Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja znam tvoje nevolje,tvoje patnje,tvoje borbe i slabosti tvog zivota.Ja znam tvoj kukavicluk,tvoje grehe i uprkos njemu kazem ti:"Daj Mi srce svoje,ljubi Me takav kakav jesi!Ako cekas da postanes andjeo da bi se predao ljubavi onda me nikada neces ljubiti.Ako si slab u ispunjavanju svojih duznosti i u vezbanju svojih vrlina a ako cesto upadas u one grehe koje ne zelis vise Ja ti dopustam da Me volis.Ljubi Me takav kakav jesi!
U svakom trenutku i u svakoj situaciji u kojoj se nalazis:u odusevljenju ili potistenosti,u vernosti ili nevernosti,ljubi Me takav kakav jesi!

Ja hocu ljubav tvog siromasnog srca.Ako cekas da budes savrsen,tada Me nikad neces ljubiti.Zar Ja ne bih mogao iz svakog zrna peska stvoriti serafima,koji zraci cistotom,plemenitoscu i ljubavlju?Zar Ja nisam svemoguc?I ako se Meni svidja da zanemarim ova izvanredna bica i dam prednost siromasnoj ljubavi srca tvog,nisam li Ja uveg Gospodar moje ljubavi?Dete moje,dopusti da te volim,Ja hocu tvoje srce.Svakako,Ja cu te vremenom preobraziti,no danas,ljubi Me takav kakav jesi!

I Ja zelim da ti ovo cinis.Ja zelim videti kako iz dubine bede raste ljubav.Ja ljubim u tebi takodje tvoje slabosti,Ja ljubim ljubavlju siromasnih i bednih.Ja zelim da iz srca bednika cujem neprekidni zov :"Gospode Isuse,ja te ljubim!"Ja jedino zelim pesmu tvog srca,a ne trebam tvoju mudrost i talente;samo je jedno za Mene vazno,da vidim kako radis sa ljubavlju.Kad bih ti Ja njih dao,ti bi,tako slab,njima hranio svoje samoljublje!Ja bih te mogao odrediti za velike stvari-ali ne,ti trebas da budes beskorisni sluga.Sta vise,Ja cu ti jos oduzeti od onog malo sto imas,jer Ja sam te stvorio samo za ljubav.

Danas stojim pred vratima tvoga srca kao prosjak,Ja-Car careva!Ja kucam i cekam.Pozuri da mi otvoris.Ne pozivaj se na svoju bedu.Kad bi ti mogao potpuno shvatiti svoje siromastvo,ti bi umro od bola.Ono sto bi Me zabolelo,jeste-kada bih video da sumnjas i da gubis poverenje u Mene.

Ja zelim da mislis na mene svakog sata,danju i nocu.Ja zelim takodje da beznacajne poslove obavljas iz ljubavi prema Meni.
Racunam na tebe da Mi darujes radost.Ne brini se zbog toga sto ne posedujes nikakve vrline.Ja cu ti darovati Moje.Ako budes patio,Ja cu ti dati snagu.Ako Mi darujes svoju ljubav,tada cu Ja tebi dati toliko mnogo,da ces moci ljubiti daleko vise nego sto mozes sanjati.

Misli na to da Me ljubis takav kakav jesi!
Neka dodje sta hoce,ne cekaj da budes svet,da bi Me mogao ljubiti.Onda Me nikada neces ljubiti.A sad,dete Moje,idi,idi i ljubi Me,takav,kakav jesi!!!

Sveti Serafim Sarovski

:klap:

Posle onako iscrpljujuće diskucije u konaku, evo malo voća za...konakovce. :hahaha1:
rottenfruitandgarlic386.jpg

Kažem ti da bih od ovoga sa slike mogao da iskrojim jedno 150 grama što valja i ne beri brigu. Da se kladimo da neće ništa da mi bude.

Nisam siguran, znas....nisi svestan koliko jedna trula jabuka sadrži mikotoksina u sebi. Ukoliko u uzorku imas 100 jabuka, od kojih je jedna polutrula količina mikotoksina je tolika da te jabuke ne mogu proći test na ohratoksin i ostale mikotoksine, po maksimalno propisanim količinama koje propisuje direktiva eu.

E, zabole me za ljudske propise, kažem ti da nema šanse da se razbolim, jer se hranim Suncem; samo bih iskrojio od tog smrada jedno 150 grama što valja i nema frke.

A znas li da bi moglo u trenu da ti dođe do zastoju u radu srca ili da ti u roku od 2-3 meseca naprasno dođe do otkazivanja jetre....Karcinogeneza je više desetina puta povećana. Naravno, nije pri tom opasna sama buđ, već produkti metabolizma, koji se luče i koji su, pošto su rastvorljivi u vodi lako difunduju u okolno zdravo tkivo (tih tvojih 150 g)....i eto ti trovanja i belaja...A vodi računa....protivotrov ne postoji...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back