gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
“Tko se god razvede od žene svoje, osim zbog bluda , i oženi se drugom, čini preljub” (Matej 19:9).
Znači ti bi trpela muiža koji te odvaljuje od batina, ne bi se razvela?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
“Tko se god razvede od žene svoje, osim zbog bluda , i oženi se drugom, čini preljub” (Matej 19:9).
Откуд ти то, брате? Црква дозвољава два брака и трећи само уз специјалну дозволу надлежног епископа после издржане епитимије.
Znači ti bi trpela muiža koji te odvaljuje od batina, ne bi se razvela?
Ti sve bukvalno shvatas?
“Tko se god razvede od žene svoje, osim zbog bluda , i oženi se drugom, čini preljub” (Matej 19:9)
Ovaj stih si ti navela, koji zabranjuje razvod iz bilo kog razloga osim bluda. Batine nisu pomenute.
Ne posmatra se samo jedan stih nego celo pismo....
Otkad je u duhu hriscanstva nasilje ???????????????????????????
Јес, вала...сад сам проверио. Три брака а четврти само уз специјлану дозволу епископа.Tako preda mnom reče otac Boža iz Sv. Marka ovde u Beogradu.
Много смо толерантни! Ne posmatra se samo jedan stih nego celo pismo....
Otkad je u duhu hriscanstva nasilje ???????????????????????????
pa ti si navela taj jedan stih.
oduvek.
Јес, вала...сад сам проверио. Три брака ,а четврти само уз специјлану дозволу епископа.![]()
Јес, вала...сад сам проверио. Три брака ,а четврти само уз специјлану дозволу епископа.![]()
Тешко...пошто нисам свештеник.Dakle, da nisi proverio, ti bi sutradan u svojoj crkvi verniku tvrdio da može samo dvaput?

Jedan aspekt.... Htela sam istaci nesto drugo sto vama ne pada na um
Тешко...пошто нисам свештеник.![]()
da nije moralno razvoditi se uopšte?
zato sam ti i rekla ono...
Ne nego treba razlog za razvod i to Biblijski a ne tipa ono ne svidja mi se vise...
Да...и? То што сам омашио број развода представља неки проблем? Па искрено речено, такве ствари ме нешто нису много ни интересовале, нити су ми битне...ако затреба прочитам устав СПЦ и решен проблем...као што сам сад урадио.Zar se ne školuješ za tako nešto?

Ne nego treba razlog za razvod i to Biblijski a ne tipa ono ne svidja mi se vise...
Recimo muž koji dolazi kući pijan, bije tebe i decu daleko bilo? Da li su to dovoljni razlozi za razvod?
'ne sviđa mi se više' je više nego dovoljan razlog.
zvanično ćeš napisati da je tucao drugu. mada se zbog toga ljudi više ni ne razvode...

Našao si kome ćeš lamentirati o porodici i deci... ne mlati gloginja, serpent, života ti... o tome zna manje nego o svom naučavanju.
Да...и? То што сам омашио број развода представља неки проблем? Па искрено речено, такве ствари ме нешто нису много ни интересовале, нити су ми битне...ако затреба прочитам устав СПЦ и решен проблем...као што сам сад урадио.![]()