Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E hebiga...ako je kadar iz Petnice nesposoban onda...šta kazati...

Voleo bih da vidim tebe kao sposobnog, pametnog, obrazovanog i sve to tako da si Ministar za školstvo i nauku...Da li bi mogao kapom i šakom davati...

Da li je zbog toga Nemaška savršena rajska zemlja tvoj izbor za trajni život...naravno ako se to dogodi...

Reci sta je korisno i pametno uradio za obrazovanje u Srbiji.

Pa kazem, pare koje se bacaju na stranu drzavu Kosovo preusmeriti na nauku. I zdravstvo. Za Kosovo neka se brinu Ameri, ionako je njihovo.

Ne, Nemacka je zemlja za mene i moju porodicu jer tamo postoji red i zakon. Postoji drzava. Zdravstveni sistem jedan od najboljih na svetu. Fakulteti su potpuno besplatni. Ulice su ciste. Ljudi se ne mesaju u tudja posla. Nema idiota na vlasti.

Dogodice se, ne brini ti nista.

Ne, ima kod nas jedan interesantan izraz kojim se odbijaju pametni. A to je da je prekvalifikovan. :hahaha:
Pazi, prekvalifikovan (previše kvalifikovan).
Da, ovde previše pametni nema šta da traže.
Niko nema što Srbija imade. :D

Verbić kao pametni Petnički kadar je dokazao pamet kada je skapirao da ministarska fotelja donosi lovu. A očito je da ni pametni Petnički talenti nisu imuni na moć funkcije.

Čuj mislim. ZNAM

Nije dovoljno...treba u to da ...veruješ...:hahaha1:

- - - - - - - - - -

Ej jeroh i Exu. Odoh ja da lalam. Dosta smo se zajebavali. :D

Nije ti baš neka fora što si me preduhitrio jer sam ja nameravao to prvi da kažem....Ali hebiga...nije uzalud kazano ono...na mladjima svet ostaje...

Laku noć...

A da...Nije li Srbija isporučila Miloševića...i šta bi...poteklo med i mleko...

Mesas babe i zabe po obicaju. Nije poteklo mleko i med, ali smo od EU i Amerike dobili 4 800 000 000 (slovima: cetirimilijardeosamstomilionaevra) bespovratne pomoci od 2000.do 2012., dakle poklonjenih para. E sad, gde su te pare, pitaj gegule na vlasti. Nisu, recimo, u nasipima i odbrani od poplava. Nisu, recimo, u bolnicama i skolama. Nisu, recimo, u putevima, mostovima i prugama. Nisu, recimo, u naucnim i kulturnim institucijama i projektima. Gde su pare?
U septickoj jami.
Rusija je, s druge strane, od 2000. do 2012., donirala 0 evra. Ali Srbi zahvaljuju pravoslavnoj braci na donacjjama, jer veruju da im pravoslavna braca daju pare. U oba slucaja, medjutoa, nisu sposobni da se zapitaju gde su te pare nestale.
Veliki srpski prijatelji Kinezi donirali su ukupno 3 600 000 evra. Japan je donirao 280 000 000 evra. Ali Srbima su simpaticni Kinezi. Tuga pregolema...

Poslednja izmena:
Reci sta je korisno i pametno uradio za obrazovanje u Srbiji.

Pa svo vreme aludiram upravo na to. Pametni Petnički kadar nije ništa učinio za obrazovanje...ali...učinio je za sebe...

Pa kazem, pare koje se bacaju na stranu drzavu Kosovo preusmeriti na nauku. I zdravstvo. Za Kosovo neka se brinu Ameri, ionako je njihovo.

Sa ovim u smislu priznavanja Kosova mogao bih i da se složim ali samo kada bih bio siguran da nakon toga a veoma brzo ne bi krenulo realizovanje one...''zelene transvezale'' A javlja mi se da bi krenulo...grešim li...

Ne, Nemacka je zemlja za mene i moju porodicu jer tamo postoji red i zakon. Postoji drzava. Zdravstveni sistem jedan od najboljih na svetu. Fakulteti su potpuno besplatni. Ulice su ciste. Ljudi se ne mesaju u tudja posla. Nema idiota na vlasti.
Dogodice se, ne brini ti nista.
Pa i ovde je i zdravstvo i školstvo bilo apsolutno besplatno ali...u Brozovo vreme...

