Pa sto se sad ljutis

ako hoces da ponizis hriscanina radis pogresno. Treba da mu prezentujes lepotu druge vere i da ga preobratis kao zeni kad kazes da je volis...jer u suprotnom, ako joj kao ti kazes da je glupa, ruzna, da nista ne zna, ***** neces videti.
Inokentije...dzaba ti sto si nacitan kad ne razumes. Jel ti nije palo na pamet da je on bio arhitektin spavac i da nije potamanio macke tek tako, vec da bi ocvrsnuo ljudsku rasu prezivljavanjem kuge, a? I sta ti znaci leba ti 33 keza a alistera se kao gadis? Ne ide...
Aj zdravo...i biraj koju travu barish.
Uopšte se ne ljutim. A zašto bih se ljutio?
Ne, uopšte neću da ponizim hrišćanina, ma nikoga. Ali oni su došli na jednu moju temu, koju sam nedavno otvorio, a koja je bila svereligijska tema, i zatrpali je svojim nebulozama iz Biblije, tačnije kilometarskim tekstovima, koji nikoga ne zanimaju, i upropastili je. Pa im se malo svetim. Ja nikoga ne preobraćujem, i nisam ovde na zadatku, kao neki. Nisam član nijedne crkve i ne radim ni za koga. Sve si ti to promašio i pomešao. Svakome na volju. Ja sam u 22-goj godini jednom prilikom svršio tačno 11 puta, zaredom, u jednom danu. Sad bi neko mogao reći kako to nije tačno. Moj odgovor bi bio da je bilo tako, da taj neko kaže kako to nije tako, te da kako ko pravo govorio u moje ime - tako mu bog dao pameti i zdravlčja, i njemu, i njegovoj porodici, i njegovoj familiji, i njegovom potomstvu, a naročito potomstvu. Pošteno? Pravedna kletva izgleda otprilike ovako. Neko ti kaže da nešto ne možeš da uradiš, ili da si nešto što nisi, bez nekog valjanog razloga, verovatno zato da te povredi i/ili diskredituje u društvu pripadnika tvoje i njegove životinjske vrste, tebe to duhovno uvredi, jer znaš da možeš to što on kaže da ne možeš, i da nisi ono što on kaže da jesi, pa mu odgovoriš ovako nekako: „Ti kažeš da ja ne mogu da uradim sklekove na dva prsta, ja kažem da mogu, pa kako ko pravo govorio u moje ime - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovom potomstvu. Pošteno?“ Ili ovako: „Ti kažeš da sam ja satanista, ja kažem da nisam, da ne jedem meso, mleko i jaja, da se gadim krvi, da ne prihvatam krv obrezanih krmaka i tetoviranih robova, te da ne mogu biti nikakav satanista, pa kako ko pravo govorio u moje ime - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovom potomstvu. Pošteno?“ Ova kletva je bezopasna, odnosno energija koja je njom upućena se ne vraća pošiljaocu, jer nema za šta. Nepravedna kletva obično nastaje onda kada vam neko smeta, jer vas je razotkrio kao sitnog prevaranta i muljatora, ili na bilo koji drugi način, ili vam je jednostavno krivo što u nečemu niste bolji od njega, taj neko vas na neki način ugrožava, a nalazite se na nižem nivou svesti od njega, i onda mu uputite kletvu koja obično počinje ovako: „Dabogda ti bilo ovo ili ono (a onda izgovoriš ono što želiš da mu se dogodi)“. Ova kletva je veoma opasna, jer negativna energija koja je preko nje upućena u etar se trostruko vraća pošiljaocu, i zapravo on nastrada od nje, a ne onaj kome je upućena. Ne zanima me Inoćentije i priče o mačkama, samo sam ih pomenuo, onako usputno. Kakvu travu? ne barim ništa. Jedem samo sirovo voće i povrće. A travu jedu preživari. Čovek je primat i ne jede travu. Sve si pobrkao. Bolje ti pripazi na to kakve GMO kobasice, salame i čvarke od svinjskih creva i tumora unosiš u svoje telo. I moguće da piješ industrijsko GMO mleko iz tetrapaka, puno kravlje krvi i gnoja:
http://i21.servimg.com/u/f21/19/25/11/41/gnoj10.jpg . Fuj. Čuo sam da u Mjanmaru (nekadašnjoj Burmi), ako si muškarac, kad napuniš 24 godine dobiješ na poklon od države 4 žene ili 3 žene i kravu, ili 2 žene i 2 krave, po izboru, u zavisnosti šta ti više treba - p1čke ili mleka. To je licemerje. Bolje da im ponude ovcu umesto krave, jer onda dobiju i jedno i, ovaj... drugo... Ili je bolje 1 žena i 3 krave... i onda čovek može da započne privatni biznis. Eto, pa odaberi šta ti treba. Ojha. Ende.
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Pa danas je još jedan veliki praznik, koga su tajni vladari sveta nametnuli širokim narodnim masama kao Praznik rada... 1. maj...
Nije jubilarni, ali jeste okrugli... 240-ti...