Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

0007-1.gif

E agata :p
Ovde baš tiho ......

Pa možda i treba da bude tiho da biste vas dve nesmetano čatovale....Obrati pažnju na ovaj post.

rado, ali bojim se da smo mamac za trolove....:dash: i ne možemo da se opustimo .....

napisan je u 21:38 a veoma zanimljivo malo skraćen i promenjen u 22:14...izbačeno je ono da ste vas dve imale celu kafanu za opušteno časkanje...

A u vezi onog...mamac za trolove...neću ti kazati ništa ....sem da moja malenkost kao trol neće biti smetnja vašem časkanju.

Veće Gogi ...:cmok:

Pa možda i treba da bude tiho da biste vas dve nesmetano čatovale....Obrati pažnju na ovaj post.

Ne treba da bude tiho, volim ja gužvu :p

napisan je u 21:38 a veoma zanimljivo malo skraćen i promenjen u 22:14...izbačeno je ono da ste vas dve imale celu kafanu za opušteno časkanje...

A u vezi onog...mamac za trolove...neću ti kazati ništa ....sem da moja malenkost kao trol neće biti smetnja vašem časkanju.

Veće Gogi ...:cmok:

Ne znam tačno kome je ovo upućeno ali ako je meni znaš da mi ne smetaš i da volim da ćaskam sa tobom, pa barem smo ti i ja ovde pisali i pisali i naravno ne smatram te trolom.

Veče Jeroh :zag:

To whom it may concern: ono drugo mesto je obrisano, a umesto njega postavicu svoj komercijalni fotografski sajt u dogledno vreme. Ovim bih vam, posto se moja porodica, ja I moji fotoaparati vrlo skoro preseljavaju u Minhen, pozeleo mnogo srece u daljem zivotu I radu.:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back