Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
attachment.php

Zna se ciji si sledbenik cim si otpadnik :aha:
Nego me cudi ovde ovolika kolicina gejeva.. :eek: i ordacnih zenomrzaca :aha:
Normalan muskarac nikada ne bi napadao zenu i to u coporu...

Kakav vrhunski post da se čitanjem između redova mogu videti scene iz Kusturičinog najpoznatijeg filma.

Ordačni nije ženomrzac, već čovekomrzac. Šta ćeš sad?

Normalna žena ne zaje6ava normalne muškarce.

Zakuni se da 1994/95. nisi statirala u Kusturičinom filmu "Podzemlje".

Čini mi se da si u suštini dobar čovek, i to bi otprilike bio razlog zašto sam prilično suzdržan kad te zezam ovde, i to je takođe razlog što se neću nakaniti da skupim ortake odavde, veze iz Bga i pristanem na tvoje pozive da se sretnemo, mi i vi, jer bi opasno mogli da naebete.

Iju ju ju, vidi ti klinca junfera kako proziva čika Hungana. Da skupiš ortake veliš. Aha ha ha. Možeš da skupiš 9 ortaka i ti zajedno s njima, ja ovako debeo ki svinja bih vas sve umesio ki panta pitu. :hahaha:

Iju ju ju, vidi ti klinca junfera kako proziva čika Hungana. Da skupiš ortake veliš. Aha ha ha. Možeš da skupiš 9 ortaka i ti zajedno s njima, ja ovako debeo ki svinja bih vas sve umesio ki panta pitu. :hahaha:

Да преименујемо "Конак.." у "Борилачки клуб Пере Квржице"?
Види се да је стигло пролеће, врбопуц....

Kakav vrhunski post da se čitanjem između redova mogu videti scene iz Kusturičinog najpoznatijeg filma.

Ordačni nije ženomrzac, već čovekomrzac. Šta ćeš sad?

Normalna žena ne zaje6ava normalne muškarce.

Zakuni se da 1994/95. nisi statirala u Kusturičinom filmu "Podzemlje".
i zenomrzac si, svakim svojim postom to dokazujes :manikir:

Poslednja izmena:
Zna se ciji si sledbenik cim si otpadnik :aha:
Nego me cudi ovde ovolika kolicina gejeva.. :eek: i ordacnih zenomrzaca :aha:
Normalan muskarac nikada ne bi napadao zenu i to u coporu...

Da čujem i ovaj biser, jednostavno moram da te ovo pitam: Čiji sam ja to sledbenik ? :think:
Mene čudi ovolika količina latentnih pedofila koja je prisutna ovde :aha:
Normalna žena NIKADA ne bi podržavala, prikrivala ili ignorisala pedofiliju :aha:
Ako ima i malo majčinskog instinkta u sebi, a o drugim kvalitetama ne vredi ni govoriti, jer ih očigledno takve žene nemaju :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back