Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nikog ne zanima.... :eek: aj da kazem da ne bude da nisam reko :roll:

ce da bidne pomracenje meseca sa posebnom eklipsom... znaci nije potpuno al' opet je jako specificno... tog dana svi treba da dobro vodimo racuna o sebi jer lunarne eklipse deluju jako negativno na vecinu ljudi.... al' opet ima jedna stvar koju nijedan astrolog ne zna ili se pravi da ne zna a to je da se u to vreme kod odredjenih osoba, ali samo kod odredjenih, razvija skoro pa savrsena, mogao bih reci apsolutna mistika kognitivnog za razliku od svih drugih dana u godini. ako postoji medjusobni kontakt slicnih osoba sa takvim sposobnostima moguc je bihevioralni odnos ne na onom banalnom nivou terapeut i pacijent vec nesto sto znaci apsolutno razumevanje na svim poljima... tako da drage koleginice i kolege ako osecate da ste na neki nacin posebni i specificni komunicirajte i budite tog dana sa jako slicnima sebi... ko zna, mozda cete ostvariti sudbinske relacije za ceo zivot ... jer kako se ono kaze... u posedovanju istine je blazenstvo.

zavisno od znaka kazu astrolozi... svasta ima od dramatizacija, smrtnosti polnih oboljenja nenormalno velike polne zelje nervoze problema sa probavnim organima... uzas...

Nenormalno velike polne želje.Ovo mi se čini zanimljivo :D
Ako se pronadje neka forumašica u ovome,nek mi se slobodno javi :mrgreen:

a ti kao znas ko su pravi :roll: pazi kako koristis te makaze da se ne povredis :roll:

pa znam
najiskreniji su oni u isposnicama i oni koji se apsolutno svega lisavaju
ovi sa kompom sto sede po celu noc i dokazuju ovo i ono vezano za svetu knjigu... tesko
oni koji uopste ne razglabaju ni o cem vezano za religijsko poimanje zivota a verujuci su mozda su danas u ovakvom drustvu jedni od najvecih vernika

p.s. moz da me stricnes

pa znam
najiskreniji su oni u isposnicama i oni koji se apsolutno svega lisavaju
ovi sa kompom sto sede po celu noc i dokazuju ovo i ono vezano za svetu knjigu... tesko
oni koji uopste ne razglabaju ni o cem vezano za religijsko poimanje zivota a verujuci su mozda su danas u ovakvom drustvu jedni od najvecih vernika

p.s. moz da me stricnes

Nije poenta vere u lisavanju vec u verovanju, i zivljenju iste :D

ps stricnula bi te ja rado, al se plasim da mi makaze ne iskliznu negde drugde :roll:

ti ces da mi kazes gde je poenta
mozes da zivis svoje kanone a postupci na ovom mestu pokazuju sve suprotno

ne mozes da me stricnes iako si rada... obecan sam drugoj

jaojjjjjjjj bitno da se ti ponasas :aha:

ma da nek te druga stricne, slobodno ne bi te ja ni makazama :roll: samo cuvaj se, makaze su opasno oruzje :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back