- Poruka
- 239.697
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li su takvi postupci hrišćanski - bez obzira u koju granu hrišćanstva veruje taj što prska ili drugi koji pušta pse?Čitao sam o jednom hrišćaninu koji je posvedočio da je naredio Jehovinim svedocima da se udalje kada su došli na njegova vrata. A onda je brzo odvrnuo slavinu sa crevom za polivanje bašte i dobro ih isprskao. Ja svakako verujem u vodeno krštenje, ali mislim da postoji pravo vreme i mesto za to. Zar ne?
Čuo sam opet o drugima koji su otvorili vrata a onda pustili pse sa lanca da odjure Jehovine svedoke. Vidite, baš ovakav stav hrišćana će učiniti da Jehovini svedoci još čvršće veruju da imaju istinu i da su u pravu.
Da li su takvi postupci hrišćanski - bez obzira u koju granu hrišćanstva veruje taj što prska ili drugi koji pušta pse?
JS nisu agresivni na taj način da je potrebna grubost. Čim im se, i najmirnijim tonom, kaže da se udalje oni se udalje.
Bio sam svedok kada su se dve JS pojavile pred grupom žena koje su sedele pred zgradom. (Bilo je letnje vreme.)Ti koji to rade nikad nisu rekli koja ih je agresivnost kod svedoka naterala na takve korake.... jedino sto je znamo je da su svedoci trazili razgovor.
Bio sam svedok kada su se dve JS pojavile pred grupom žena koje su sedele pred zgradom. (Bilo je letnje vreme.)
Čim su JS rekle ko su, ove su ih verbalno toliko napale kao da su najveći zločinci - bez ikakvog stvarnog razloga.
Neverovatno je koliko je tu bilo mržnje, po meni sasvim neosnovane.
Mržnju sam i ovde više puta pominjao i smatram je nehrišćanskom.
"Kula stražara" i jeste gratis ali nije za čitanje. Bar je ja ne čitam i kada mi je daju.I dobih i par Kula stražara gratis
 ) Taj je tekst uvek vredelo pročitati. Sve ostalo ...
 ) Taj je tekst uvek vredelo pročitati. Sve ostalo ..."Kula stražara" i jeste gratis ali nije za čitanje. Bar je ja ne čitam i kada mi je daju.
Ranije su imali i "Probudite se", časopis u kome je uvek bio po jedan tekst veoma dobro napisan i bez ikakve veze sa religijom ili Biblijom. Taj je tekst imao odlična i laicima razumljiva objašnjenja iz raznih struka.
U jednom tekstu je objašnjeno zašto neki ne podnose mleko. (Kao ja.) Taj je tekst uvek vredelo pročitati. Sve ostalo ...
Koliko znam sada je ostala samo "Kula ..." a u njoj nema baš ničega što je vredno čitanja.
"Kula stražara" i jeste gratis ali nije za čitanje. Bar je ja ne čitam i kada mi je daju.
Ranije su imali i "Probudite se", časopis u kome je uvek bio po jedan tekst veoma dobro napisan i bez ikakve veze sa religijom ili Biblijom. Taj je tekst imao odlična i laicima razumljiva objašnjenja iz raznih struka.
U jednom tekstu je objašnjeno zašto neki ne podnose mleko. (Kao ja.) Taj je tekst uvek vredelo pročitati. Sve ostalo ...
Koliko znam sada je ostala samo "Kula ..." a u njoj nema baš ničega što je vredno čitanja.
nisam ja ništa od toga čitala
samo sam prelistala

što grešna duša?Nije više...Kula stražara...Od početka 2008 godine se naziva...Stražarska kula...
A evo ti ono...gratis...Probudite se...
- - - - - - - - - -
Gde bi ti grešna duša da si zamisli...pročitala...

što grešna duša?

ima toliko knjiga na ovom svetu prečih za čitanje
mada neću ni da omalovažavam nešto što nisam pročitala

večeKuku me lele da me lele kuku...pa nije valjda da si...bezgrešna duša...
To su časopisi tipa kako bih rekao tanjih dnevnih novina...i izlaze jednom mesečno.
P.S. Nešto si mi malo ono...kao ...nadrndana...
Veće Agata...

veče
naravno da je grešna al ne u kontekstu nečitanja kule stražare
Pa dobro...

dobro večeDobro vece ...
- - - - - - - - - -
Pogledajte prilog 423255
- - - - - - - - - -
Pogledajte prilog 423258

dobro veče
pa ja sam lepotica angorska
pa zdravo Zaro

Kako nije lepotica!!!!!!Mozda i nije lepotica ali ja je volim
Meni je lepa
Zdravo Agatha
 Diiiivna je......
Diiiivna je......

Kako nije lepotica!!!!!!Diiiivna je......
i deluje mekana ko svila

Kako nije lepotica!!!!!!Diiiivna je......
i deluje mekana ko svila

postoje mačke koje imaju gen sa severa robolovačkiPa kad se redovno kupa
Rekoh ti vec, to je macka koja obozava vodu.