Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tek sad sam skontala šta je beli luk... :zcepanje:
odo da se ne upiškam

2zretqe.jpg

Daklem, tebi ce oci totalno da stradaju, od ekrana kompa, ne valja ti to nikako, :D

Videh tvoj post i moram da ti odgovorim. Neće mi oči stradati. Vid mi je još uvek takav da nemam potrebu za naočare. Oko sokolovo kako bi se reklo. U ekran ne blejim mnogo. Uveće malo i to je to. A prošlu noć nisam ni video kreveta. Bio malo ovde a oko 3 i 30 morao na jedno kraće putoovanje nekim poslom. I sada ...ne vladam više sobom.

Laku noć Istražni...:bye:

Kada bih napisao ovako...

Čutao bih barem mesec dana...od blama...

Ti stavljaš upitnik u rečenici koja nije upitna...Mora da Sizif i ti pripremate neko novo izdanje pravopisa jer su ovi sada vaažeći...nebulozni, zar ne...

Ne znam da li si primetio, ali ja se uopšte nisam upuštao o raspravu oko interpunkcijskih znakova na kraju rečenice. Bio sam protiv tvoje ideje da se znak pitanja postavi usred rečenice. Toliko.

U svakom slučaju, tvoji skorašnji postovi odaju čoveka čije moždane funkcije ubrzano propadaju. Poslušaj moj prijateljski savet i idi da ti izmere šećer ili, još sigurnije, glukolizirani hemoglobin. Molim te da ovo shvatiš kao dobronameran savet, a ne kao zezeanje ili uvredu.

pozdrav ljudovi :D

da vas ne citiram posto ima puno, ziv i zdrav stigoh do konstance ;)
malo bus malo voz malo stop i dokopah se cilja :D

imate pravo d kacite slike :rotf:

ali prvo odo ja da okacim one dok sam imao kosu,
slike ce biti na kokos klabu :rotf: kako ga je svojevremeno nazvala jedna eminentna forumasica ;)

i sto se tice onih koji su vikali pu prvi imam jednu primedbu,
a kako mi da znamo da to nije bilo s mobilnog :think:

nego shvatih da sam postao ovisnik,
naime juce sam instalirao mobilnu alikaciju za forum krstarica i ulogovah se na kratko,
moj zivot od tada nece biti isti :eek:
a posledice cete i vi primetiti :mrgreen:

i jedan zakljucak s sastanka, od sada se upitnik stavlja i na pocetku i na kraju recenice
evo odma primera

?volim vas sve?

pozdrav ljudovi :D

da vas ne citiram posto ima puno, ziv i zdrav stigoh do konstance ;)
malo bus malo voz malo stop i dokopah se cilja :D

imate pravo d kacite slike :rotf:

ali prvo odo ja da okacim one dok sam imao kosu,
slike ce biti na kokos klabu :rotf: kako ga je svojevremeno nazvala jedna eminentna forumasica ;)

i sto se tice onih koji su vikali pu prvi imam jednu primedbu,
a kako mi da znamo da to nije bilo s mobilnog :think:

nego shvatih da sam postao ovisnik,
naime juce sam instalirao mobilnu alikaciju za forum krstarica i ulogovah se na kratko,
moj zivot od tada nece biti isti :eek:
a posledice cete i vi primetiti :mrgreen:

i jedan zakljucak s sastanka, od sada se upitnik stavlja i na pocetku i na kraju recenice
evo odma primera

?volim vas sve?

biciklo si zaboravio :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back