I eto dok se nisam srušio sa stolice da begam na kunt.

Laku noć...

Mesas babe i zabe po obicaju. Nije poteklo mleko i med, ali smo od EU i Amerike dobili 4 800 000 000 (slovima: cetirimilijardeosamstomilionaevra) bespovratne pomoci od 2000.do 2012., dakle poklonjenih para. E sad, gde su te pare, pitaj gegule na vlasti. Nisu, recimo, u nasipima i odbrani od poplava. Nisu, recimo, u bolnicama i skolama. Nisu, recimo, u putevima, mostovima i prugama. Nisu, recimo, u naucnim i kulturnim institucijama i projektima. Gde su pare?
U septickoj jami.
Rusija je, s druge strane, od 2000. do 2012., donirala 0 evra. Ali Srbi zahvaljuju pravoslavnoj braci na donacjjama, jer veruju da im pravoslavna braca daju pare. U oba slucaja, medjutoa, nisu sposobni da se zapitaju gde su te pare nestale.
Veliki srpski prijatelji Kinezi donirali su ukupno 3 600 000 evra. Japan je donirao 280 000 000 evra. Ali Srbima su simpaticni Kinezi. Tuga pregolema...

Navedi podatke za tih 4, 8 milijardi da su ih EU i USA donirale Srbiji, :think:

Navedi podatke za tih 4, 8 milijardi da su ih EU i USA donirale Srbiji, :think:
овако стоје ствари

бомбардовање од стране уса и еу.
Тадашња актуелна власт је проценила да је реч о око 100 милијарди долара, док је Г17, тадашња група од седамнаест независних економиста (касније део политичке опозиције актуелној власти), проценила је на 29,6 милијарди долара.

+ еколошка катастрофа + одузимање 15% територије, а ми ћемо и даље да се извињавамо ђури што нас је тукао

Bilo bi lepo da privedete kraju ovu... septičku raspravu. Da ne bane kakva sanitarna inspekcija pa da zatvori lokal.

Što se samih fekalija tiče, uvek ih je bilo. Pitanje je samo kako ih preraditi na ekološki prihvatljiv način. Do osamdesetih, tako reći u titino vreme, nije bilo nikakve prerade. Cev je jednostavno išla do izvan granice poseda, pa je sve to odlazilo napolje uz minimalne troškove, a drugi su se baktali oko taloženja i kompostiranja. A kad grune kakva jača kiša, prečišćen materijal se vraćao u dvorište oslobođen smrada i agresivnih materija i đubrio zemlju. Nažalost, dešavalo se da istim putem nestane i po neki zlatan prsten sa dijamantom od pola karata i taj se više nije vraćao.

A onda se pojavio genijalni Sloba koji je primetio da Slovenci štrpkaju voće kroz ogradu pa prave sokove i onda je ogradio imanje visokom ogradom tako da ni tica ne može da preleti, ni krtica da potkopa, a navr zida je popeo službene pse. Vremenom se pokazalo da psi slabo drže ravnotežu navr zida, a što je još važnije, zatrpana je i ona kanalizaciona cev, pa je vremenom kanalizacija izbila i razlila se po imanju. I tu je nastala svađa između ekologa koji su navalili da se od državnih para pravi spetička jama i pravoslavnih ekologa koji su navalili da se gradi Hram koji će spasavati, a fekalije da se ne diraju jer od njih pozeleni i voda, a kamoli bilje, pa su, dakle, korisne.
A nivo sve više raste. studenti već moraju da zavrću nogavice kad gacaju do fakulteta, pa radije koriste mejlove, ali to je više ravničarski problem. Sa brda se sve vidi drugačije.

јерох, видим да су те частили са називом "балканска сељачина"
е па ево да ти се придружим и ја сам типична балканска сељачина која је национално обојена у црвено,плаво, бело, који породицу ставља на прво место тј изнад свега, којем је породица светиња, значи, тата (мушко) мама (женско) и деца, а који се јежи од некрофилије, зоофилије, педофилије, педерлука и осталих европско-унијских вредности
оно мушко, женско сам ставио у загради јер некима је свеједно која је комбинација па да се оградим одма у старту.

