gost 343533
Elita
- Poruka
- 17.529
Ne znam.... odluci sama 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam.... odluci sama![]()

)Ma ljubomorni na tebe
Evo ja prva![]()
nikada neću biti medju onih 144 000 jer volim astalisanje
ali zato perla ima dobre šanse![]()
Gogilice

Sta je to astalisanje ?
Kafanisanje..ili ?
Ono kao case,casice, do crte, i te fore ? ^^
![]()

Voli i zvezdica sve što vole mladi... i rado ga se seća.![]()
Sta je to astalisanje ?
Kafanisanje..ili ?
Ono kao case,casice, do crte, i te fore ? ^^
![]()

Astalisanje je...greh...
I bolje je da ga ne činiš...![]()

Jel da je picnem?![]()

Ona je u direktnoj vezi sa ....pa sad ti vidi
![]()

Arianna je zvezda....
gostima kafane je najfascinantnija licnost~~~
Neki su cak i toliko opcinjeni njom -da je ne ispustaju iz usta![]()
![]()
Sećam se kad je bresmrtna došla ovde i prvo je pokušala da nas ubedi da je Isus morao da maše rukama da bi održao krhku ravnotežu dok je bio raspet jer mu je falila ona prečka. No, to nije važno.
Došla je sa svojom verom koju je držala između skupljenih dlanova kao neku retku plašljivu životinjicu i ni malo je nije bilo briga što smo mi drugi verovali da su joj šake zapravo prazne.
I sad... Ona bi nam pričala kako ta životinjica u njenim šakama diše i kako joj bije srce i kakvo joj je perje i svašta, ali nikada nije dozvoljavala nikome da zaista zaviri unutra i sam se uveri da to biće postoji.
Jer je svakako znala da bi pokušali da joj je oduzmu, očerupaju i zgaze.
I onda su pokušavali da je sapletu, da joj ulepe žvaku u kosu kada ne gleda i svašta što bezobrazni derani rade kad im neko ne da da vide šta to trži u šakama.
I ona opet priča o biću koje drži u sklopljenim šakama.
E, zato je ona zvezda, a ti to nikada nećeš biti.... Jer se 'ićaš kamenicama.

Sećam se kad je bresmrtna došla ovde i prvo je pokušala da nas ubedi da je Isus morao da maše rukama da bi održao krhku ravnotežu dok je bio raspet jer mu je falila ona prečka. No, to nije važno.
Došla je sa svojom verom koju je držala između skupljenih dlanova kao neku retku plašljivu životinjicu i ni malo je nije bilo briga što smo mi drugi verovali da su joj šake zapravo prazne.
I sad... Ona bi nam pričala kako ta životinjica u njenim šakama diše i kako joj bije srce i kakvo joj je perje i svašta, ali nikada nije dozvoljavala nikome da zaista zaviri unutra i sam se uveri da to biće postoji.
Jer je svakako znala da bi pokušali da joj je oduzmu, očerupaju i zgaze.
I onda su pokušavali da je sapletu, da joj ulepe žvaku u kosu kada ne gleda i svašta što bezobrazni derani rade kad im neko ne da da vide šta to trži u šakama.
I ona opet priča o biću koje drži u sklopljenim šakama.
E, zato je ona zvezda, a ti to nikada nećeš biti.... Jer se 'ićaš kamenicama.
Arianna je zvezda....
gostima kafane je najfascinantnija licnost~~~
Neki su cak i toliko opcinjeni njom -da je ne ispustaju iz usta![]()
![]()
Arianna No 1 !

.
pazim se toga i suvise 
Iz čega vidimo da je Amor zapravo bio latentni nekrofil.Priča ide otprilike ovako: Eros se smrtno zaljubio u Psihu, prekrasnu devojku smrtnicu. Psiha ga nije smela ni pogledati jer smrtnicima nije bilo dopušteno da gledaju bogove, ali njena je sestra nagovorila da baci samo jedan kratki pogled. No, to nije prošlo nekažnjeno – Psiha je ostala napuštena. Tražeći svog dragog, očajna Psiha se zaputila do Venerinog hrama. Venera (ili Afrodita), boginja ljubavi i lepote, bila je jako ljubomorna na Psihinu lepotu, pa je gledala da joj oteža kako god može. Postavila joj je niz nemogućih zadataka, a Psiha ih je sve hrabro ispunjavala. Naravno, čim bi jedan ispunila, postavila bi joj još teži. Tako je u jednom zadatku Psiha hrabro pošla u podzemlje i tu naišla na Pandorinu kutiju.Nije odolela želji da je otvori, ljudska je znatiželja prevelika. Nakon što je zavirila, pala je u komu. Kada ju je Amor ugledao tako beživotnu kako leži, odlučio joj je oprostiti, a Venera ju je pretvorila u boginju.I tu je bio happy end, zahvaljujuci Amoru...
Grci Erosu daju još veće značenje, jer za njih on ne simbolizizuje samo snagu erotske ljubavi, već i kreativni nagon, prvo svetlo u svemiru uopšte. U Eluzijanskim misterijima slavi se i kao Protagonus – prvorođeni.
Ne brinem, raširiću joj ja te šake i videti šta skriva.

Arianna No 1 !
...bila i ostala.....

...Arianna pazi se amorove strele...
![]()
U grckoj mitologiji Amor,bog ljubavi ili ti Eros..Koga bi on pogodio svojom strelom, taj bi usplamteo od ljubavi.
Ima i jedna prica:
Priča ide otprilike ovako: Eros se smrtno zaljubio u Psihu, prekrasnu devojku smrtnicu. Psiha ga nije smela ni pogledati jer smrtnicima nije bilo dopušteno da gledaju bogove, ali njena je sestra nagovorila da baci samo jedan kratki pogled. No, to nije prošlo nekažnjeno – Psiha je ostala napuštena. Tražeći svog dragog, očajna Psiha se zaputila do Venerinog hrama. Venera (ili Afrodita), boginja ljubavi i lepote, bila je jako ljubomorna na Psihinu lepotu, pa je gledala da joj oteža kako god može. Postavila joj je niz nemogućih zadataka, a Psiha ih je sve hrabro ispunjavala. Naravno, čim bi jedan ispunila, postavila bi joj još teži. Tako je u jednom zadatku Psiha hrabro pošla u podzemlje i tu naišla na Pandorinu kutiju.Nije odolela želji da je otvori, ljudska je znatiželja prevelika. Nakon što je zavirila, pala je u komu. Kada ju je Amor ugledao tako beživotnu kako leži, odlučio joj je oprostiti, a Venera ju je pretvorila u boginju.I tu je bio happy end, zahvaljujuci Amoru...
Grci Erosu daju još veće značenje, jer za njih on ne simbolizizuje samo snagu erotske ljubavi, već i kreativni nagon, prvo svetlo u svemiru uopšte. U Eluzijanskim misterijima slavi se i kao Protagonus – prvorođeni.

A jel si skuzila da JSovci , to ne priznaju.

Iz čega vidimo da je Amor zapravo bio latentni nekrofil.
A Psiha, po kojoj je psihologija dobila ime (ako nije, trebalo bi da jeste), znala je kako da osvoji latentnog nekrofila. Napravila se mrtva.
Ovo znam jer nema žene smrtnice koja bi pala u nesvest pre nego što bi probala da stavi oko vrata ono što nađe u kutiji.

Kad je Koja bio mali užasavale su ga mamine reči: "Pazi se, sine, brine mama!"ne brini Ninapazim se toga i suvise
![]()
![]()