Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
on ima dve tri žene
Parvati je jedna od njih
pa i to može da bude vrsta meditacije- u stvari rutuala
ti to bolje od mene znaš - zar ne?

Pa malo sam to izučavao ...u praksi...

A jedino što mi se ne dopada ono da u tom tantričkom vodjenju ljubavi ne treba ono...prosuti seme...kažu da je to ...rasipanje energije...a dobre su one mudrosti u vezi sa odlaganjem ...a onda sve upopastim...rasuvši energiju...:hahaha1:

e da, jednom sam otvorio zenski nik i meto fotku smrt ribe...napisao jedan post i dok sam bio zut dobijam pp od moda sa romantike...posle 3 posta sam sa njim flertovao 2 pp i u trecem mu reko da ce marlon da mu polupa pichku ako me ne ostavi na miru.
I zamisli.,sredio mi ban :lol:

- - - - - - - - - -

ovde vecina dolazi samo da bi navatavali i nesto poebali...

pa mislim nije potrebno da se tako striktno pridržavaš
oslobađanje od napetosti nije uvek rasipanje energije;)

Au..kada se setim onoga kada sam pokušavao da to traje i traje i ...da ne bude rasipanja energije...A onda je bivalo ono...oteknu mooda i ...sve mi prisedne...kojeg crnjaka...A naučio sam da ne može baš mnogo puta da se ono...odlaže ejakulacija...Dogodi se da nakon nekog odlaganja da bi još trajalo bude ono...da je to...kraj...bez rasipanja energije...

A Hindusi su imali i ...hramove seksa...

profimedia-0200051265_14447416402.jpg

Kuku me lele da me lele kuku šta mi učini...a ja ozbiljan čovek u zrelim godinama...:hahaha1:

Au..kada se setim onoga kada sam pokušavao da to traje i traje i ...da ne bude rasipanja energije...A onda je bivalo ono...oteknu mooda i ...sve mi prisedne...kojeg crnjaka...A naučio sam da ne može baš mnogo puta da se ono...odlaže ejakulacija...Dogodi se da nakon nekog odlaganja da bi još trajalo bude ono...da je to...kraj...bez rasipanja energije...

A Hindusi su imali i ...hramove seksa...

profimedia-0200051265_14447416402.jpg

Kuku me lele da me lele kuku šta mi učini...a ja ozbiljan čovek u zrelim godinama...:hahaha1:
jest ja sam kriva:D
da nije mene...ne bi znao šta je to.....:zcepanje:
nego sam dobila karte za igranje koje na poleđini imaju skulpture sa tog hrama
to jest dobio ih je moj muž
A Kama je bog ljubavi
Sutra - sveti tekst
podseti me jednom da ti ispričam - pošto ovde nije ni atmosfera ni trenutak o jednoj tibetanskoj zanimljivosti - povodom sexa

Poslednja izmena:
jest ja sam kriva:D
da nije mene...ne bi znao šta je to.....:zcepanje:
nego sam dobila karte za igranje koje na poleđini imaju skulpture sa tog hrama
to jest dobio ih je moj muž
A Kama je bog ljubavi
Sutra - sveti tekst
podseti me jednom da ti ispričam - pošto ovde nije ni atmosfera ni trenutak o jednoj tibetanskoj zanimljivosti - povodom sexa

Kažu da je Kama odmah po rodjenju upitao samog sebe...u čijem li ću srcu strast probuditi...

O tome ćemo neki od narednih dana ali na nekom drugom mestu.

A sada begam na kuntiranje.

Laku noć Agata...:bye:

Au brate, pa sad i tebe treba da napadne ovaj ISTRAZIVAC9 i da izmisli da si satanista, veštac, vikan... i ko zna šta sve...

Viđajdere šta je meni napisao...

A viđajdere kako sam mu odgovorio...

Nije odlično, nego onako kako ja hoću. Niko nikoga ne napada, osim ti mene. Skoro svi postovi u zadnjih 48 sati koje si napisao upućeni su meni. Opterećen si sa mnom i bićeš sve više i više opterećen, a to će te odvesti do bolesti; već si upao u nju.

Ja ću kritikovati hrišćanstvo, i razbijati ga argumentima, do kraja svog života. Ako to znači da ćeš ti da me pratiš do kraja svog života, i nervirati se zbog toga šta sam i kakav sam, kao i zbog toga što gledam u Sunce, mogu samo zamisliti koliko ćeš se razboleti. Što se tiče tvog pozdrava, a naročito tih tvojih minusa, prospem ja na te tvoje minuse veganski sok, koji sam napravio u blenderu i popio oko 2 litra, ali tek kad mi prođe kroz bubrege. Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Smejem se tačno 33 puta.

:hahaha: :zcepanje: :hahaha1:

Kako stvari stoje, kad skupi dovoljno minusa, samo ne znam koliko mu je psihić rekao da treba da skupi, ovaj neuki vernik će da dođe sa svog kontinenta, na moj, da se obračuna sa mnom zbog toga što sam ovo ili ono, jer njemu to smeta. Ali ja ću ga lepo dočekati. Nema frke. Samo mogu da zamislim koliko će se čovek razboleti ako namerava da se do kraja života tera sa mnom, a još jede GMO soju u USA... pa ima da se slika... pakao mu ne gine...

