DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ovo je tacno, ne znam da neku zenu startuju na ulici svi zivi... Sad do cega je to ona zna![]()
ovo je tacno, ne znam da neku zenu startuju na ulici svi zivi... Sad do cega je to ona zna![]()

A zašto se osenčavaš?
Demijurg? Zli genije? Ja kažem da veoma dobro razumem, ti kažeš da ne razumem, pa kako ko pravo govorio u moje ime (a šta ti imaš da govoriš u moje ili bilo čije ime) - tako mu bog i univerzum dali pameti i zdravlja, i njemu i njegovim bližnjima. Pošteno?
Pravedna kletva izgleda otprilike ovako. Neko ti kaže da nešto ne možeš da uradiš, ili da si nešto što nisi, bez nekog valjanog razloga, verovatno zato da te povredi i/ili diskredituje u društvu pripadnika tvoje i njegove životinjske vrste, tebe to duhovno uvredi, jer znaš da možeš to što on kaže da ne možeš, i da nisi ono što on kaže da jesi, pa mu odgovoriš ovako nekako: „Ti kažeš da ja ne mogu da uradim sklekove na dva prsta, ja kažem da mogu, pa kako ko pravo govorio u moje ime - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovom potomstvu. Pošteno?“ Ili ovako: „Ti kažeš da sam ja satanista, ja kažem da nisam, da ne jedem meso, mleko i jaja, da se gadim krvi, da ne prihvatam krv obrezanih krmaka i tetoviranih robova, te da ne mogu biti nikakav satanista, pa kako ko pravo govorio u moje ime - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovom potomstvu. Pošteno?“ Ova kletva je bezopasna, odnosno energija koja je njom upućena se ne vraća pošiljaocu, jer nema za šta.
Nepravedna kletva obično nastaje onda kada vam neko smeta, jer vas je razotkrio kao sitnog prevaranta i muljatora, ili na bilo koji drugi način, ili vam je jednostavno krivo što u nečemu niste bolji od njega, taj neko vas na neki način ugrožava, a nalazite se na nižem nivou svesti od njega, i onda mu uputite kletvu koja obično počinje ovako: „Dabogda ti bilo ovo ili ono (a onda izgovoriš ono što želiš da mu se dogodi)“. Ova kletva je veoma opasna, jer negativna energija koja je preko nje upućena u etar se trostruko vraća pošiljaocu, i zapravo on nastrada od nje, a ne onaj kome je upućena.
●/
/▌
/ \
- - - - - - - - - -
Ima nekih drevnih paganskih uverenja po kojima je Demijurg (neka vrsta, bolje reći preteča, hrišćanskog satane) stvorio svet, ovaj pojavni, materijalni svet. Po tom uverenju ostavljati potomstvo jeste đavolja rabota. Umnožavati ljudski rod znači raditi direktno protiv boga. Apsolutno se slažem sa time.
Cujemo se ovde 2017.
Papa.

ljubac Stanco
pre spavanja programiraj realnost
pozitivna vizualizacija
zamisli umesto da te gazi voz - da sa Kojicom ideš vozom na more.....a ja vam mašem i suze radosnice brišem.....![]()
a ti se, čim uđeš, veži za sigurnosni kočnicu...Polako, polako, štedi suze da me oplakuješ kada me izbaci iz voza u punoj brzini i to u nekom tunelu.![]()
a ti se, čim uđeš, veži za sigurnosni kočnicu...
uostalom, samo kukaš - Kojica ovakva - Kojica onakva - a kad je nema - onda ti nedostaje
ccccccccccccccccccccc
![]()
Ma to je razumljivo. Kada je ovde ne može da me iznenadi, a kada je nema bojim se nčega iznenadnog i s leđa.![]()
Znaš kako se u Aziji štite od tigrova - naprave masku ljudskog lica i stave je na potiljak
jer tigar uvek kad lovi napada sa leđa da iznenadi plen
tako i ti - izli jednog natmurenog Stanca od voska, oboji ga u crveno i zakači na glavu
Ma i ne razmišljam o tome. Sada tražim način kako ja njoj da smrsim konce pre nego što to ona uradi meni.![]()
....Ma i ne razmišljam o tome. Sada tražim način kako ja njoj da smrsim konce pre nego što to ona uradi meni.![]()
Ma i ne razmišljam o tome. Sada tražim način kako ja njoj da smrsim konce pre nego što to ona uradi meni.![]()

No koment o "administraciji i njenim radovima " ...
Inace cu da pustim ovo:
![]()

Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije
No koment o "administraciji i njenim radovima " ...
Inace cu da pustim ovo:
![]()