Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar ti nije dosta što se svađaš samnom. nego moraš i sa sama sobom?

jel sad vidiš kako mi nedostaješ nekad... :(

- - - - - - - - - -

Jeste, istina je rekao sam, ali bre, nemoj da navodiš Siza na to. Potrudi se malo ili namesti nešto u miniću.:D
Da baš to. Nađi neku prikladnu iz tvoje kolekcije, a ja ću da kažem da li mi se sviđa.

Tvoja slika u miniću? :think: Mislim da će narod da se razbeži iz kafane.

Jes Sizif sav naivan, pa moraš ti da se brines za njega. :lol:

- - - - - - - - - -

Tvoja slika u miniću? :think: Mislim da će narod da se razbeži iz kafane.

Jes Sizif sav naivan, pa moraš ti da se brines za njega. :lol:

Kojiceee, ne prizivaj zlo koje će u vidu stnco-a da se sruči na tebe. Nemoj da moje postove tumačiš po sistemu: "šta je babi milo to joj se i snilo". Nego popij jednu kaficu posle popodnevne dremke, ponovo pročitaj šta sam napisao i onda se javi, inače.....brrrr, i sam se naježim kada pomislim.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Aha, i potrudiću se da ne patiš više.:D

Kojiceee, ne prizivaj zlo koje će u vidu stnco-a da se sruči na tebe. Nemoj da moje postove tumačiš po sistemu: "šta je babi milo to joj se i snilo". Nego popij jednu kaficu posle popodnevne dremke, ponovo pročitaj šta sam napisao i onda se javi, inače.....brrrr, i sam se naježim kada pomislim.

E sad kad pretiš, baš zinat neću.

Eto. Baš da vidim šta će da se desi. :lol:

Aha, i potrudiću se da ne patiš više.:D

Ni vise ni manje ili nikad vise?

E sad kad pretiš, baš zinat neću.

Eto. Baš da vidim šta će da se desi. :lol:

Ni vise ni manje ili nikad vise?

Zamoliću forumske hrišćane da te preporuče Bogu za pakao. E to ću da uradim. A i čekaću te na svh 20 mitarstava, da mi se slučajno nekim mitom ne izmigoljiš.
Posle onoga što si gore napisala menjam iskaz. Dakle patićeš večno, a ja ću da džarkam vatru, da se bolje raspali. Neću da žalim oprljene prste i eventualno osmuđeme obrve.

Zamoliću forumske hrišćane da te preporuče Bogu za pakao. E to ću da uradim. A i čekaću te na svh 20 mitarstava, da mi se slučajno nekim mitom ne izmigoljiš.
Posle onoga što si gore napisala menjam iskaz. Dakle patićeš večno, a ja ću da džarkam vatru, da se bolje raspali. Neću da žalim oprljene prste i eventualno osmuđeme obrve.

I to sve zato što ne želim da ti uslikan u miniću visiš na zidu? :(

Ma znaš šta. Mislim da sam ja već dovoljno podmitila forumaške hrišćane i da će oni tebe
da preporuče za pakao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back