Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Извини што се мешам у дискусију али ми је нешто постало веома приметно.
Наиме, осим тог "шта је постало од пдф-а", како конкретно ти доприносиш да буде интересантнији? Или је то само жал што има мање "забаве"?

Nisam ljubitelj zlonamernih provokacija i vredjanja, mozda umisljam, ali na ovom podforumu toga ima previse. Religija jeste "bojno polje", ali bi trebala imati vise duhovnosti i razumevanja. Inace, imas pravo, meni je prvenstveno do zabave. Zabave sa duhovnim temama moze se imati, nivo i kvalitet zavisi od ucesnika i njihovog doprinosa.
Vecina ozbiljnih, kvalitetnih ucesnika i "nosioca" tema, koji su pored svoje duhovnosti i prosvecenosti, donosili i zabavni duh, nisu vise tu...mozda samo umisljam ili sam nostalgicar...
A ja pokusavam doprineti (bar ovoj Kafani za sada) spustanjem tenzija i pozivom na ono cemu i treba sluziti pfr, razmenu razlicitih ubedjenja/pogleda na duhovni, koji sigurno nije ulicno ponasanje:D
Od mene, jedna omiljena pesma, za sve vas, koje volim i cenim:kpozdrav:, ipak sam imao ovde lepih i zabavnih momenata:D

Jao Mona srecom je ovo 3 tj. zadnji dan tog slavlja, a sto su izvodili silne obicaje pa to je uzas :sad2:
Nadjacava jer su oni odmah preko puta, malo u sre, a ja sam na terasi i onda ne vredi, ne mogu unutra jako je toplo, a i glava me boli pa malo na vazduh... ://

Ma neke gluposti/ludorije bacala neko zito preko krova, pa onda mladozenja isao na krov da skine neku majcu okacenu na sipku, onda bacali vinske case mlada i mladozenja ispred kuce, jurili zastavom niz ulicu i ne znam ni ja vise sta sve nisu uglavnom trajalo od ranog jutra do pre 2 sata :sad2:

Sada se mrtav vratih sa puta i ne mogu, a da ti ne odgovorim....Niko normalan ne pravi svadbu sada u vrijeme posta...Zato, ne laži bre, toliko...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back