Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@marsijaner: imas broj telefona pa zvrcni kad stignes, pa ako budem tu...

@scechina: idemo za stalno, samo je pitanje sredjivanja papira, mada ce to da se zavrsi brzo, jer nas satanista ima svugde na visokim polozajima. Bratstvo izmedju ljudi dobre volje je predivna stvar.:per: Iskreno, jedva cekamo da izadjemo iz ove septicke jame I nastanimo se u normalnoj drzavi gde ce deca moci normalno da rastu I znaju da ce moci da zive od fakultetskih diploma, za razliku od ovog bunjista gde su gomna redovno na povrsini. Da ne govorimo o verskim slobodama I tome da hermetisti ne moraju da trpe pritisak zadriglih pravoslavnih mantijasa. A sto se tice foruma, koji me ionako smorio, imacu pametnija posla vodeci porodicu po predivnom gradu I predivnoj zemlji. Sloboda I mir, konacno. A ionako sam Pacov u kineskom horoskopu, a oni prvi napustaju brod koji tone.:mrgreen:

@marsijaner: imas broj telefona pa zvrcni kad stignes, pa ako budem tu...

@scechina: idemo za stalno, samo je pitanje sredjivanja papira, mada ce to da se zavrsi brzo, jer nas satanista ima svugde na visokim polozajima. Bratstvo izmedju ljudi dobre volje je predivna stvar.:per: Iskreno, jedva cekamo da izadjemo iz ove septicke jame I nastanimo se u normalnoj drzavi gde ce deca moci normalno da rastu I znaju da ce moci da zive od fakultetskih diploma, za razliku od ovog bunjista gde su gomna redovno na povrsini. Da ne govorimo o verskim slobodama I tome da hermetisti ne moraju da trpe pritisak zadriglih pravoslavnih mantijasa. A sto se tice foruma, koji me ionako smorio, imacu pametnija posla vodeci porodicu po predivnom gradu I predivnoj zemlji. Sloboda I mir, konacno. A ionako sam Pacov u kineskom horoskopu, a oni prvi napustaju brod koji tone.:mrgreen:

Da li sam ja to loše razumela ili si ti Srbiju nazvao septičkom jamom?
Gde god otišao ne zaboravi odakle si potekao.

- - - - - - - - - -

Dodvoravam se Gogilli, da me ne docekuje s :mitraljez: -om ;))

Ma evo dočekaću te :heart:

:mrgreen:

Kaza za Srbiju da je septička jama onaj koji nekoliko godina ovde mantrao o svom patriotizmu, o svom boravku u nekim rovovima pod punom ratnom opremom i tako...

E to je taj tvoj satanizam tebi učinio...Sečaš se šta si pisao u vezi sa postovima korisnika Smeško...I eto...postao si gori od njega...Ali to je tvoj izbor...pa neka ti bude...

Jednom su me namamili u rov I vise nikad. Posebno zato sto sam video koliko je taj rat bio nepotreban I pripreman I dogovaran. I hvala na definisanju mene kao sataniste, sto dokazuje da si ti samo jedan wannabe etnofiletisticki pravoslavac koji je nedovoljno hrabar da to sam sebi prizna. To ti kazem samo onako, nije da mi je nesto stalo do tvog misljenja.

- - - - - - - - - -

Doći ovde i napisati Srbija je septička jama .... daj molim te ...
Sad kao ti ideš a mi ostali živećemo u septičkoj jami?

Upravo tako. Ili je mozda Srbija pravna normalna drzava koja brine o svojim gradjanima, raj na zemlji, a ja sam ziveo u nekoj drugoj Srbiji?

Nisam, ali hriscanske male djokice bi rekle da jesam. Inace protiv satanizma nemam nista.

Kako si se ti pogubio...Sada kaza da nisi satanista a koliko malopre si napisao ovako...

mada ce to da se zavrsi brzo, jer nas satanista ima svugde na visokim polozajima.

A u vezi onog...hriščanske male djokice...ti si jedna satanistička mala sisica...koja glumi muškarčinu...zar ne...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back