KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чекај, тотално сам збуњен.
Па је л` то била она добровољна ЈНА чета из `91 која се борила због независности Словеније?

To što si za kratko vreme promenio dva ratišta i na jednom ratovao celih 45 minuta u istom ratu za tebe su....dva rata...

Волео бих да чујем истину, ако си способан да је кажеш...јеси ли ти био у рату? Јер да јеси, онда би знао колико је ужасно и секунд бити у рату а камоли цео војни рок са крајем какав је био, плус два месеца резерве и шест месеци рата у Хрватској....е, мој јерихонац.

Чекај, тотално сам збуњен.
Па је л` то била она добровољна ЈНА чета из `91 која се борила због независности Словеније?
Мај јок, братац...редовни војни рок. Таман уписах факс и као септембарац одох у восјску и скоро при крају рока...цврц, милојка.

Да ниси можда и ти био у Словенији?

Poslednja izmena:
То је 1 рат 2 ратишта. Иначе ок. Мислио сам да си могао да одслужиш затворску казну а да не идеш у рат.
Нисам знао да су се оружане битке водиле и до Орoлика. Уопште не капирам. Па то је иза Хрватске границе 50км. Па сам Вуковар је на граници.
Нисам био у Словенији, него сам се питао, то је био кратак рат, пар дана ЈНА напала због независности, па се питам, о којих месец дана ти причаш...
Ал` ок свануло ми је да причаш о БиХ рату.

Poslednja izmena:
То је 1 рат 2 ратишта. Иначе ок. Мислио сам да си могао да одслужиш затворску казну а да не идеш у рат.
Нисам знао да су се оружане битке водиле и до Орoлика. Уопште не капирам. Па то је иза Хрватске границе 50км. Па сам Вуковар је на граници.
Нисам био у Словенији, него сам се питао, то је био кратак рат, пар дана ЈНА напала због независности, па се питам, о којих месец дана ти причаш...
Ал` ок свануло ми је да причаш о БиХ рату.
1.О каквом рату у БиХ причаш? Рекох ти...Словенија, заробљеништво, резерва, па Хрватска. И још нешто...оно што овде знају о Словенији, је ништа...било је много зезнутије него што се зна...поготово за карауле.

2. Стално су нападали из Спачванских шума које су код Оролика, где смо као резервисти били стационирани, а ми смо их атиљеријом, заједно са мештанима Србима, враћали назад...како не знаш за Спачванске шуме'? Јеси ли ти уоште био тамо?

Poslednja izmena:
То је 1 рат 2 ратишта.

.Словенија, заробљеништво, резерва па Хрватска. и још нешто...оно што овде знају о Словенији, је ништа...било је много зезнутије него што се зна...поготов за карауле.

2. Стално су нападали из Спачванских шума које су код Оролика, где смо као резервисти били стационирани, а ми смо их атиљеријом, заједно са мештанима Србима, враћали назад...како не знаш за Спачванске шуме'? Јеси ли ти уоште био тамо?

O vojsko Jehove znam da vas vodi verski zar i da vam lipti i kljuca krv pa ste krenuli na Konaku da pisete o ratovima, zarobljenistvu i logorima... a zbog toga su zatvorili predhodnu kafanu. Moze li malo opustenije, za ratove ima pdf Vojska i avijacija.

A ti, posnazajednica, sta si ti nasao pisati o ratu, vasa sekta ne dopusta svojim clanovima sluzenje vojnog roka i sta ti znas o ratovanju, kad ni pracku nisi drzao.

Poslednja izmena:
Drugari, znam da vas vodi verski zar i da vam kljuca krv pa ste krenuli na Konaku da pisete o ratovima, zarobljenistvu i logorima... a zbog toga su zatvorili predhodnu kafanu. Moze li malo opustenije, za ratove ima pdf Vojska i avijacija.

A ti, posnazajednica, sta si ti nasao pisati o ratu, vasa sekta ne dopusta svojim clanovima sluzenje vojnog roka i sta ti znas o ratovanju, kad ni pracku nisi drzao.

Камаеле...мораћу се сложити са тобом...у праву си. Ево, ја се извињавам због оволиког спама и обећавам да нећу више писати о овим стварима у овом топику да га не би затворили...заиста, нити је то предвиђено за овај топик, нити са оваквим типовима као што су ова двојица има уопште смисла причати о било чему, а камоли о овоме.

У праву си, Камаеле!

Камаеле...мораћу се сложити са тобом...у праву си. Ево, ја се извињавам због оволиког спама и обећавам да нећу више писати о овим стварима у овом топику да га не би затворили...заиста, нити је то предвиђено за овај топик, нити са оваквим типовима као што су ова двојица има уопште смисла причати о било чему, а камоли о овоме.

У праву си, Камаеле!

