Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima lepih suknjica. Zainteresovsni da se javi i dajem link. Besplatno. :manikir:

14611117_1054677001307955_2112964624672020887_n.jpg

Ne, ne. Sale samo ima pogan jezik, a duša mu je velikohrišćannska, i zna da Onaj odozgore sve gleda i tefteriše. Ne bi on to smeo, a ova sitna vređanja On će mu sigurno oprostiti.
A TI, ti me sahranjuješ već godinama, i, ček da još jednom pročitam onaj divni epitaf, i da konačno samo zbog njega mandrknem. Pazi ovo: "Bol me lomi ostah sama" :klap::D

Карађорђе а богами и Карасале! колико видим :D
Идемо четврта њушкица...

Карађорђе а богами и Карасале! колико видим :D
Идемо четврта њушкица...

A akronim GPS je mnogima poznat, ne treba da ih podsećam.:D

- - - - - - - - - -

Prvo sam pokisla i smrzvala se. Posle sam razbila čašu. Onda sam u nes kafu 3u1 sipala običnu crnu kafu
i dobila 4u1 nečega što se ne može popiti...

negde sam i mozak zaturila... :kafa:

- - - - - - - - - -

A vi kako ste?

Odlično, baš sam isprobavao na tebi neke svoje natprirodne moći, i vidi upalilo je.:D

Poslednja izmena od moderatora:
Jel mogu ja ovaka pod uticajem nemogućih moći da pitam koje ti znači to GPS?

- - - - - - - - - -

što imam osećaj da sam u minskom polju... :think:

- - - - - - - - - -

:tambalamba::tambalamba::tambalamba:

Pa, ovaj, kada već pitaš.Ono "S" je naš uvaženi forumaš, "P" je pravoslavac, to je bar jasno. A ono "G" nije genijalac, jer i prosečan gimnazijalac lako razume jedan zakon velikog hrišćanina Newton-a, koji nije promenjen već više od 300 god. i koji ukazuje na to, da je hodanje po vodi nemoguće (bez pomagala, naravno).
E pa sada, pitanje je šta je "G", neka to ostane za tumačenje po slobodnoj volji, jer ne možemo baš uvek da napišemo istinu.:D

Poslednja izmena:
Nek se javi ko je prijavio Stnca. Dobije čokoladu. :kafa:

- - - - - - - - - -

Svih petnaest hiljada postova da mu izbrišete i ostavite samo one gde se meni izvinjava...

:D Ma da li ima tih postova koje želiš da ostave:D :D
Ali neću da budem škrtica: kojice, alijas, svesnaglisto, mnogo se izvinjavam, što sam ovde morao da čitam na hiljade tvojih optužbi protiv mene. Sahranjivala si me mnogo puta i fizički i mentalno i ja sam, evo, srca razbijenog u paranparčad. Držim se samo zato što mi te krhotine jedna forumašica drži u svojoj srčanoj komori, i ne smem da ti kažem u kojoj jer ćeš me i tamo pronaći uz svoje natprirodne moći. :D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back