KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad je spomenu, jesi li skoro bio tamo? Ja nisam išao neko vreme, a bili smo česti gosti. Od kad je promenjena muzika i jelovnik se sveo na par ribljih obroka, a radno vreme kuhinje do 22h. Upropastili onakvu legendu od kafane.

Bio danas, imam kuću u blizini. To su uradili da bi oterali bagru koja je počela da dolazi otkad je Čeda kupio Mićovića vilu, i uspeli u tome, pa sad dolazimo samo mi domaći.

Bio danas, imam kuću u blizini. To su uradili da bi oterali bagru koja je počela da dolazi otkad je Čeda kupio Mićovića vilu, i uspeli u tome, pa sad dolazimo samo mi domaći.

Ma kaži ti meni ima li dobre muzike i kakav ja sad hrana? Do kad rade?
Ranijesu bila ona trojica koji su sjano svirali i pevali (za kafanu) a kad sam video nekog nesrećnika "one man band" i kad su mi ponudili samo šniclu od soma, dok je kuvarica svaki čas provirivala ne bi li mi odustali od narudžbine... a kad se setim one ugodne atmosfere.

Ma kaži ti meni ima li dobre muzike i kakav ja sad hrana? Do kad rade?
Ranijesu bila ona trojica koji su sjano svirali i pevali (za kafanu) a kad sam video nekog nesrećnika "one man band" i kad su mi ponudili samo šniclu od soma, dok je kuvarica svaki čas provirivala ne bi li mi odustali od narudžbine... a kad se setim one ugodne atmosfere.

Sad radi uglavnom popodne pa do 21-22. ali na proleće počinje sve po starom, ne brini. Mada imaš i "Provaliju" preko puta, dobar lokal.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back