog povređene sujete, uzgred i ja sam samo navela svoje mišljenje.Skromno se izvinjavam što sam povredila takvu "veličinu", koja, očigledno, još nije ovladala sistemom komunikacije i usput zaboravila čemu služi Konak, gde se i ne traži tvoje mišljenjed(sem mučene Mone).Nema veze, mlad si,naučićeš![]()

Laku noć Vragolastalaku noć fanatici i sektaši...

Zar ne vidiš da ovde svi sve znaju o svemune znam dal ce mi se hteti![]()

Predivno, Gogili, pored nje obožavam i onu "Ako te odvedu"![]()