Konacno neko i samnom da se slozi. Meni ne smeta ali znas i sam da bi preraslo u sukob ukoliko bi se nastavilo, a dva tri sukoba dovela bi do Kljuca. Pored toga i sagovornik ti nije kompetentan, po njemu bolje je robijati gde bi mu odmah na useljenje u bajbok dali na poklon sapun umesto da ide u vojsku i bude vojnik.

Соломон Кане, погрешно си ме схватио. Уопште ми није био циљ да прозивам. То ми није било ни на крај памети. Ја ти се извињавам ако си се тако осетио. Нисам навикао да пљујем по тротоару на псеће гов*о, а камоли по човеку који је био на ратишту.

Знам где су Спачванске шуме, и баш због тога сам те и питао. Не знам уопште зашто се налазиш увређеним и јадикујеш када је моје питање било чисто информативног карактера.
Ццц Боже ме сачувај и сада ја овде испадох баба'-рога.

Питао сам те, пошто и сам знаш где је Оролик (50км од Српске границе) у Хрватску, како да су се ту водиле борбе? Под чијом командом? Које је то године било?
На почетку си рекао да си послат у Оролик, мени је било чудно да после толико времена Срби се нису повукли у државу...

Ја сам морао да се вратим на тренутак. Која то два рата пријатељу? Ја се не сећам да је овде било неких ратова од 1992-1995.

Ne sećaš se rata protiv šiptarskih terorističkih bandi na Kosmetu 1998. i 1999. i bombardovanja 1999., ni sukoba sa šiptarskim terorističkim bandama oko Bujanovca i Preševa 2000.?

Соломон Кане, погрешно си ме схватио. Уопште ми није био циљ да прозивам. То ми није било ни на крај памети. Ја ти се извињавам ако си се тако осетио. Нисам навикао да пљујем по тротоару на псеће гов*о, а камоли по човеку који је био на ратишту.

Знам где су Спачванске шуме, и баш због тога сам те и питао. Не знам уопште зашто се налазиш увређеним и јадикујеш када је моје питање било чисто информативног карактера.
Ццц Боже ме сачувај и сада ја овде испадох баба'-рога.

Питао сам те, пошто и сам знаш где је Оролик (50км од Српске границе) у Хрватску, како да су се ту водиле борбе? Под чијом командом? Које је то године било?
На почетку си рекао да си послат у Оролик, мени је било чудно да после толико времена Срби се нису повукли у државу...
Нисам се увредио, шта ти је? :) Само нисам разумео шта причаш...мало си ми деловао конфузно...заиста си ме погрешно схватио, братац. ;)

Тамо сам био 6 месеци почетком 92' године, напади су најчешће били одбијани а име надређеног, као и остале ствари... претпостављам да си свестан да је ово форум, јел да?

Poslednja izmena:
Ne sećaš se rata protiv šiptarskih terorističkih bandi na Kosmetu 1998. i 1999. i bombardovanja 1999., ni sukoba sa šiptarskim terorističkim bandama oko Bujanovca i Preševa 2000.?

Наравно да се сећам. И то није био рат. Овде се прича конкретно о ратишту. Ти људи су у то време пребегли одоздо, и то ми је драго је л` су спасли животе.

Нисам се увредио, шта ти је? :) Само нисам разумео шта причаш...мало си ми деловао конфузно...заиста си ме погрешно схватио, братац. ;)
Тамо сам био 6 месеци 92' године, а име надређеног... претпостављам да си свестан да тако нешто нити желим, нити бих требао рећи.

Оукеј, баш сам се зачудио, јер када си поменуо, мислио сам да у том делу уопште није било сукоба, да су Срби одмах евакуисани из тог дела...

Оукеј, баш сам се зачудио, јер када си поменуо, мислио сам да у том делу уопште није било сукоба, да су Срби одмах евакуисани из тог дела...
То је било касније, братац...чим сам отишао потрудио сам се да дам све од себе да што пре заборавим на рат...а на моје чуђење, више ме нису звали па чак ни када је почео сукоб на Космету.

To nije bio rat? A šta je po tebi rat?

Да не грешим душу био је то сукоб ОВПМБ са српским снагама безбедности. И јесу изгинули људи, али није било проглашено ратно стање.
То је био класичан терористички напад, који је НАТО "интервенисао".

Да не грешим душу био је то сукоб ОВПМБ и јесу изгинули људи, али није било проглашено ратно стање. То је био класичан терористички напад, који је НАТО "интервенисао".

Rat protiv UČK i OVPMB se vodio na jako velikom delu teritorije Srbije i to je bio sukob "niskog intenziteta", odnosno ograničen na jednu državu. Inače, bio je rat itekako.

То је било касније, братац...чим сам отишао потрудио сам се да дам све од себе да што пре заборавим на рат...а на моје чуђење, више ме нису звали па чак ни када је почео сукоб на Космету.

Ja jednom nacrtao konja. I više me nikada nisu pitali da im ga nacrtam.
A baš je bio lep konj... dao sam sve od sebe. :mrgreen:

• Podržavam
Reactions: Tol
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back