Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, ovde se nikad nista nece promeniti jer Srbi jesu stoka. U Americi pandur ubije Crnca i cela Amerika se digne na noge. Ovde pijani pandur ubije klinca i nikom nista, sem gromopucatelnih komentara na netu.

Pa da biva da su Srbi stoka po mišljenju Jevrejskog sataniste...

A u vezi sa pandurom koji ubije crnca...nisi znao da ga je porota oslobodila svake krivice...Pa ti stvarno ne znaš šta pišeš...

A da...ti češ nešta promeniti pljuvanjem po Srbiji nazivajući Srbe govedima sa kojima živiš...i to decenijama...
Ne ja neću ništa promeniti, ali mogu da konstatujem jer znam gde živim. Da bar nemam pameti i ukusa pa da ne shvatam kako se ovde živi, bilo bi mi lakše. Što je izgleda slučaj sa tobom. I niko ti ne brani da uživaš u ovome čega se ja grozim. Pa prijatno ti bilo. :)

Mi satanisti smo vrlo upoznati sa zbivanjima u celom svetu i u svim sferama. Mi smo svet i ovu zemlju okupirali i sistematski uništavamo. Mi smo svuda u vlasti i vučemo konce. I volimo kad vidimo kako nam ovce same dolaze na šišanje. Samo ovde u Srbiji nema više šta mnogo da se šiša. :D
S toga moramo da idemo tamo gde ima više vune.
Ali srbi su interesantni. Njega ošišaš i on još trči pod makaze. :hahaha:

A u vezi sa pandurom koji ubije crnca...nisi znao da ga je porota oslobodila svake krivice...Pa ti stvarno ne znaš šta pišeš...

Vidi ga licemer kako sece post, a isto to prebacuje drugima. Ostatak posta si isekao jervne odgovara tvojoj predstavi o rajskoj Srbiji. Sramota.

To i kazem. Amerika se digla na noge zato sto je pandur ubio neduznog nenaoruzanog coveka i jos vise zbog oslobadjajuce presude. To je poenta. Ovde je pandur ubio klinca i niko nije izasao na ulice da se buni. No, ovde se niko ne buni ni sto je Ilic magistar Velimir ministAr...

Prati fabulu radnje, vidis da si poceo da brljas.

Neka se pare koje se bacaju na dvostruke plate i korupciju kosovskih Srba preusmere na nauku. Kosovo ionako vise ne pripada Srbiji. Druga drzava.

Znači gledao si po netu o Petnici kad znaš šta ima, a šta nema. Pa kad si video da nema sve što te zanima, hajde da pitaš mene. :D

A da...tebe sam pitao da mi nešta kažeš i o jednom od osnivača Petnice i da me podučiš u kakvoj li je rodbinskoj vezi sa mojim pokojnim ocem...No neću više o tome.

Ali petnica je namenjena mladim talentima naučno orjentisanim. Zakasnio si.

E ovo nisam znao...:hahaha1:

A dečko o kome je reč je svetski talenat koga je Petnica plaćala da drži predavanja pre nego je pošao na faks, koji je tek sada na prvoj godini fakulteta i koga strani fakultet plaća da studira kod njih. Dečko koji studira ujedno i drugi fakultet u Beogradu i sprema svoje kolege iz Beograda preko skajpa. A onda se nađe neki jerohinac da pametuje o fakultetu i kako je tamo i šta može i šta ne može.

I tako...tom dečku su uskratili jednu običnu informaciju...a on drži predavanja svojim kolegama preko skajpa...O šta sve neću pročitati...

- - - - - - - - - -

Ne ja neću ništa promeniti, ali mogu da konstatujem jer znam gde živim. Da bar nemam pameti i ukusa pa da ne shvatam kako se ovde živi, bilo bi mi lakše. Što je izgleda slučaj sa tobom. I niko ti ne brani da uživaš u ovome čega se ja grozim. Pa prijatno ti bilo. :)

Kada bih se zgražavao kao ti...u roku od dva dana bih otišao negde u beli svet...Zašto si ovde kada se već decenijama od 91 groziš goveda sa kojima živiš...

Vidi ga licemer kako sece post, a isto to prebacuje drugima. Ostatak posta si isekao jervne odgovara tvojoj predstavi o rajskoj Srbiji. Sramota.

