- Poruka
- 277
ja sam do sad imala sreću da naletim uvek na ''prave osobe''![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam do sad imala sreću da naletim uvek na ''prave osobe''![]()
Da budem iskrena i mene interesuje koje su to traljave poze.
Što ti reče sve je dobro ako je sa pravom osobom.
i tebiNeka ti je sa srećom.
![]()
Hipotetički daleko bilo. Sretneš nekog i tako se iskristališe da je on idealno prava osoba. I onda tek kasnije kada se dodje ono, do kreveta ispadne da čovek ima neke probleme u smislu potentnosti i šta onda biva...Kakve poze sa njim
mogu biti nego...traljave...
to onda nije prava osoba.![]()
A ni ona ako ne može da mu ga digne.![]()
Pusti ti hipotetički, rekli smo ako je prava osoba a onda smo mislili na ono da se u svemu poklapaju, tu nema traljave poze.
Šta recimo ako postoji čovek koji bi ti bio prava osoba za seks ali neprihvatljiv kao čovek u smislu prave osobe za zajednički žuivot...
A sada ovo. Šta biva ako žena ima neku pravu osobu pa se kasnije ispostavi u smislu onoga da tada nije bitna poza,
da će taj uvek i uvek u nedogled konzumiratai seks samo u jednoj pozi i to recimo onoj ''balkanskoj''...Da li bi tada toj ženi to veoma brzo dosadilo...pa pronašla neku pravu osobu samo za seks.
Šta misliš, zašto mnoge srećno udate žene imaju švalera...Biće da nisu zadovoljne seksom sa svojom pravom osobom...grešim li...
Koliko sam mogla da primetim priča je krenula o pozama u seksu a ne o braku i zajedničkom životu.
Drugo i muškarci i žene varaju iz hiljadu i jednog razloga, tako da ne može se generalizovati.
Neko potraži nekog drugog da bi jednostavno udario recku, neko jer mu nešto fali u odnosu sa partnerom, neko se jednostavno zaljubi, kod nekoga bukne stras na jedno veče kod nekoga nešto deseto ..... otkud znam, sve je to ipak individualno.
pa gde ste na religiji našli o sexu da pričate...![]()
Ne čitaš pažljivo, niko nije napisao sa pravom osobom može u nedogled poza ili dve, nego sa pravom osobom nijedna poza nije traljava.
Ja sam barem tako pročitala što je Ilke napisao a ja se složila sa tim.
- - - - - - - - - -
Ajd sad i ti kaži nešto![]()
Ajd sad i ti kaži nešto![]()
hm, reći ću ako mi neko od religioznih obeća da me neće spržiti neki grom iz vedra neba ako ovde budem pričala o sexu...![]()
hm, reći ću ako mi neko od religioznih obeća da me neće spržiti neki grom iz vedra neba ako ovde budem pričala o sexu...![]()
Jel se baš vidi da sam ovo ja?![]()
Religija reguliše sex. Zato. Znaš ono: budi veran i tako to.![]()
Obećavam ....
nemoj da mi religija reguliše sex, onda ne mogu da se sexam za vreme posta...![]()
a ti si religiozna?![]()
ok, onda ovako...
imala bih da izjavim da ima istine u onome da nema traljavih poza sa pravom osobom... i bolje da ne pričam dalje, bojim se da neću posle moći da stanem...![]()
Spržiću te ja. Čim laneš.![]()
a ti si religiozna?![]()
ok, onda ovako...
imala bih da izjavim da ima istine u onome da nema traljavih poza sa pravom osobom... i bolje da ne pričam dalje, bojim se da neću posle moći da stanem...![]()