KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Надам се од свег срца да ће у твојој породици бити апсолутно све супротно од општег стања у мојој.

To stanje u tvojoj porodici za mene je davna ali davna prošlost. Sin mi odavno nije u pubertetu, oženjen je ima svoju decu. A tebi želim da uspešno proguraš to vreme puberteta i ono mladje adolescentno doba kod dečaka.

To stanje u tvojoj porodici za mene je davna ali davna prošlost. Sin mi odavno nije u pubertetu, oženjen je ima svoju decu. A tebi želim da uspešno proguraš to vreme puberteta i ono mladje adolescentno doba kod dečaka.
Хвала на увек искреним и доказано лепим жељама за које се дубоко надам да ће ти се дупло вратити на било који начин.

ne znas nista o meni

a razmisljanje ti je do bola

mislis da nikada nisam videla dete bila dete bila sa decom zivela medju decom???

pa nisam na marsu bila ko ti

Što dalje implicira da ako sam kao dete crtao avion, pa onda video avion i leteo istim, jedan mogu i da napravim, ili njime pilotiram, zar ne?

Ti nisi svesna koliko si nesvesna.

I ne treba da je ima, ako je kao ovaj naš pop pa jedan 'satanista' kao ti zna više od njega o onome što mu je život.
Ох, опрости ми, молим те што сметнух са ума да ли важе 3 или 4 брака? Заиста сам неопевана незналица. Слава Богу на таквима као што си ти, да ме подсећају на моју неукост и свеколику недостојност....Слава Богу а слава и теби. :)

Ох, опрости ми, молим те што сметнух са ума да ли важе 3 или 4 брака? Заиста сам неопевана незналица. Слава Богу на таквима као што си ти, да ме подсећају на моју неукост и свеколику недостојност....Слава Богу а слава и теби. :)

Udri ti po ironiji, pope, do četvrtka uveče, ali je činjenica da verniku koji dođe da te to pita, a treći mu je brak na pragu, to itekako znači... i ti ga siebeš jer ne znaš osnove svog učenja.
A takvih kao ti koje ne zanima ništa drugo do da istaknu cenovnik za svadbe i sahrane ima i previše među ovim napaćenim Srbima.

Udri ti po ironiji, pope, do četvrtka uveče, ali je činjenica da verniku koji dođe da te to pita, a treći mu je brak na pragu, to itekako znači... i ti ga siebeš jer ne znaš osnove svog učenja.
A takvih kao ti koje ne zanima ništa drugo do da istaknu cenovnik za svadbe i sahrane ima i previše među ovim napaćenim Srbima.
1.То није основа црквеног учења, прикане...али опрости ми, ипак си ти најмеродавнији за процену нечијег теолошког знања и образовања...а колико видим и морално стања.

2.Ти знаш какав сам и какав бих био да сам свештеник? О, па ти имаш чак и пророчке способности? Па наравно...сваког ко тако брзо духовно напредује као ти, Бог награђује и даром пророштва. Како сам глуп? Па ја баш заиста нита нисам научио...поцепаћу оне моје две дипломе већ сада!

3.Што се тиче Српства...после два рата и заробљеништва које сам прошао и када видим такве честите, добронамерне, неизрециво образоване па чак и свете људе као што си ти, заиста се посрамим због мог учешћа у рату...а могао сам да постанем као ти и да много више доприинесем овом напаћеном српском роду.

Poslednja izmena:
1.То није основа црквеног учења, прикане...али опрости ми, ипак си ти најмеродавнији за процену нечијег теолошког знања и образовања...а колико видим и морално стања.

2.Ти знаш какав сам и какав бих био да сам свештеник? О, па ти имаш чак и пророчке спооности? Па наравно...сваког ко тако брзо духовно напредује као ти, Бог награђује и даром пророштва. Како сам глуп? Па ја баш заиста нита нисам научио...поцепаћу оне моје две дипломе већ сада!

3.Што се тиче Српства...после два рата и заробљеништва које сам прошао и када видим такве честите, добронамерне, неизрециво образоване па чак и свете људе као што си ти, заиста се посрамим због мог учешћа у рату...а могао сам да постанем као ти и да много више доприинесем овом напаћеном српском роду.

ti si mnogo ljut čovek... bez obzira na celu ovu priču, primetila sam i pre.

A tek ovaj argument 'dva rata + zarobljeništvo' me je samo učvrstio u tome da ti veze nemaš sa svojim poslom, pope... koliko i bekili sa 'naučavanjem'.
Наравно...нисам ни сумњао да ћеш тако нешто рећи...ипак сам ја дилеја која је, како рече невеста, "много љута" на све па чак и на оне најчеститије који су оличени у ликовима као што си ти...шта ћеш...баш сам пропалитет.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back