gost 343533
Elita
- Poruka
- 17.529
Nemoj mi zameriti ali meni tvoja ljubaznost zvuči poprilično zajedjivo...
Sto je babi milo, to joj se i snilo

Znas za tu poslovicu ?^^
To je jedini moj komentar na to kako je tebi zazvucalo ~~
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj mi zameriti ali meni tvoja ljubaznost zvuči poprilično zajedjivo...

Pa barem se mi ovde medjusobno znamo ...
"Na lice osmeh dok pritiskam trokutić"![]()

)
Sto je babi milo, to joj se i snilo
Znas za tu poslovicu ?^^
To je jedini moj komentar na to kako je tebi zazvucalo ~~
Odmah me napadate grupno, cim dodjem u kafanu......
Ali, ostacu pozitivna)
Ko ce da isprica nesto lepo sto mu se dogodilo danas ?
![]()

Iskreno, jedva cekamo da izadjemo iz ove septicke jame I nastanimo se u normalnoj drzavi gde ce deca moci normalno da rastu I znaju da ce moci da zive od fakultetskih diploma, za razliku od ovog bunjista gde su gomna redovno na povrsini. Da ne govorimo o verskim slobodama I tome da hermetisti ne moraju da trpe pritisak zadriglih pravoslavnih mantijasa. A sto se tice foruma, koji me ionako smorio, imacu pametnija posla vodeci porodicu po predivnom gradu I predivnoj zemlji. Sloboda I mir, konacno. A ionako sam Pacov u kineskom horoskopu, a oni prvi napustaju brod koji tone.
Odmah me napadate grupno, cim dodjem u kafanu......

Ali, ostacu pozitivna)

)
Nisam uvek,
al kad dodjem u kafanu, onda sam extra raspolozena .....
A narocito u ovu "Kod dobrog coveka"![]()

ниси и рекла с ким флертујеш![]()
Dodvoravam se Gogilli, da me ne docekuje s :mitraljez: -om)
@marsijaner: imas broj telefona pa zvrcni kad stignes, pa ako budem tu...
@scechina: idemo za stalno, samo je pitanje sredjivanja papira, mada ce to da se zavrsi brzo, jer nas satanista ima svugde na visokim polozajima. Bratstvo izmedju ljudi dobre volje je predivna stvar.Iskreno, jedva cekamo da izadjemo iz ove septicke jame I nastanimo se u normalnoj drzavi gde ce deca moci normalno da rastu I znaju da ce moci da zive od fakultetskih diploma, za razliku od ovog bunjista gde su gomna redovno na povrsini. Da ne govorimo o verskim slobodama I tome da hermetisti ne moraju da trpe pritisak zadriglih pravoslavnih mantijasa. A sto se tice foruma, koji me ionako smorio, imacu pametnija posla vodeci porodicu po predivnom gradu I predivnoj zemlji. Sloboda I mir, konacno. A ionako sam Pacov u kineskom horoskopu, a oni prvi napustaju brod koji tone.
![]()
Dodvoravam se Gogilli, da me ne docekuje s :mitraljez: -om)

Dobro si razumela. Srbija jeste septicka jama. Nesto me bas zabole odakle sam potekao. Sadasnjost I buducnost su bitni, proslost je odavno mrtva I sto rece Gluhovski, na njen grob treba pljunuti I ne okrenuti se vise nikad.
Kako kome ....
Ako si ti doživljavao da tako živiš ..... neću ništa da komentarišem.
A ti si satanista ?
@scechina: idemo za stalno, samo je pitanje sredjivanja papira, mada ce to da se zavrsi brzo, jer nas satanista ima svugde na visokim polozajima. Bratstvo izmedju ljudi dobre volje je predivna stvar.Iskreno, jedva cekamo da izadjemo iz ove septicke jame I nastanimo se u normalnoj drzavi gde ce deca moci normalno da rastu I znaju da ce moci da zive od fakultetskih diploma, za razliku od ovog bunjista gde su gomna redovno na povrsini. Da ne govorimo o verskim slobodama I tome da hermetisti ne moraju da trpe pritisak zadriglih pravoslavnih mantijasa. A sto se tice foruma, koji me ionako smorio, imacu pametnija posla vodeci porodicu po predivnom gradu I predivnoj zemlji. Sloboda I mir, konacno. A ionako sam Pacov u kineskom horoskopu, a oni prvi napustaju brod koji tone.
![]()
Mi zivimo dobro I ovde, ali postoji nesto sto se zove dostojanstven zivot. U okvir toga spada I da mi ministar ne bude poluusmena seljacka gegula Velja Ilic, na primer.
Doći ovde i napisati Srbija je septička jama .... daj molim te ...
Sad kao ti ideš a mi ostali živećemo u septičkoj jami?
Nisam, ali hriscanske male djokice bi rekle da jesam. Inace protiv satanizma nemam nista.
mada ce to da se zavrsi brzo, jer nas satanista ima svugde na visokim polozajima.
Upravo tako. Ili je mozda Srbija pravna normalna drzava koja brine o svojim gradjanima, raj na zemlji, a ja sam ziveo u nekoj drugoj Srbiji?