- Poruka
- 66.826
Aj ako znaš i ako pomažeš, pomozi meni šta da pravim za ručak sutra. Imam na raspolaganju kupus, celer, biftek, brašno, slaninu, kupine i makarone.Ja znam
Ja ćutim
Ja pomažem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj ako znaš i ako pomažeš, pomozi meni šta da pravim za ručak sutra. Imam na raspolaganju kupus, celer, biftek, brašno, slaninu, kupine i makarone.Ja znam
Ja ćutim
Ja pomažem
Aj ako znaš i ako pomažeš, pomozi meni šta da pravim za ručak sutra. Imam na raspolaganju kupus, celer, biftek, brašno, slaninu, kupine i makarone.

Ja znam
Ja ćutim
Ja pomažem
Milo moje srce od Zizifa
Chop sui
Tu ide i meso,i kupus i celer,slanina nikad nije na odmet,a može i koja kupina zarad kiselkasto slatkog dalekoistočnog šmeka
Makarone-mož a i ne mora
A brašno ko gustin koji je obavezan sastojak Chop sui-a
Eto
Ja znam
Ja volim
Da je mene pitao ja bih mu preporučio da to sve pomeša, prokuva, začini, i na kraju ode u neki restoran da se sit najede .![]()

Dobro, dobro...danas smo počeli prodaju nove knjige u našem izdanju, lux izdanja već planula.![]()

Nisam samo ja, ima nas tu četvoro.Oćem.Nisam samo ja, ima nas tu četvoro.

Reci mi samo ko te je toliko uznemirio, i imaće posla samnom.
Računam i na agathinu pomoć, a Zazi je prva rezerva.![]()
ti...Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sve je jasno
Ili možda nije
Svejedno
![]()

ti...
prvo jehovina svedokinja, pa onda ti...
moram neko obezbeđenje da postavim na vrata..
Da je mene pitao ja bih mu preporučio da to sve pomeša, prokuva, začini, i na kraju ode u neki restoran da se sit najede .![]()
Jeste... posle lepo ode u gurmanski raj, draguljče časti...
Bogami Kojice-ti si ratnik bez premca
Zamislila bih se na njihovom mestu
odjednom je banuo na vrata i rekaoti...
prvo jehovina svedokinja, pa onda ti...
moram neko obezbeđenje da postavim na vrata..
Parsifal, Esia, Adramelech, Thule. Isto kao Žikin PEAT![]()
Ja!!??
Ma jesi li ti sigurna? Da ti Jehovina svedokinja nije pomutila razum svojim propovedima, pa sam počeo da ti se priviđam?
Ja!!??
Ma jesi li ti sigurna? Da ti Jehovina svedokinja nije pomutila razum svojim propovedima, pa sam počeo da ti se priviđam?

to si bio ti glavom i bradom... doduše brada ti fali...
e da, znam.. jehovinu svedokinju ću da postavim kao obezbeđenje..
Lepo joj parkiram stoličicu pred vrata i nek deli brošure. E znaš kad
ćeš onda da dođeš do mene...
He, heeee, a onaj tvoj blistavi osmeh, pa onda... ili, ček da razmislim, da li je taj osmeh bio kada sam odlazio.![]()
![]()
Kako?
Kao predznak smaka sveta?
Apocalypto