- Poruka
- 277
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neki zbog godina izbegavaju odredjene poze![]()
Oni verujem upraznjavaju penzionerski sex...![]()
title bre
![]()
Mislis, ono na Lusteru....Hmmm, odavno , stvarno odavno ....se ne pojavljuje u Javnost ta poza.
Ranije ,je bilo , pa tako ,normalan seks na Lusteru.
- - - - - - - - - -
khhhhm, mm, khhh, no sta je to
Penzionerski seks.![]()
Pa sve je sećanje, bukvalno. I trenutak koji ti doživljavaš upravo sada, je zapravo sećanje. Daklem, knjiga....
Meni bi bilo neprijatno od toliko (ne)poznatnih ljudi u sobi.![]()
Pusti to...
Zamisli... gde god pogledaš a ono ti isti kako praviš decu. I levo i desno i napred i nazad beskonačni redovi tebe istog koji idu do beskonačnosti... i onda pukne guma!![]()
U mraku je lepse, na pipkanje, usnama posebno, ne moras da gledas Jeroh, samo ocesas dodir..![]()
Svaka poza je dobra kada je sa pravom osobom....![]()
neki zbog godina izbegavaju odredjene poze![]()
Da li to kaza da je i neka traljava poza dobra sa..pravom osobom...
Sa pravom osobom ne može da bude traljava poza pa sve da se pozira na gelenderu na stepeništu.![]()
u potpunosti se slažem - nečiji običan dodir više pali ako je kompatibilnost velika, nego kojekakve egzibicije....probala sam i ja svaša, al mi je u najlepšoj uspomeni ostao jedan dobar hvat za dupe, al sa takvom nabijenom energijom da sam sve zvezde videla....Da budem iskrena i mene interesuje koje su to traljave poze.
Što ti reče sve je dobro ako je sa pravom osobom.
Sa pravom osobom ne može da bude traljava poza pa sve da se pozira na gelenderu na stepeništu.![]()
Vidi ovako. Neka ženska naidje na pravu osobu idealizovanu samo tako i onda se dogodi šta...Dotični iako prava osoba recimo ima probleme sa ...potencijom...I šta onda biva...onda svaka poza biva...traljava...Grešim li...
ja sam do sad imala sreću da naletim uvek na ''prave osobe''to onda nije prava osoba.
- - - - - - - - - -
A ni ona ako ne može da mu ga digne.![]()