Eto recepta za dugovečnost.
sad znam razlog sto cu ispustim dusu bez ijednog snimljenog albuma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto recepta za dugovečnost.
moj deda je i sa 92 mogao da qreshe...

Ne mre mi se, Marlone ... Mislila sam da u nekim godinama čoveku postane svejedno, ili barem bitno onoliko koliko je bitno ne rastužiti najbliže.
Ali nije tako.
Još uvek bih se igrala.
Mora da je deda koristio neke narkotike...![]()
spremi dublje dzepove za brosurice![]()
Znati bi trebao da su im te brošurice...besplatne...Nisi od juče ovde ...
najgore je mrenje duha veruj... onda telo pocne samo da se susi i niko ne zna razlog. ja se jos jedva drzim na nogama, moze vetar jaci da me oduva
, i odmah zgrabim onu preostalu četvrtinu.obozavam sto se smejete na svaku iskrenu stavr koju vam predocim... setices se nekad kad i ako naletis na takog pa ces reci hbt onaj marlon nas nije zaebavao
Bulšit ... Pričaj ti to nekom drugom.
Da viš kako mi okice sijaju, a nisam bolesna. Samo pomislim da sam prošla tek 3/4 života, i odmah zgrabim onu preostalu četvrtinu.

Sećam se Marlone da si mi u nekoj priči pre neku godinu nemam pojma tačnije, napisao isto to u vezi dede od 92..

cut bre... ocu da navatam na bol neke sazaljive![]()

ja mislio da je Jehova VIP![]()
Ne mre mi se, Marlone ... Mislila sam da u nekim godinama čoveku postane svejedno, ili barem bitno onoliko koliko je bitno ne rastužiti najbliže.
Ali nije tako.
Još uvek bih se igrala.
Uh, pardon. Da brišem moj post?![]()

A moraš barem desetak godina sačekati, da bi se razjasnila sa onim likom...

a koji mi je razlog leba ti da te lazem? sta mislis da tim sto sam napisao impliciram kako cu i ja slicno, a?
ja ako dozivim 2014 zaebo sam ceo lekarski konzilijum a tamo sve dr mr ph i slicni....
Nisam ni rekao da lažeš...Malo sam se šegio u kontekstu sa onim ... drogiranjem u nehebici po forumima...
Čovek mladog duha.
Interesantno, ali muzičari su mahom takvi.
Pitam se - zbog čega?