jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
u prevodu, verovatno bih završio ližući onu cipelu![]()
A ja sam završavao ...komiran. I na kraju sam morao da pobegnem iz hotela i pronadjem smeštaj kao podstanar. Nije se moglo dalje....aždaje bre...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u prevodu, verovatno bih završio ližući onu cipelu![]()
nije lepsa![]()
Krivo ti što je lepša od tebe?![]()
nije lepsa![]()
A ja sam završavao ...komiran. I na kraju sam morao da pobegnem iz hotela i pronadjem smeštaj kao podstanar. Nije se moglo dalje....aždaje bre...
to mora da dokažeš
ali ovako u nekom pinup fazonu da se slikaš![]()
Morala bi. Medjutim ako Moninu tvrdnju izdignemo na nivo aksioma...onda bi moglo da prodje...
to mora da dokažeš
ali ovako u nekom pinup fazonu da se slikaš![]()
Mona* je najlepšija, crknite od ljubomore. I zna skoro sve citate iz Novog sveta da kopipejstuje. Još jednom crknite od ljubomore.
Mona* je najlepšija, crknite od ljubomore. I zna skoro sve citate iz Novog sveta da kopipejstuje. Još jednom crknite od ljubomore.
A ja znam kako Mona izgleda doduše obućena a ti nemaš pojma...crkni od ljubomore...![]()
vala jesu zaebate.po tom pitanju... Al ne birini uvek sam ja u formi i spreman da se uhvatim u koštac.![]()
a da dovedem dva svedoka![]()
A ja znam kako Mona izgleda doduše obućena a ti nemaš pojma...crkni od ljubomore...![]()
može. ako će da mi usisaju kuću.... au ne, to su oni Kirbijevci![]()
kakonismo se upoznali Jeorh
Sticajem okolnosti imam tvoju fotografiju...
kako ja nisam njih nikada videlavaljda zato sto ne otvaram vrata
![]()
to na osnovu ličnog iskustva?![]()
Sticajem okolnosti imam tvoju fotografiju...