Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ova druga mera ti je predimenzionirana... :neutral:

- - - - - - - - - -

I da, važna molba za Tol.

Kad budete na toj krstarici, ako kojim slučajem potopi protezu u čašu, molim te da je mazneš
I da mi je vratiš. Uzeo je mojoj babi protezu još pre šest godina I nikako da je vrati.

- - - - - - - - - -

Ili je beše Borka progutala protezu onomad? :think:

U svakom slučaju, ostade moja baba bez proteze ni kriva ni dužna.
JA SAM POPILA VODU IZ ČAŠE SA PROTEZOM OD BABE MOG ORTAKA:bljak::bljak::bljak::rida::besna:

- - - - - - - - - -

Pogrešno, pogrešno, pogrešno, i sve mogu da ti dokumentujem, pa sad, da ne kažem, baš, uživo, ali oko nekih dimenzija ćeš morati da mi veruješ.
Ja bih bila još surovija, al neću jer volem Stanca
Dakle ovo je bezlično hipotetično -150 kg & 150 cm & 15 mm
Dakle......verujem da si šarmantan, visok, vitak i........

Nije nego!? Pitala te Tol a ti meni odgovaraš.
I da znaš odavno imam stabilne, bele, cakle se kao biseri, porculance, i ne znam o kakvoj protezi pričaš. Možda si joj ih ti maznula dok ti ne prepiše imanje, a onda si ih izgubila. Otkuda tebi sada bašta, kuća, tikvice, i beli luk?

Kupio mi Konan. :prstic:

I nemoj sad da me teraš da izguglam dokaz. Bolje budi fin.

Pitala me Tol... :manikir:

Nije nego!? Pitala te Tol a ti meni odgovaraš.
I da znaš odavno imam stabilne, bele, cakle se kao biseri, porculance, i ne znam o kakvoj protezi pričaš. Možda si joj ih ti maznula dok ti ne prepiše imanje, a onda si ih izgubila. Otkuda tebi sada bašta, kuća, tikvice, i beli luk?

:sad2:

osta je brez mora i krstarice

ovo dvoje se uFatiše za proteze-nidje veze :rida:

eternal-life-grave-550x320.jpg

Ma ja vatam na šarm:D. Neko ovde reče da imam 150 i lepe oči. Doduše nije se izjasnio čega 150, ako je centimetara onda je pogrešna procena, ako je milimetara,..pa tu i tamo, neki gore, neki dole, ali otkud bre zna to.:D

Bitango. Sram te bilo godina koje si sprco u dupe. Lepo se misli na flukse koji ti zrače iz očiju. Puj, ko ti dade diplomu Fizičara. :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back