gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
- 26.923
Звучи компликовано, да ли би ми показала?
Ima ovde hrišćana koji veruju u to što veruju, a ja verujem da ovakav poziv u pomoć nije hrišćanski odbiti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Звучи компликовано, да ли би ми показала?
Pod uslovom da imaju zadovoljavajuć kapacitet pluća.
I voditi računa o radu usta... i pružiti zadovoljavajuć ritam... i ne preterivati, što je najbitnije... treba biti skroman. Ali, ne možeš i jedno i drugo, odluči se!
Pravi si strucnjak i trener! Duga praksa i veliko iskustvo kod tebe su ocigledni!
Ima ovde hrišćana koji veruju u to što veruju, a ja verujem da ovakav poziv u pomoć nije hrišćanski odbiti.
Хех, одлично, ја ћу да обезбедим инструмент, а ти ћеш да.. дуваш..
Ako nemaš instrument, čemu se uopšte nadaš?
Ja nisam hrišćanka.
Их инструмент је моја брига, твоје је само да радиш..
... pa mogao si da sediš još malo.
Ко то тебе нама дир`о?Mislim da je ovo jedini pdf na kom su moderatori neaktivni (izuzetak žiskar) na temama, dok u kafanu dižu sve četri u vis i bezobrazno ti edituju i brišu postove, kao da smo stoka. Alo, elito, može li bar neko objašnjenje zašto... da ne obuvam opet kopačke, smorih se sa vama i vašim frustracijama. Pdf ni na šta ne liči, kao da smo svi upali na F odeljenje, boga mu ebem ()... izvinte me što psujem, al takav je red ovde, tradicija takoreći. Ovo je za moderatorke... nemoj da se neko drugi našo prozvan.
Ко то тебе нама дир`о?
Шта је било?
Нема представе ако се прода мање од седам карата, шта није јасно? Оператер, човек, чуо да је продато само две карте па отиш`о кући....
Види њу, копачке....Је л` то речник даме? И од сада, па надаље и убудуће само миш сме да се псује.
А рекох да нећу да се петљам на кафанама....

Ма и баба сера ако треба....A ti si moderatorka?
Zar nije posao operatera da usmerava i radi na tome da se što više karata proda... ili da rastera i to malo što je došlo da kupi karte? Super ti je poređenje, ovaj pdf i smatram cirkusom.
Ebem ti miša, ko te slagao da sam dama?![]()
Ма и баба сера ако треба....
Е, видиш, шта очекујеш, то и добијеш. Где то има? Нигде, бре, свуда платиш па шта ти донесу...има и оне представе, где платиш а они вичу на тебе, па те прскају са воду па ти се плазу...свашта...
За правог џентлмена, свака жена је дама...док не остану насамо...

... da mu se zamanta... s ljubavlju.Ima veza izmeju tarot karta i svetskog prvenstva, a to je: oboje je satansko!
A sto se tice truba, tek ce da se trubi kada andjeli budu trubili (kao kad su Jevreji zauzimali obecanu zemlju),tako ce i andjeli da trube kada Bog bude zauzimao Zemlju, jao onom ko to dozivi na Zemlji a rugao se Bozijim obecanjima,jao,jao... kad Bog pocne da ''ratuje'' ...

Vidim da se...prica, bas fino
, a i meni drage osobe su...tu 

Pravi si strucnjak i trener! Duga praksa i veliko iskustvo kod tebe su ocigledni!

Kad su jevreji zauzimali Jerusalim - misliš na taj trenutak .
Teško da su anđeli išta tad radili , jer su jevreji izvršili invaziju
( ratnu - osvajačku ) , sa genocidnim namerama . Kad su referisali
Mojsiju , on ih je zavratio da pobiju i nejač i spale sve ( živa ptica
iz paklenog ognja da ne izleti ) .. Tako je mojsije pisao o tom
tvom zauzimanju --- koje se danas zove :zločin protivu čovečnosti .
E stim zlodelima Bog nema veze , tako da u njegovu slavu nema šta
tu anđeli da trube . Ako pažljivo čitaš stari zavet , to ''zauzimanje'' koštalo
ih je mnogo ( desetak puta u istoriji ) -- verovatno i ovo ''zauzimanje '' koštaće
ih uskoro .
Inače trube same za sebe su ratnički instrument , a u sadejstvu sa dobošima
uputrebljavaju se milenijumima kao obavezno ratničko sredstvo .
Pozivaju na agrtesivnost / atak -- može se reći da raspamećuju i sviraju za
smrt .
Zato ih smatraju satanističkim instrumentom !
Kako ti to možeš da proceniš? Jesi li oženjen? Koliko ja znam, crkva zabranjuje upotrebu ili čak gledanje u izlogu i truba i svih drugih instrumenata. Sumnjiv si ti meni nešto.![]()
Ima veza izmeju tarot karta i svetskog prvenstva, a to je: oboje je satansko!
A sto se tice truba, tek ce da se trubi kada andjeli budu trubili (kao kad su Jevreji zauzimali obecanu zemlju),tako ce i andjeli da trube kada Bog bude zauzimao Zemlju, jao onom ko to dozivi na Zemlji a rugao se Bozijim obecanjima,jao,jao... kad Bog pocne da ''ratuje'' ...

Kad su jevreji zauzimali Jerusalim - misliš na taj trenutak .
Teško da su anđeli išta tad radili , jer su jevreji izvršili invaziju
( ratnu - osvajačku ) , sa genocidnim namerama . Kad su referisali
Mojsiju , on ih je zavratio da pobiju i nejač i spale sve ( živa ptica
iz paklenog ognja da ne izleti ) .. Tako je mojsije pisao o tom
tvom zauzimanju --- koje se danas zove :zločin protivu čovečnosti .
E stim zlodelima Bog nema veze , tako da u njegovu slavu nema šta
tu anđeli da trube . Ako pažljivo čitaš stari zavet , to ''zauzimanje'' koštalo
ih je mnogo ( desetak puta u istoriji ) -- verovatno i ovo ''zauzimanje '' koštaće
ih uskoro .
Inače trube same za sebe su ratnički instrument , a u sadejstvu sa dobošima
uputrebljavaju se milenijumima kao obavezno ratničko sredstvo .
Pozivaju na agrtesivnost / atak -- može se reći da raspamećuju i sviraju za
smrt .
Zato ih smatraju satanističkim instrumentom !