Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pošto je danas svetski dan pismenosti, a na ovom forumu neki uglavnom spadaju u nepismeniji deo - počevši od moderatora pa do komentatora - ovo bi im moglo biti od koristi:

Cr1R1YHWEAEdhjK.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Zoraner, ne zatrpavaj mi sanduce pricama kako si me razbio navodeci da je Biblija budalastina, da je bog krvolok i da je Zemlja globus. Nismo ovde da razbijamo jedni druge vec da razmenjujemo misljenja. Opusti se covece.

Ima te Komšija natera na put oko sveta da konačno uklaviriš te krugove ybg...
Inače ,ima ti pušta Shopina i Posmrtni na svakoj temi...:hahaha::rotf::manikir:
Hteo ne hteo.ovaj forum ima i edukativnu funkciju!:mrgreen:

не сећам се тог цртаног и не сећам се да астерикс туче енглезе него римљане
а у овом филму ко против кога се млати
mala šala:p
jer znaš ti dobro seriju ''Vikings'' :zper:
al da ipak kažem - u seriji prvo tuku Engleze, pa onda Francuze
Ragnar je glavni baja
a evo ti Viki intro songa

Poslednja izmena:
mala šala:p
jer znaš ti dobro seriju ''Vikings'' :zper:
al da ipak kažem - u seriji prvo tuku Engleze, pa onda Francuze
Ragnar je glavni baja
a evo ti Viki intro songa

не знам ни добро ни лоше. па јел серија или филм и где то може да се гледа, волим такве филмове.
ја се сећам пчелице маје и пчелца пава-а :hahaha:

не знам ни добро ни лоше. па јел серија или филм и где то може да се гледа, волим такве филмове.
ја се сећам пчелице маје и пчелца пава-а :hahaha:
e to pitaj Lagerthu:D:zper:
a ako ti ona ne kaže - bićeš retka osoba koja nije gledala Vikinge - History chanel radio seriju
i kod nas se prikazivala -valjda 4 sezone najmanje (iako ih imam, ne mogu sve da popamtim)
mada ipak mislim da me žestoko zahebavaš da ne znaš ''Vikinge'':vnaocare:

Poslednja izmena:
e to pitaj Largethu:D:zper:
a ako ti ona ne kaže - bićeš retka osoba koja nije gledala Vikinge - History chanel radio seriju
i kod nas se prikazivala -valjda 4 sezone najmanje (iako ih imam, ne mogu sve da popamtim)
mada ipak mislim da me žestoko zahebavaš da ne znaš ''Vikinge'':vnaocare:
ко је ларгетха :confused:
не заје6авам те него не знам за ту серију, прво сам помислио да је неки филм попут оног са мел гибсоном (ето не могу да се сетим како се тај филм зове) слабо пратим тв. обично гледам сф филмове (претежно када је радња смештена у будућност)

не заје6авам те него не знам за ту серију, прво сам помислио да је неки филм попут оног са мел гибсоном (ето не могу да се сетим како се тај филм зове) слабо пратим тв. обично гледам сф филмове (претежно када је радња смештена у будућност)
Brave heart

ta dama izgleda da je gej posto voli mana i viskontija a i maler je mirisao na baterije :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back