Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro!

@snowko, imam od rane zore nerviranja na izvoz..tako je svaki vikend, zato od malena mrzim vikende i praznike
trebalo bi da to budu dani za mir i prikupljanje energije za radnu sedmicu..no, 20 god unazad to NIJE
pokušavam da sedativima umirim tremor, da mi ne ispada sve iz ruku...oprosti na monologu(to se ne tiče nikoga, jel)

a ti? Ti si verujem srećnije prirode :)

Dobro jutro!

@snowko, imam od rane zore nerviranja na izvoz..tako je svaki vikend, zato od malena mrzim vikende i praznike
trebalo bi da to budu dani za mir i prikupljanje energije za radnu sedmicu..no, 20 god unazad to NIJE
pokušavam da sedativima umirim tremor, da mi ne ispada sve iz ruku...oprosti na monologu(to se ne tiče nikoga, jel)

a ti? Ti si verujem srećnije prirode :)

Jesam ako ne racunamo nezaposlenost :lol:
Mada sam oran za salu :)

Jedna pesmica za tebe ;)

Bio sam malo zauzet, sada sam tu a za koji dan se vracam u normalu :)
Kako je Mazuljko?
Ja zato nikad nisam imala zeca - nemam gde da ga držim- u stanu ne može, jer sve gricka i ne ume da, kao pas ili mačka, nauči da vrši nuždu napolju
Imala sam morsko prase
retko sam je puštala iz zbilja velikog ''stana'' od tri sobe koji sam joj napravila od kutija - ne mogu kavez da vidim, jer svuda kaki i sve grize uključijući i gajtane i knjige

Poslednja izmena:
Bila sam do sada na bazen pa kasnim ali evo sad će :p

11.jpg

Nego onda ja kolače da poslužim
dsc5668e-1.jpg

- - - - - - - - - -

Pa sad mislim da bi me cicojka više pozdravila da je ona dobila jednog miša :D

E jeste mi prijalo kupanje u termalnoj vodi ako ništa drugo malo se opustiš ....
ja sam uvek posle plivanja preporođena
čak i posle običnog tuširanja
imam veliku kadu pa sipam u nju raznorazne voduljice i kupke od biljaka i opustim se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back