To i kazem. Amerika se digla na noge zato sto je pandur ubio neduznog nenaoruzanog coveka i jos vise zbog oslobadjajuce presude. To je poenta. Ovde je pandur ubio klinca i niko nije izasao na ulice da se buni. No, ovde se niko ne buni ni sto je Ilic magistar Velimir ministAr...

Neka se pare koje se bacaju na dvostruke plate i korupciju kosovskih Srba preusmere na nauku. Kosovo ionako vise ne pripada Srbiji. Druga drzava.

Nije se digla Amerika već južnoafrikanci a to nije jedno te isto.

A kakva je razlika izmedju Velimira Ilića i Srdjana Verbića...Zar Verbiću ne štrakuje školstvo, zar nije rekao...nema para...
O čemu pričaš...E sada ako je i Verbić gegula kao Veljo onda ...u redu...

A i ti me nerviraš. Kako ne shvataš? Nije čovek namerno isekao post. Nepismen je.

To i kazem. Amerika se digla na noge zato sto je pandur ubio neduznog nenaoruzanog coveka i jos vise zbog oslobadjajuce presude. To je poenta.
A poenta je i to da mi satanisti stojimo iza svega toga. I šta sad sviraš kad smo mi sve to zakuvali. Ovde u Srbiji slobodno možemo da pričamo istinu, inako ovde niko nikome ne veruje. :D

Čuj, počeo!!! A kao do sada nije. :roll:

Misliš da se bacaju pare na nauku? E to ti je dobra ideja. Od ovog bacanja para koje pominješ i ima neke vajde, a ovo u nauku je super. Od toga baš nikakve vajde. Pametne i one što bi da pametuju zamajavamo sa studijama, a onda kad više nisu nizašta šutnemo. Jer pametni su ovde najveća opasnost po sistem.
A recimo jerohincu bi mogli da naštancamo diplome i postavimo za predsednika. Aaa???

Kada bih se zgražavao kao ti...u roku od dva dana bih otišao negde u beli svet...Zašto si ovde kada se već decenijama od 91 groziš goveda sa kojima živiš...
Tamo ne primaju glupsone kao što smo ti i ja. I možemo mi sada da seremo kako je grožđe kiselo i da smo ovde zato što volimo Srbiju. Možemo tako da se lažemo do sutra jer nas sramota što živimo ovde. Samo to ničemu ne vodi, jer će normalan svet da se pita jesmo li ludi ili glupi. Ja lud jesam, ali glup nisam. Ne znam koja je situacija sa tobom. :D

Tamo ne primaju glupsone kao što smo ti i ja. I možemo mi sada da seremo kako je grožđe kiselo i da smo ovde zato što volimo Srbiju. Možemo tako da se lažemo do sutra jer nas sramota što živimo ovde. Samo to ničemu ne vodi, jer će normalan svet da se pita jesmo li ludi ili glupi. Ja lud jesam, ali glup nisam. Ne znam koja je situacija sa tobom. :D

Ja sam malo ono...zakasnio da odem bilo gde. A recimo onaj kome sam ja otac bi mogao ima i ponude ali...ne pada mu na kraj pameti.

- - - - - - - - - -

Nisam se tebi obratio, gde ćeš pred rudu? :D

Nije valjda...A ovo nije bilo konkretno prema meni...

Nije čovek namerno isekao post. Nepismen je.

Zbog tvoje takve i tolike pameti sistem i opstaje toliko dugo...

Jerohinac je sasvim zadovoljan kokičarenjem...
Hajde nemoj da si skroman. Mi znamo da ti imaš visoke kvalitete koje oni pametnjakovići u školi nisu znali da vrednuju. Ali mi smo uvereni da kada bi ti bio vlast, ovu zemlju bi doveo u red. Jer ti ovu zemlju voliš najviše na svetu. Ovo je tvoja rodna gruda i red je da se žrtvuješ, postaneš predsednik i nešto učiniš za nju. Nemo se brineš, tu smo mi da ti pomognemo da dokusu... odšlepaš ovu zemlju u bolju budućnost.

Verbic nije gegula, on je samo nesposoban.
Ne znam da li gledas vesti, ali ima i belaca. Prilicno. Mnogo, cak. To ne menja cinjenicu da ovdasnja stoka nema impuls pobune.

