Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oh dragi kolega esh... zastitnik ugrozenih zenskih srca... :lol:

voleo bih samo jednu stvar da mi neko objasni konkretno kako ja neciji privatni zivot iznosim na temi kad je doticna dama u prethodna dva posta apostrofirala sve vreme samo moj i vezivala ga za nju na sve moguce i nemoguce nacine... mozete pod lupu pa analizirajte, eto samo toliko. znaci gde sam tacno spomenuo neki detalj iz necijeg priavtnog zivota a ja cu da odgovorim lepo kako dolikuje sa citatima ko je opsednut i ko implicira sve vreme stvari koje nemaju blage veze sa temom... :roll:

p.s. poslat pp sa molbom za odlazak drndala, a vratio se bas zbog posta doticne dame koji me je inspirisala na onaj A4 odgovor...moj boravak na forumu je uvek bio samo u formi price a ne intimizovanja u postovima ali nekima ne dopire nikako pa to ti je...

то сестро
idemoooo.gif

uz ladnog jelenka :D

picture.php

Neko reče na drugom forumu, njegov mali sinčić (5 god.) gleda reklame, i ide ona za Jelen pivo "Muškarci znaju zašto!", a on mudro komentariše "Tata, ja sam muškarac, a ja ne znam zašto."

u maniru alistera crawley-a pod postom no.33 sad vidite ledja manipultivnog sadiste marlona zato da bi nasa draga jeca mogla ovde da pise na miru bez da je vise nerviram.... veceras svi za srbiju... poz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back