gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Ne brini prijatelju, može da pokuša, ali ne može da uspe![]()
Misliš da će i u narednom periodu kliktanje da joj ostane glavni vid borbe?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brini prijatelju, može da pokuša, ali ne može da uspe![]()

Klikće ona ovako i onakoMisliš da će i u narednom periodu kliktanje da joj ostane glavni vid borbe?![]()

Klikće ona ovako i onako
Ali sve džabe ja čekam njeno javno izvinjenje ovde, pa ćemo kasnije da pričamo
Dok se ne izvini, ja sam tu do Armagedona i nakon njega, tu joj ni JHVH ne može pomoći![]()

Kažnjena pre Armagedona![]()

sta reci a ne zaplakati ;![]()
Ti si dokaz navedenog citataAlbert Einstein:Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam siguran.

Ona je oduvek bila sledbenica večnosti...I tako joj je večnost dodelila nas...![]()

Ti si dokaz navedenog citata![]()

Kako li smo se mi "usrećili" tako da nju dobijemo![]()

I meni se čini, ajde ja znam šta je kod mene problem, ja sam kao ateista kažnjen, pomoću nje mi dokazuje da postoji nesumnjivoNešto smo zgrešili Bogu...![]()

Ako to ne pomisli, odseci mi glavu...
![]()

I meni se čini, ajde ja znam šta je kod mene problem, ja sam kao ateista kažnjen, pomoću nje mi dokazuje da postoji nesumnjivo
Ali šta si ti zgrešio pa da istu kaznu sa mnom deliš ?![]()

Mene verovatno kaznio jer se družim sa tobom...![]()

Pa da, logično![]()

Mene verovatno kaznio jer se družim sa tobom...![]()
Pa da, logično![]()

Potegnuću ja neke veze kod Bože, duguje mi, ionako radim non-stopMoramo hitno u JS, pa kod besmrtne na časove Biblije, da izmolimo spasenje duša naših...![]()
Sve je meni jasno, ali mi nije jasno šta je Boža tražio u Rajskom vrtu pored Adama i............EveNije boža od juče pa da ne zna onu narodnu....skim si takav si...![]()

Potegnuću ja neke veze kod Bože, duguje mi, ionako radim non-stop![]()

Sve je meni jasno, ali mi nije jasno šta je Boža tražio u Rajskom vrtu pored Adama i............Eve![]()