Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Priznajem, ja nisam Božija brljotina već deo životinjskog sveta. A možda sam i za ZOO ko zna.:D
Možda bi to jedna forumašica koja nije prisutna i potvrdila.:D
e draga Kojica...
imam nešto za nju..
njen imenjak Koja je napravio komentar ispod svoje fotke u jednom alternativnom fanzinu 80-tih:
KO-JA -na jeziku severnoameričkih indijanaca (malo širok pojam al nema veze) - ONAJ KOJI UME, ONAJ KOJI ZNA

Ene...Šakal se prenikovao.....:hahaha1:

Dje si bre Ninček...šta ima...

I naravno....za tebe...

sl_cvet_posle_kise_1_b.jpg

hah ova solja ide u Album...:cmok2:
ima par dobrih kopirnica -štamparija gde odneseš sliku i odštampaju ti na šolji ili majici (na žalost - zaboravila sam adrese -al mož se izgoogla)
valjda ima na netu i neka bolje rezolucije od ove
a ima i ona fora da je šolja na oko jednobojna - a kad se sipa vrela tečenost - ukaže se slika
tako sam drugu za rođendan poklonila crnu šolju - kad sipa vrelu kahvu - ukaže se moja nasmejana faca sa sve zvezdicama i meseceom:zkez:

Poslednja izmena:
ima par dobrih kopirnica -štamparija gde odneseš sliku i odštampaju ti na šolji ili majici (na žalost - zaboravila sam adrese -al mož se izgoogla)
valjda ima na netu i neka bolje rezolucije od ove
a ima i ona fora da je šolja na oko jednobojna - a kad se sipa vrela tečenost - ukaže se slika
tako sam drugu za rođendan poklonila crnu šolju - kad sipa vrelu kahvu - ukaže se moja nasmejana faca sa sve zvezdicama i meseceom:zkez:

Au...i tako naspem vrelog čaja i ukaže se polugola žena. I onda ispijam čaj i ona...polako nestaje...

I kako onda da popijem čaj do kraja...:hahaha1:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back