Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto bi![]()
ne postoji forum svedoka![]()
j.ebem li ga forum valjda
ugasili ste ga?
e pa tamo se bodovi ne dobijaju![]()
pa lepo sam rekla ne postoji...
to je neciji privatan forum.... mislim i da znam ciji
Mono,nisu te obavestili. Postoji. Pogledaj ...ovde.. to je ono što je gost postavio ali kako bih rekao ...virtuelno uživo...
A kada pogledaš ...ovde...
Skapiračeš da je to forum jehovinih svedoka i to onaj javni deo. A za pristup tajnom delu možeš se obratiti onom što ima nick ...seljak...a to je ustvari harek koji je ranije bio i ovde na krsti.
Nemoj, Mono, nikada nemoj tvrditi nešta što nisi proverila i što je lako dokazivo.
Forum naravno...
Nisu ga ugasili...aktivan je ali...nešto nije posećen jer ne mogu sami sebi da citiraju Stražarske Kule...
Postoji Mono gore imaš link ka forumu...
I naravno da je privatan. Čuj privatan. Neće vealjda država da otvori forumJS...
1. Ko đavola traži, nađe ga veoma brzo.
2. komentarisanje rada moderacije nije dozvoljeno. ako imate neki problem ili se ne slažete sa nekom odlukom, požalite se na pp. Rado ću odgovoriti svima i svakako povući reč ako se ispostavi da nisma dobro odreagovao. Ne bi bilo prvi put.
Hvala.
ajde da se uclanimo da i mi citiramo strazarnicu![]()
Mora prvo da postanemo kršteni JS. A za pristup tajnom delu mora se bude proveren pa tek onda da se dobije lozinka za pristup.
ja sam lepo objasnila da ne postoji forum JS i da je ono privatan forum
najbolje je sto Jerohinac zna bolje od mene ikao ja jesam Js a on nije ;![]()
Možeš li shvatiti da je to forum Jehovinih svedoka...
Pa neće valjda forum JS biti državni...
Da lu su slučajno na tom forumu registrovani korisnici kršteni Jehovini svedoci...
Mono pobogu si pa i ''Krstarica'' je privatni forum...
Pa lepo sam ti rekla da to nije forum Jehovinih svedoka
jel nije jasna rec privatniJa: pa čiji je?
mona: pa lepo sam rekla privatni
![]()
jel nije jasna rec privatni![]()
Pa lepo sam ti rekla da to nije forum Jehovinih svedoka
pa lepo sam objasnila da ne postoji forum JSPrivatno označava sve što nije državno. Dakle, ako forum JS nije osnovala država, nego JS, to je onda privatni forum JS.
A moderataori na tom ''privatnom'' forumu JS su sasvim slučajno...
nesa, jakob, Zoran, marigogi, vorkisan, seljak, RIS_BG, Tibor, Tomi, mystery, Boris, Fivestajic, nikolic, Mirsad, Administrator
Jehovini svedoci...
Mono, Mono...