Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1416957552_166.jpg

A hmmm, vako nesto, jer bo vidim da ste obsednuti sa...:per:

Tako ti Ja pokazujem M* sliku kvadrata i pitam ga : Sta je ovo?

Odgovor ko iz topa. Pa to je gola Cica!

Dadoh drugu sliku od pravogounika...Odgovor: To je gola Cica...

Ispod naocara, ga pogledam , jel se on to zeza samnom ili, ali vidim , usresredio se na ...

Dadoh i trecu sliku . Trougao...kad on i pre da sam kompletno spustio sliku, vice, Opa jos jedna \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\Sika

Vec postaje ozbiljno, pokupim sve slike, coek me gleda sta Ja to radim ...

Kazem, slusajte , moram Reci da ste Vi obsednuti sa seksom?

Pogleda me zacudjeno, trepne okicama , pa kaze: Ja , Ja da sam obsednut seksom a Vi, sto Vi meni sve slike golih Cica, dajete...Vi niste!

Pa sve je sećanje, bukvalno. I trenutak koji ti doživljavaš upravo sada, je zapravo sećanje. Daklem, knjiga....

Slažem se. Medjutim ja sam kazivao nešta o nečem što tek treba ili ne treba da se dogodi u nekom dolazećem vremenu. A do toga ima oho ho vremena... da bi to postalo sećanje.

- - - - - - - - - -

Meni bi bilo neprijatno od toliko (ne)poznatnih ljudi u sobi.:mrgreen:

U tom slučaju bi imala veoma jednostavno rešenje ...pokriješ glavu jorganom, čaršavom ili čime već ...i...nema (ne)poznatih ljudi...:whistling:

Pusti to...
Zamisli... gde god pogledaš a ono ti isti kako praviš decu. I levo i desno i napred i nazad beskonačni redovi tebe istog koji idu do beskonačnosti... i onda pukne guma! :sad2:

Neće pukne guma ako je ne koristiš...Ja nisam nikada. Nisam mogao ono...počne neka predigra ovo ono...i onda kada treba ono...onda kao sve se prekida da bi se ...nagumenisalo...:whistling:

- - - - - - - - - -

U mraku je lepse, na pipkanje, usnama posebno, ne moras da gledas Jeroh, samo ocesas dodir..:lol:

Bez gledanja meni to nije to. Kada se osećaju ti dodiri, oni nešta prouzrokuju a to ima neki svoj odsjaj u očima. Kada se osećaju ti dodiri i kada vidiš taj odsjaj onda to na jedan suptilan način inicira osećaj pripadnosti u osećaju i saznanju da ti nečiji dodir prouzrokuje neke vibracije. Fazon je u tome da meni znači da neko ima taj odsjaj u očima zbog dodira. I to samo po sebi pokreće i pokreće.

Da budem iskrena i mene interesuje koje su to traljave poze.
Što ti reče sve je dobro ako je sa pravom osobom.
u potpunosti se slažem - nečiji običan dodir više pali ako je kompatibilnost velika, nego kojekakve egzibicije....probala sam i ja svaša, al mi je u najlepšoj uspomeni ostao jedan dobar hvat za dupe, al sa takvom nabijenom energijom da sam sve zvezde videla....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back