јерох, видим да су те частили са називом "балканска сељачина"
е па ево да ти се придружим и ја сам типична балканска сељачина која је национално обојена у црвено,плаво, бело....
Ovde je problem što ispada da je svako ko kritikuje išta u Srbiji - srbomrzac...

Znači jedino ako kažemo da je ovde sve savršeno i da ništa prosto ne može bolje, mi smo partijski podobni i patriotski orijentisani.

Elda je tako...

Gofna nikada nisu žrtve.
zanimljiva opservacija- i jesu i nisu...ako su gofna i snose posledice za svoja srrranja onda naravno da nisu žrtve...ali sama činjenica da je neko gofno a ne čovek, sa višeg nivoa analize može se smatrati žrtvom, jer nije baš lepa spoznaja da si gofno koje je odvratno, prljavo i k tome još i smrdi....

Poslednja izmena:
Bilo bi lepo da privedete kraju ovu... septičku raspravu. Da ne bane kakva sanitarna inspekcija pa da zatvori lokal.

Što se samih fekalija tiče, uvek ih je bilo. Pitanje je samo kako ih preraditi na ekološki prihvatljiv način. Do osamdesetih, tako reći u titino vreme, nije bilo nikakve prerade. Cev je jednostavno išla do izvan granice poseda, pa je sve to odlazilo napolje uz minimalne troškove, a drugi su se baktali oko taloženja i kompostiranja. A kad grune kakva jača kiša, prečišćen materijal se vraćao u dvorište oslobođen smrada i agresivnih materija i đubrio zemlju. Nažalost, dešavalo se da istim putem nestane i po neki zlatan prsten sa dijamantom od pola karata i taj se više nije vraćao.

A onda se pojavio genijalni Sloba koji je primetio da Slovenci štrpkaju voće kroz ogradu pa prave sokove i onda je ogradio imanje visokom ogradom tako da ni tica ne može da preleti, ni krtica da potkopa, a navr zida je popeo službene pse. Vremenom se pokazalo da psi slabo drže ravnotežu navr zida, a što je još važnije, zatrpana je i ona kanalizaciona cev, pa je vremenom kanalizacija izbila i razlila se po imanju. I tu je nastala svađa između ekologa koji su navalili da se od državnih para pravi spetička jama i pravoslavnih ekologa koji su navalili da se gradi Hram koji će spasavati, a fekalije da se ne diraju jer od njih pozeleni i voda, a kamoli bilje, pa su, dakle, korisne.
A nivo sve više raste. studenti već moraju da zavrću nogavice kad gacaju do fakulteta, pa radije koriste mejlove, ali to je više ravničarski problem. Sa brda se sve vidi drugačije.

genijalno

a ja potroših reputaciju na vic... :neutral:

A jel...hmmm majkumu a Ja bas doneo odliku da se pojavim u Beogradu....Posle Nove Godine.:)

valjda je zima, pa.....necu osetiti ista, barem se nadam:think:
Gofna nisu pretplaćena SAMO na Srbiju, nema gde ih nema...samo ona tuđa izgleda mirišu na ruže i karanfile.:zcepanje:No, bolje ti da ne dolaziš, ima odma da crkneš čim kročiš ovde...i sav da se umeljaš...mi smo već imuni...nego bre ajd malo da menjamo temu, hebala ih govvvna, politika i ostala srrranja, dosadni su ko prrrroliv

Poslednja izmena:
Gofna nisu pretplaćena SAMO na Srbiju....nema gde ih nema...bolje ti da ne dolaziš, ima odma da crkneš čim kročiš ovde...i sav da se umeljaš...mi smo već imuni...nego bre ajd malo da menjamo temu, hebala ih govvvna, politika i ostala srrranja, dosadni su ko prrrroliv

Dakle, valjda se ima neko staro lijepo mesto za popit kafu a da ne moram misliti o...proslim i ili vasim danasnjim....stvarima.:think:

A , sta kazes za kesten pire, ima li ga jos.....:)

Dakle, valjda se ima neko staro lijepo mesto za popit kafu a da ne moram misliti o...proslim i ili vasim danasnjim....stvarima.:think:

A , sta kazes za kesten pire, ima li ga jos.....:)
ima

kako_napraviti_kesten_pire_kesten_pire_recept_tabfull.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back