- Poruka
- 89.439
Može i za tebe jedan ako Stnco i glista nisu ljubomorni.![]()
Ja nisam, a Stnco je dobra duša, pa će da oprosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe..![]()

Fala ti ki bratu, -![]()
Ako ljubomore nema baš ni trunčice, kakva je to onda ljubav glistice, pitam ja tebe?![]()
ou.. vidi stvarno, greška...
Dobro. Ljubomorni smo i nemoj slučajno još nekoga da si ljubio.
Previše ljubomore takođe nije dobro... Znak nesigurne ličnosti... Daj neku sredinu!
Ako ljubomore nema baš ni trunčice, kakva je to onda ljubav glistice, pitam ja tebe?![]()

E tako te volim glistice, ubola si suštinu uz minimalnu asistenciju:![]()

eo čika profo, mogu li ja?( dižem dva prsta)
i trunka ljubomore odaje nesigurnost i posesivnost...a to nemamo pravo na privatnu svojinu u ljubavi...to jeste početak viroze koja ume da uništi sve..

Nači ti reaguješ sa odobravanjem kad neko startuje tvoju mušku polovinu!?
Udaj se za mene, to je baš baš retka osobina...![]()

pa, ako "moja" M polovina na to reaguje..onda zna da nismo jedno za drugo..startuju i mene..ali ne vredjam moju polovinu flertujući ( niti se iza ćoška khm...khm...)
žensko mogu samo da oplavim i da se ne digne više...ali ako ga startuje muško..tu je frka![]()

Znači, sledeći put kad mi iscmačeš Konana, oplaviću te.![]()

pa, ako "moja" M polovina na to reaguje..onda zna da nismo jedno za drugo..startuju i mene..ali ne vredjam moju polovinu flertujući ( niti se iza ćoška khm...khm...)
žensko mogu samo da oplavim i da se ne digne više...ali ako ga startuje muško..tu je frka![]()

Ovakva menu treba, da me stiti of nasrtljivki-![]()
Djole so vezba karate, pa si volem zenske sas cvrst stav, da si ne poklekne, kad si udarac naidje,-Djole što ubivaš aždahe, pa nisam ja emotivna policajka ...ako im daješ lepak-natravno da će muhe da se lepe![]()

Da ne bude zabune..Zamenik je svojevoljno otisao u legendu
dok ne dodje Zamenikov zamenik...verujem ubrzo...![]()
E ne možete vi dok se ne očešete o stnco-a, pa makar i kada ga nema. Pokloniću kafani moju sliku da bar tako budem uvek prisutan.
Ustvari prepustiću to kojici. Ona će da izabere nešto iz svoje kolekcije.

Nemoj da odeš a da se ne javiš. Šteta je izgubiti kvalitetne ljude.
Ovo je klub koji ima malo članova, ali baš dugo traju.![]()