Au brate,
pa sad i tebe treba da napadne ovaj ISTRAZIVAC9 i da izmisli da si satanista, veštac, vikan... i ko zna šta sve...
Viđajdere šta je meni napisao...
A viđajdere kako sam mu odgovorio...
Nije odlično, nego onako kako ja hoću. Niko nikoga ne napada, osim ti mene. Skoro svi postovi u zadnjih 48 sati koje si napisao upućeni su meni. Opterećen si sa mnom i bićeš sve više i više opterećen, a to će te odvesti do bolesti; već si upao u nju.
Ja ću kritikovati hrišćanstvo, i razbijati ga argumentima, do kraja svog života. Ako to znači da ćeš ti da me pratiš do kraja svog života, i nervirati se zbog toga šta sam i kakav sam, kao i zbog toga što gledam u Sunce, mogu samo zamisliti koliko ćeš se razboleti. Što se tiče tvog pozdrava, a naročito tih tvojih minusa, prospem ja na te tvoje minuse veganski sok, koji sam napravio u blenderu i popio oko 2 litra, ali tek kad mi prođe kroz bubrege. Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Smejem se tačno 33 puta.
Kako stvari stoje, kad skupi dovoljno minusa, samo ne znam koliko mu je psihić rekao da treba da skupi, ovaj neuki vernik će da dođe sa svog kontinenta, na moj, da se obračuna sa mnom zbog toga što sam ovo ili ono, jer njemu to smeta. Ali ja ću ga lepo dočekati. Nema frke. Samo mogu da zamislim koliko će se čovek razboleti ako namerava da se do kraja života tera sa mnom, a još jede GMO soju u USA... pa ima da se slika... pakao mu ne gine...
Pogledajte prilog 384541
U stvari on je već u paklu, jer ovakav život mu je gori od pakla. ISTRAZIVAC9 moj rep na forumu.