Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da ima šanse... i Oksford i Kembridž će rado primiti najbolje studente, čak i ako nemaju pare da plate, jer talenti uspesima i znanjem dižu rejting fakulteta, a bogati šeici šalju decu radi prestiža i plaćaju i za prve i za druge... dakle spojiš lepo i korisno...

и ја имам таленат, па ето нисам успео да се упишем ни на један тзв престижни колеџ који је гле чуда обично англосаксонски, а и лепо певам па ни ту не прођо.
ако си ти сизифе у том уверењу нека ти буде.

са таквим мозгом не треба уопште ни расправљати, толико се ниско спустио да ми је просто губљење времена трошити слова на такву особу.
једно је сигурно
смешко није сам на овом форуму
и мораш бити свестан да на овом форуму такви су драги гости, што глупљи то бољи;)

Prema nekima Smeško je bio i dobrica na neki način. A vidljivo je da su takvi ovde ...dobrodošli...

- - - - - - - - - -

i kosta ovo studiranje povrh ovog sto je dzabalesku djavo i po..engleska je to....i odakle roditeljima pare da ovo priuste svome detetu kad zive i rade u septickoj jami..:)

E sada...pitaš malo previše...:whistling:

и ја имам таленат, па ето нисам успео да се упишем ни на један тзв престижни колеџ који је гле чуда обично англосаксонски, а и лепо певам па ни ту не прођо.
ако си ти сизифе у том уверењу нека ти буде.

Ovakav talenat?

http://www.24sata.rs/novi-sad/vesti...najbolja-mlada-naucnica-na-svetu/160385.phtml

Mislim, takve primaju na Kembridž.
Čak i Ruse, zamisli, primaju na anglosaksonske koledže, iako Rusi imaju svoje, široko-slovenske.

- - - - - - - - - -

a i kroz godinu dana ako ga ne zagubi u moru sačuvanih citata...:lol:

Folder 2014, folder 2015 ... folder 2025 ...

- - - - - - - - - -

Prema nekima Smeško je bio i dobrica na neki način. A vidljivo je da su takvi ovde ...dobrodošli...

- - - - - - - - - -

E sada...pitaš malo previše...:whistling:

Mora da nisi video:
http://forum.krstarica.com/showthre...rog-čoveka?p=29463715&viewfull=1#post29463715

не знам, то је већ неки феномен који ни највећи стручњаци психологије (експерти да и ови ОО разумеју) нису схватили
радити за триста евра а трошити хиљаде евра за школовање то само може овде
ово је пример просека (да не би нагрнули ови са ограниченом одговорношћу:D)

Čudna je to neka septička jama...čudna...:hahaha1:

Postoje stipendije za najbolje studente, ne plaća svako punu školarinu na takvim fakultetima. Mislim da i sam to znaš, al ajde čisto da pomenem....

I tako...od te stipendije se tek tako plaća i neka kirija za neki stančić i leti se avionom nekoliko puta mesečno ono...Beograd-Kembridj ili verovatnije Beograd - London pa onda 80 km do kembridja nekim prevozom...Koliko i ja da pomenem...

I tako...od te stipendije se tek tako plaća i neka kirija za neki stančić i leti se avionom nekoliko puta mesečno ono...Beograd-Kembridj ili verovatnije Beograd - London pa onda 80 km do kembridja nekim prevozom...Koliko i ja da pomenem...

Ne plaća se kirija. Troškovi smeštaja i hrane obuhvaćeni su stipendijom. Postoji i "džeparac" koji pokriva putne troškove.
Kakvi letovi nekoliko puta mesečno? Kući se dolazi za raspust.

Jesi li sad zadovoljan količinom informacija, ili ni ovu nećeš videti?

Ovakav talenat?

http://www.24sata.rs/novi-sad/vesti...najbolja-mlada-naucnica-na-svetu/160385.phtml

Mislim, takve primaju na Kembridž.
Čak i Ruse, zamisli, primaju na anglosaksonske koledže, iako Rusi imaju svoje, široko-slovenske.

види се да ти не идеш на пдф политику, тако да би знала да ме руси занимају колико и англосаксонци, за мене је то све скоро исто сем разлике у томе да нас руси барем нису бомбардовали и изазивали рат, бар не јавно.

да, такве примају па се питам онда шта твоје дете онда ради тамо или и њега има у новинама или мама цоловала пошто тек тако лако добије 500 еврића

A kako se to dobija Audi Q7...zanimljivo...veoma zanimljivo...

Jednostavno. Hjade da i ja malo ono...Moj sin je ono bez veze završio elektrotehnički fakultet u septičkoj jami. I izgleda da je malo imao talenta za tako neke stvari pa je počeo praviti lovu i pre nego što ga je završio. I onda je tako nekim radom zapažen tako od nekih institucija koje su mu sve redom nudile posao. Ali on nije prihvatio...mora da je bio i malo glup jer je bio u fazonu da može raditi lično za sebe bez da mu neko daje neku platu pa ma gde ona bila. I tako da skratim...od Gugla mu svakog dana stiže na račun poprilično love...neću navoditi cifru. I tako...znanjem i samo znanjem je mogao sebi priuštiti taj auto. I ne samo to.

Da li si shvatio...

Ne plaća se kirija. Troškovi smeštaja i hrane obuhvaćeni su stipendijom. Postoji i "džeparac" koji pokriva putne troškove.
Kakvi letovi nekoliko puta mesečno? Kući se dolazi za raspust.

