Strigoi
Elita
- Poruka
- 24.022
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znaci izvor koristi je.

![]()
- - - - - - - - - -
Najbolje je da bude potpuno beskorisan. Da prdi i pljuje po kući po ceo dan i da ti kad progovoriš
kaže ''Ćuti gusko, mrš u kuhinju''.
nako.. baš pravi dasa...![]()
..Kao po obicaju, opet nisi shvatila sustinu. Nije stvar u njegovom obracanju, nego u njenom. Zna X takvih primera gde je bilo "maco, kuco" a ispod mira 300 vira.
Prema tome sramota je.
ima da pogineš momentalno...Kao po obicaju, opet nisi shvatila sustinu. Nije stvar u njegovom obracanju, nego u njenom. Zna X takvih primera gde je bilo "maco, kuco" a ispod mira 300 vira.
Prema tome sramota je.
- - - - - - - - - -
A sta ti znas pa odobravas?
Ako si postao zenski petko, tvoj je problem.
одобравам што глиста написала, нама је место за тв, а вама да нас служите док смо за тв-ом а и ако успут прднемо нема ту никаквог разговора око тога

al da se ne zadržavamo dugo pred tv-om, da ne smetamo...
hitro, hitro kretanje...
A da sam musko i da mi neko tako "tepa" pobegla bih glavom bez obzira jer to je pouzdan znak da me smatra za papucara.
Znaci svom muskarcu kazes duso ili dragi i on je odmah papucic....

кога питаш

Gde nalaziš one Budine citate?![]()
Onaj sto mi se svideo na jednom blogu na netu..
Ti kad budeš počeo Budu da citiraš, ništa vise neću da pitam.![]()
буду су измислили људи
tanana....Moguce, tebi verujem jer znas...ja sam to nasla pod Budine misli citajuci neke druge stvariAko je ono Buda rekao onda sam i ja Buda.![]()
uaaaaaaaa....
vređaš moja budistička osećanja...tanana....

Ček prvo ja tebe da prijavim, pa ako budeš kažnjen, znaćeš da li će i oni biti kažnjeni.![]()