Muzjak, nikako ne bacati pare na nauku. Kulturu ni u snu. Mozda, za nekoliko vekova Srbi, na osnovu nauke i kulture shvate da je Kosovo otislo, da nisu nebeski narod, da ih niko ne yebe ni dva posto, a ponajmanje Sv. Putin, i da treba da se radi da bi se imalo, i da na vlast ne treba birati goveda i gegule, i da ne moze sut s rogatim.

Ja sam malo ono...zakasnio da odem bilo gde. A recimo onaj kome sam ja otac bi mogao ima i ponude ali...ne pada mu na kraj pameti.
Žao mi je što će da bude kasno kad dođe upamet. Verovatno je mlad pa još ne zna gde je. Ali ti kao stariji si trebao da mu otvoriš oči. Ali šta vredi ako ni tebi nisu otvorene. Ili si sebično posesivan pa ne želiš da sin ode od tebe.
- - - - - - - - - -

Nije valjda...A ovo nije bilo konkretno prema meni...
Ne znam o čemu pričaš. :dontunderstand:

Hajde nemoj da si skroman. Mi znamo da ti imaš visoke kvalitete koje oni pametnjakovići u školi nisu znali da vrednuju. Ali mi smo uvereni da kada bi ti bio vlast, ovu zemlju bi doveo u red. Jer ti ovu zemlju voliš najviše na svetu. Ovo je tvoja rodna gruda i red je da se žrtvuješ, postaneš predsednik i nešto učiniš za nju. Nemo se brineš, tu smo mi da ti pomognemo da dokusu... odšlepaš ovu zemlju u bolju budućnost.

I tako...voleću Nemačku koja je gle čuda i slučajnosti baš na 100 godišnjicu Kolubarske bitke poslala onih 11 tački ultimatuma...

Ovde se ne radi o nikakvoj pameti.A ti argumenti tipa ad homminem u nedostatku aargumenata su tipični za one koji sebe smatraju pametnim.
E da, to sam hteo da kažem. :)
Znao sam ja da si kao stvoren za predsednika. Vidi se da si stvoreni diplomata i demagog. Pa onda elokventnost. Vać mogu da te zamislim kako se tvoja slika pojavljuje u vestima dok ti masa skandira. A ti mašeš iz velikog crnog blindiranog auta. Čudo ćemo da napravimo.

- - - - - - - - - -

I tako...voleću Nemačku koja je gle čuda i slučajnosti baš na 100 godišnjicu Kolubarske bitke poslala onih 11 tački ultimatuma...
Odlično ti ide retorika. Samo nastavi da vežbaš. Biće od tebe patriota kakvog svet nije video. I Amerikaci ima da nam zavide. :D

Verbic nije gegula, on je samo nesposoban.

E hebiga...ako je kadar iz Petnice nesposoban onda...šta kazati...

Muzjak, nikako ne bacati pare na nauku. Kulturu ni u snu.

Voleo bih da vidim tebe kao sposobnog, pametnog, obrazovanog i sve to tako da si Ministar za školstvo i nauku...Da li bi mogao kapom i šakom davati...

Mozda, za nekoliko vekova Srbi, na osnovu nauke i kulture shvate da je Kosovo otislo,

Da li je zbog toga Nemaška savršena rajska zemlja tvoj izbor za trajni život...naravno ako se to dogodi...

Mozda, za nekoliko vekova Srbi, na osnovu nauke i kulture shvate da je Kosovo otislo, da nisu nebeski narod, da ih niko ne yebe ni dva posto, a ponajmanje Sv. Putin, i da treba da se radi da bi se imalo, i da na vlast ne treba birati goveda i gegule, i da ne moze sut s rogatim.
:hahaha: :rotf:
Ti si optimista.
Ali ja bih da mi jerohinca postavimo za predsednika i zapečatimo stvar.

E hebiga...ako je kadar iz Petnice nesposoban onda...šta kazati...
Ne, ima kod nas jedan interesantan izraz kojim se odbijaju pametni. A to je da je prekvalifikovan. :hahaha:
Pazi, prekvalifikovan (previše kvalifikovan).
Da, ovde previše pametni nema šta da traže.
Niko nema što Srbija imade. :D

- - - - - - - - - -

Misliš da satanisti na visokim funkcijama to mogu učiniti...
Čuj mislim. ZNAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back