- Poruka
- 211
Mnogo često u poslednje vreme koristiš taj bolesno zeleni zluradi smajli. Nije nimalo hrišćanski.
otkud ti znas da on nije hriscanin

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo često u poslednje vreme koristiš taj bolesno zeleni zluradi smajli. Nije nimalo hrišćanski.

ma, dosadila i Bogu i narodu, klikće do besvesti i misli da time može postići ono što želi...da je više ovakvih modova kao Paganko, brzo bi ona bila dovedena u red...![]()
otkud ti znas da on nije hriscanin![]()
Ja radije ne bih. Treba da budem udvojena, utrojena ličnost pa da ne mogu da se nadjem sam sa sobom...![]()
Besmrtna, šta se desi ako te pregazi tramvaj? jel' postaješ mona*?
Dobro veče, jesi li zamislila želju? ja jesam, ali neću da ti kažem kakva je tvoja uloga u njoj.

meni klon nije potreban...sve što mislim, kažem sa ovim osnovnim...bio sam otvarao par rezervnih, ali sam molio tab-a i on mi ih je spojio sa ovim osnovnim...
pa besmrtna je besmrtna
vece
nemam zelja vise ... sad sam besmrtna![]()
ево Бес, ја ћу за промену да те браним![]()

To znači da nemaš kraj, ali imaš početak. Mada me zanimaju i tvoj početak i kraj, kao i ono u sredini.

Ja nikako ne mogu da skapiram zašta bi mi trebao klon nalog....

е стварно си у праву. ја сам га једном употребио и осећао сам се лоше.
е стварно си у праву. ја сам га једном употребио и осећао сам се лоше.

takodje![]()
Lično mislim da će veoma ali veoma brzo Paganko biti veoma dobar moderator.
hvala od koga
e zakasnio si sad kad sam besmrtna ne treba mi
al ono mozes onako da figuriras kao bodyguard

To znači da nemaš kraj, ali imaš početak. Mada me zanimaju i tvoj početak i kraj, kao i ono u sredini.
takodje![]()
rekoh sve me ne zanima![]()
hvala od koga
e zakasnio si sad kad sam besmrtna ne treba mi
al ono mozes onako da figuriras kao bodyguard

Zanima te moj početak, kraj ili sredina?