Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako se ljudi dele kao sto su se kroz celu istoriju delili na klanove, plemena, grupe, formacije, nacije, drzave.... sasvim je logicno da se dele i po rezimu ishrane. Nas je cilj oslobodjenje zivotinja, vas cilj drzanje zivotinja u ropstvu i njihovo klanje.

I vise nego dovoljno da nas ne dotice to sto se i medjusobno tucete i ne podnosite.
Znači kada se vas dvojica, koji ne jedete meso, pobijete ovde na forumu, mi ostali možemo da ne obraćamo pažnju? Koljite se i baš nas briga???

Ja sam vegan, jedem samo voće i povrće, i bole me dupe šta ko jede, ali ne dam da oni što prave čvarke od soje, i dime ih na vatri i dimu, da bi se razboleli - evo dokaza koliko je opasno po zdravlje -
- jer kopiraju svinjske čvarke, izmišljaju za mene da nisam vegan zato što neću da kopiram konvencionalnu hranu i što nisam član nijedne veganske organizacije, odnosno nemam člansku kartu i ne plaćam članarinu. Ne dam novac nikome. I tačka.

Anders Vendel je objasnio da su ga dvojica uhvatili za ruke sa ledja, dok je treci poceo da ga udara u lice. Nakon sto je dobio oko 20 udaraca po licu, Vendel je pao na pod, nakon cega su ga nastavili udarati po glavi i licu. Kuvar iz Malmea je rekao kako veruje da je napad, koji ga je ostavio sa "slomljenim nosem, cvorugom, zacepljenim okom, razbijenih usta, usana i vilice ... pa cak i slomljenim desnim palcem", dogodio jer on "izgleda kao Donald Trump."

http://www.zerohedge.com/news/2016-...cked-muslim-men-because-he-looks-donald-trump

vrabac.jpg

Danas sam negde na ulici, po ovoj studeni, video jednog vrapca. Bio mi je blizu i nije bežao od mene. Sav se skupio, od zime, da bi se zagrejao. Nešto razmišljam kako ljudima, ili barem većini ljudi, trebaju i bunde, i grejanje, i topli napici, da bi preživeli zimu, a vrapcima ne treba nišpta. Priroda je definitivno jača od civilizacije. Namaste.

Opa, vidi ti to sa kim ja imam posla. Kako li će besmrtna da reaguje na ovo?:D
No, objasnila si mi. Ti si prošle noći vozila bicikl do placa. Onda si zaštitila kivi od zimskih mrazeva, obrala godži, uklanjala opalo lišće, i vratila se nazad. To su bile današnje aktivnosti jednog običnog smrtnika.:D
nismo mi na isti način besmrtne
mene može da ubije sunce i glogov kolac:zcepanje:
nju - ništa:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back