- Poruka
- 202.764
Jao što su gadni ti mršavi dugolkosi te metalike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
podseti me da ti ispričam par anegdota u ONOM fazonu
Slušam onog Caneta kako urla u mikrofon prošle godine u Zaječaru. Sludeo narod
načisto pričom o besmislu života i jednim pozivom koji menja sve. Oni mukice bukvalno
stoje i blenu. I posle nekog vremena ih pita što ne igraju. Pa dobro nisu potrčali da
nađu prvu vrbu da se obese....
a možda ga ipak nisu razumeli...![]()
iz 1984.

podseti me da ti ispričam par anegdota u ONOM fazonu
Najbolja je ''Televizor''iz 1984.
![]()

Gospođo, vi se sećate 1984. godine? Tog perioda se seća i moja majka.![]()

Ja se ne sećam 1984. godine. Celu sam propila.
Ali se sećam 1974.![]()
Kafana "Kod dve tetke"![]()

Pardon... "Kod tri tetke"![]()
dok ne naleti ona đavolja veštica...Pardon... "Kod tri tetke"![]()

Meni je keva pre neki dan rekla -Mršavija si od Keith Richarsa i Iggy Popa!Jao što su gadni ti mršavi dugolkosi te metalike.

Mlađi si od mene dve ili tri godineGospođo, vi se sećate 1984. godine? Tog perioda se seća i moja majka.![]()

Ispale ti ''tetke'' u guzicu metke!Pardon... "Kod tri tetke"![]()
Meni je keva pre neki dan rekla -Mršavija si od Keith Richarsa i Iggy Popa!
- - - - - - - - - -

Jëbo Caneta, tenkre ziv. Ja gledao kad je dobio teske batine od lika zato sto mu dobacivao devojci na racun njenog oblacenja. I ovaj ga prebije, Cane ustane i onim iritantnim glasom pocne opet da zaebava, lik ga odvali od zivota, Cane lezeci nastavi da zaebava, lik kaze boze koja budala i ode.

Zajedno?![]()

Meni drug pričao kako su Cane i on bili na nekoj sahrani, pa se Cane, po povratku s groblja, zamislio i rekao kako bi voleo da na njegovom grobu piše: "Kreni, kreni prema meni."

Cane ima metalnu šipku u nozieto vidiš.. Cane pobedio...![]()

to je bilo na Milanovom grobuMeni drug pričao kako su Cane i on bili na nekoj sahrani, pa se Cane, po povratku s groblja, zamislio i rekao kako bi voleo da na njegovom grobu piše: "Kreni, kreni prema meni."
Cane ima metalnu šipku u nozi
Na nekoj smešnoj manifestaciji početkom osamdesetih - Punk maskembal, Cakani izvadi sprej za bube i isštrca ga na tri džinovska Roma uz komentar karakterističnim unjkavim glasom: Sprej protiv džibera!!!!
ubiše Romi Boga u njemu, nogu mu polomiše, a od tad ga grbavi Bora zove - ''Gde si Gvozdene, Baš Čeliče''![]()

eto vidiš.. Cane pobedio...![]()

Moralni pobednik, u nijansama od bordo do zelene na licu![]()
taj baš bio agresivan...
Sad se smirio. Gledala sam neku emisiju skoro, čisti Cane grašak u sadašnjem trenutku...
Počinje da mi se sviđa. Zna šta priča.

On je iz Leskovca i to sa ponosom ističeSamo floskule. To sto on trtlja znaju svi, samo sto svi vole da slusaju tzv legendu kako baljezga i slazu se s njim, i pricaju sami sebi, eto mi mislimo kao on i tako smo urbani i kulturni i stari Beogradzani, a ne kao ovi drugi...s tim sto pre 150 godina samo Turci bili u Beogradu![]()
pazi ga ovde...
''nevaspitani degeneriče...''
- - - - - - - - - -
Vidi, cena pobede je možda bila velika, ali ipak je pobeda.