Jesi li sad zadovoljan količinom informacija, ili ni ovu nećeš videti?

poljubi "malecnog" kada dodje ponovo
od cika tibija,
pametan i lep decko, samo...od koga je sta pokupio :per:

Ma prostitucijom, Jerohinac, prostitucijom.

Načeli ste temu o bombardovanju … pa spomenuli malu Milicu – što nema nikakve veze sa nečijim ličim mišljenjem o Srbiji. Ljudi su bre ogorčeni, razočarani, ljuti. Kako to ne možete da shvatite?
Zašto zloupotrebljavate ime i tragediju deteta i jedne porodice u forumskoj diskusiji? Pa potom nabeđujete neistomišljenike da su "šlihtare", vadeći reči iz konteksta, da im je “NATO bombardovanje bio umanitarni čin za dobro Srba i Srbije”.
Sve banalizujete do granica neukusa.

Kada bi se vratila unazad i malo pažljivo pročitala zašto je došlo do pominjanja Milice Rakić shvatila bi da nije baš tako kako si napisala.

види се да ти не идеш на пдф политику, тако да би знала да ме руси занимају колико и англосаксонци, за мене је то све скоро исто сем разлике у томе да нас руси барем нису бомбардовали и изазивали рат, бар не јавно.

да, такве примају па се питам онда шта твоје дете онда ради тамо или и њега има у новинама или мама цоловала пошто тек тако лако добије 500 еврића

I ti čitaš na preskok, kao Jerohinac? Ne vidiš dobro?

Da, ima ga u novinama.

сад ми тек ништа није јасно
прво је била прича бг универзитет па неки је6ени папири тј инфо-служба није функционисала па се морало у бијели свет и тек тако се добије стипендија
а можда ја то све нисам добро разумео око те приче.
шта је са разменом студената, има ли тога, има ли шансе да сиромашно дете икако упише факс у србији иако је препаметно па да запали ако не може баш на кембриџ а оно на оксфорд

Nešto mi se čini da siromašno dete ne može da se kembridjuje...ma koliko pametno i talentovano bilo...

Nešto mi se čini da siromašno dete ne može da se kembridjuje...ma koliko pametno i talentovano bilo...

немогућа мисија 2 :D
у овој држави има јако пуно интелигентне деце али нажалост немају никакву шансу од ових крокодила
уосталом као и у спорту, можеш бити супер таленат у фудбалу ако немаш неко предузеће (партију) можеш пикати таленат само на сеоском игралишту.

ето да вама еуропско-унијатима докажем да и ја знам критиковати српско друштво и ова критика је здрава критика која не вређа све већ оне који се сами прозивају

Ajde još jednom ponovi, Jerohinac.
Još neki citat o septičkoj jami, po mogućstvu od sinoć ili preksinoć ... pa da o tome pričamo i sutra i prekosutra.

Nekako si preskočila da u vezi ovog taze od malopre kažeš tako nešta...

Mnogo me zabole što tebi nije zezanje. Srbija jeste septička jama.

A nemam pojma zašto zbog toga nisam iznenadjen...

- - - - - - - - - -

Ne treba odlaziti iz Srbije. Baviš se kompjukterima i kupiš Audi Q7.:lol:

Da ali uz sitnicu...završiš elektrotehnički fakultet i imaš talenta za taj rad. Inače nemam pojma zašto li su mu iz Gugla nudili dobro plačen posao...Baviti se kompjuterima to rade ''zanatlije'' i mnogo toga u smislu kreiranja nekih prostih programa je ''fizički posao''...ako možeš shvatiti.

Znam da tebe zabole za smrt trogodišnje Milice Rakić. To me ne iznenadjuje. I razumem tvoju tvrdnju da je Srbija septička jama...nema više onih priliva love od žute stranačke aktivnosti ...

Ne, ne zabole me. Boli me mnogo, tim više jer je njena smrt bila potpuno nepotrebna i desila se zbog tuđe bahatosti i gluposti. Da je Milošević bio manje koorchevit a više pametan, mogao je da pusti NATO u Srbiju, obaska jer je znao da NATO ne blefira nikad. Ako sad počneš da bulaznis gluposti o rodoljublju, grobovima predaka, otadžbini i sličnim glupostima, razmisli da li bi danas Srbija postojala da određeni srpski kralj nije na kolenima prešao put do Carigrada da iskuka milost za Srbiju. Ako ne znaš ko je taj, googlaj. Tako je i u tom smislu trebalo pustiti NATO u Srbiju. Ako je otadžbina i ako su ti grobovi predaka važniji od života Milice Rakić, idi skoči u koji već smrdljivi potok protiče kroz tvoju vukojebinu.
Sposobni ljudi uvek imaju priliv novca.

- - - - - - - - - -

Borkin sin je dobio stipendiju od 35000 funti.

Poslednja izmena od moderatora:
Nekako si preskočila da u vezi ovog taze od malopre kažeš tako nešta...

A nemam pojma zašto zbog toga nisam iznenadjen...

- - - - - - - - - -

Da ali uz sitnicu...završiš elektrotehnički fakultet i imaš talenta za taj rad. Inače nemam pojma zašto li su mu iz Gugla nudili dobro plačen posao...Baviti se kompjuterima to rade ''zanatlije'' i mnogo toga u smislu kreiranja nekih prostih programa je ''fizički posao''...ako možeš shvatiti.

Ali je on odlučio da ostane u majci Srbiji... Da, svakako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back