Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam vernik, ali takođe nisam ni neko ko će da se ruga tuđoj religiji. Ne verujem u Isusa Hrista, jer sam paganin, odnosno pripadam daleko starijoj religiji nego što je to hrišćanstvo/kršćanstvo, ali to mi ne daje za pravo da se rugam hrišćanima/kršćanima, kao ove ljudske nakarade..

Da nisam video ovo ne bih znao koliko je ljudski rod sje6an. Bljak.

Poslednja izmena od moderatora:
:think:

Obrati na paznju na okolo 0:06.min...

:bye:
Ovde ti ne vredi pravopis-to ti je ribolovački žargon! Ne kaže se na reci,već na reki!:sad2:
(Doduše,to je lokalizam,ali je žargon užeg kruga- hobista)
I još nešto:Som je noćni lovac! Naravno,budući se oslanja više na druga čula (treperenje pokreta za šta
ima senzore u "brkovima"),njemu svetlo za lov ne treba i noću kad ga ribe ne vide,prikrada se i lovi ih!
Kad lovi,som je daleko temperamentniji borac i prosto "kida" kad se uhvati na udicu!
Sportski ribolov je propisan do 21 00 ,aqli na soma se toleriše baš iz tih razloga što mnogo ređe "grize" danju!

images

Kikiriki, semenke, kikiriki, semenke

Neb ja to...
Seo ja onomad u obližnji kafić -ožedneo na jednoj komemoraciji i zuknem jedno točeno,drugo...
A bio "skockan " u crno,ša mi veca za te (ne)prilike...
Zove me ćera da dođem po nju,ako mogu,a ja sto metara od nje...Stiže ona,a neke dve sponzorice,klinke
ko i ćera me pogleduju i kao-one bi nešto tu...
Upala ćera ,cokila taju i sela,a ove dve otrov iz očiju...:evil:
Pazi,ćera mi lepotica,ša kažu u BG-ono...:hahaha:
(Trenutno su mi sva dica na Zriću na Pagu...)
Kad smo odlazili,kažem ja ovim dvema da mi to ćera...Nisu znale kud pogledat!:mrgreen:

Поздрав свима са мора! Ево дограбио сам се мало компа па да вас све поздравим. У Хрватској односно западном делу Велике Србије је јако лепо ове године. Мада тренутно пуше бура па ме те иритира иначе све је супер.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back