čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma stoje pred mašinom za pranje. 'Oću da za goste budu kristalno čiste.Ijujuju šta će čaše na patosu![]()

Inspektor je upravo pregledao sveže oprane čaše u kafani, i evo šta kaže:Zovite sanitarnu inspekciju![]()
Aha, koliko je to vredelo, 200 evra a
Još mi niko nije nudio čašu sa patosa, eh šta sve ćovek neće da dočeka.
Inspektor je razgovarao sa našom gospodžicom iz PR odeljenja (slika dole), i rekao je da je sve po propisu, daklem problema nema.
http://1.***************/_OArhSE6FSNs/SaEOMn2XbfI/AAAAAAAAK_s/UzxqT08RRcU/s320/41oiqj8J8wL._AA280_

Dečko iz obezbeđenja će te izvesti napolje:Idem ja onda da se stidim pošto si ti sve probleme rešio![]()

Upravo je otkriven pokušaj podvale konobaru... čaša na slici ima broj 8 u trouglu, a to nije standardna vrsta plastike i ne koristi se u ovoj kafani. Daklem, pij iz staklenih čaša kao i svi ostali, a crvića pusti na slobodu!Pa dobro, Sizife, šta je ovo u mojoj čaši?

Kinematografija u službi politike...![]()

Dečko iz obezbeđenja će te izvesti napolje:
![]()

Pa imam solidan osećaj za filing kad je ženski ukus u pitanju, te sam stoga na tebe poslao baš ovog izbacivača...Deluje moćno, pre bi ja izvela njega![]()

)Dobar dan birtijo
Dobro se ovde uziva, sta znaci dobar...konobar
, za mene, jednu...dunjevacu (valjda nije rani, za...alkohol
)

dadada odličan konobar, proveri da slučajno nisi propustio koji post iznad![]()
Nije me primetio, valjda je ...zaposljen
, il` mu je dosta za...danas 
Zakeralo je tu. Nije me primetio, valjda je ...zaposljen
, il` mu je dosta za...danas
![]()
Pa imam solidan osećaj za filing kad je ženski ukus u pitanju, te sam stoga na tebe poslao baš ovog izbacivača...![]()