Pogledajte prilog 384541

U stvari on je već u paklu, jer ovakav život mu je gori od pakla. ISTRAZIVAC9 moj rep na forumu. :hahaha:

Шо бре брате, то је име је од свете Валпургије, хришћанске светице... истина, католичке, а тај институционални циркус је познат по блуду у разврату :lol:

Шо бре брате, то је име је од свете Валпургије, хришћанске светице... истина, католичке, а тај институционални циркус је познат по блуду у разврату :lol:

Da znaš...

:bljak: :pop2:

farting_smiley.gif
:pop:

h040.gif
:pop3:

- - - - - - - - - -

Reinkarnacija da. Karma ne. Da ima karme ne bi bilo nepravde. Nepravda je dokaz da karmička osuda nikada ne pogađa psihopate, recimo, osim ako čovek ne uzme stvar u svoje ruke. A za ostale ljude, zahvaćene u matricu, karma postoji zbog njihovog opakog delovanja koje iziskuje lošu karmu za dobro a dobru karmu za zlo. Savest je mehanizam koji privlači karmičku osudu. Psihopate nemaju taj mehanizam, iako imaju mnogo znanja i inteligencije, a cenu njihovih dela neće platiti oni, nego oni koji su im poverovali.

U ovom haotičnom svemiru postoje samo dva greha - neznanje i naivnost, a sve ostalo je kompromis. Sile haosa i ravnoteže se izmenjuju, a ko ih ne prati u najvećoj meri može učiniti zlo. Objektivni prirodni zakoni su očiti, ali greške na koje su vas naveli vukovi u ovčjoj koži veoma se skupo plaćaju, bez obzira na dobre namere.

U takozvanim duhovnim pokretima alternative sektaši vole da kažu kako se negativna energija uvek vraća pošiljaocu. Da je tako svet bi bio raj.

Esencijalne psihopate znaju kako da izbegnu sopstveni bumerang. Oni organizuju lanac poslušnosti, i kad se bumerang vraća prvo pokosi ljude koji su prevareni, kao i one u njihovom okruženju, zatim indirektne posrednike u prevari, a zatim ostane mala krhotina tog bumeranga koja tek okrzne njihove direktne posrednike uz sam vrh piramide. Od pune pozitive ništa nećete postići.

Pozitiva bez praktičnog znanja i inteligencije uvek je u službi zla.

Čoveče, probudi se, i shvati da su za boga sva događanja na ovom sićušnom zrncu prašine koje kruži oko jedne beznačajne zvezde potpuno nevažna.

Ako želiš slobodu, pravdu u svoje ruke. Pusti to što Biblija kaže: “Ko se mača laća od mača će i poginuti.”

Časnije je poginuti kao buntovnik nego živeti kao rob.

A zašto se osenčavaš?

Demijurg? Zli genije? Ja kažem da veoma dobro razumem, ti kažeš da ne razumem, pa kako ko pravo govorio u moje ime (a šta ti imaš da govoriš u moje ili bilo čije ime) - tako mu bog i univerzum dali pameti i zdravlja, i njemu i njegovim bližnjima. Pošteno?

Pravedna kletva izgleda otprilike ovako. Neko ti kaže da nešto ne možeš da uradiš, ili da si nešto što nisi, bez nekog valjanog razloga, verovatno zato da te povredi i/ili diskredituje u društvu pripadnika tvoje i njegove životinjske vrste, tebe to duhovno uvredi, jer znaš da možeš to što on kaže da ne možeš, i da nisi ono što on kaže da jesi, pa mu odgovoriš ovako nekako: „Ti kažeš da ja ne mogu da uradim sklekove na dva prsta, ja kažem da mogu, pa kako ko pravo govorio u moje ime - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovom potomstvu. Pošteno?“ Ili ovako: „Ti kažeš da sam ja satanista, ja kažem da nisam, da ne jedem meso, mleko i jaja, da se gadim krvi, da ne prihvatam krv obrezanih krmaka i tetoviranih robova, te da ne mogu biti nikakav satanista, pa kako ko pravo govorio u moje ime - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovom potomstvu. Pošteno?“ Ova kletva je bezopasna, odnosno energija koja je njom upućena se ne vraća pošiljaocu, jer nema za šta.

Nepravedna kletva obično nastaje onda kada vam neko smeta, jer vas je razotkrio kao sitnog prevaranta i muljatora, ili na bilo koji drugi način, ili vam je jednostavno krivo što u nečemu niste bolji od njega, taj neko vas na neki način ugrožava, a nalazite se na nižem nivou svesti od njega, i onda mu uputite kletvu koja obično počinje ovako: „Dabogda ti bilo ovo ili ono (a onda izgovoriš ono što želiš da mu se dogodi)“. Ova kletva je veoma opasna, jer negativna energija koja je preko nje upućena u etar se trostruko vraća pošiljaocu, i zapravo on nastrada od nje, a ne onaj kome je upućena.

●/
/▌
/ \

- - - - - - - - - -

Ima nekih drevnih paganskih uverenja po kojima je Demijurg (neka vrsta, bolje reći preteča, hrišćanskog satane) stvorio svet, ovaj pojavni, materijalni svet. Po tom uverenju ostavljati potomstvo jeste đavolja rabota. Umnožavati ljudski rod znači raditi direktno protiv boga. Apsolutno se slažem sa time.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back