Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mono a gde je ono...dobro veće...

Mono a šta misliš šta je ono i šta simboliše oko njenog vrata...

Amy-Lee.jpg

Verovatno se ne sečaš ima tome nekog vremena, kada sam ti prvi put postavio ono...nije važno ko je kriv...to si prokomentarisala i postavila baš jednu ispostavilo se...tebi dragu...

Sećam se .... napisala sam nešto u fazonu da je tako istinita i to i sada mislim za poruku koju ta pesma šalje što si postavio.
Posle sam ja zakačila ono što mi je drago ali one pesme koje su mi baš, baš, baš ...... retko kada postavljam.
Imaš dobru moć zapažanja ali za ovakve stvari .... to može znati samo neko, ko nekoga zna dobro u dušu ...

Sećam se .... napisala sam nešto u fazonu da je tako istinita i to i sada mislim za poruku koju ta pesma šalje što si postavio.
Posle sam ja zakačila ono što mi je drago ali one pesme koje su mi baš, baš, baš ...... retko kada postavljam.
Imaš dobru moć zapažanja ali za ovakve stvari .... to može znati samo neko, ko nekoga zna dobro u dušu ...

Zapažanje mi je profesionalno i do perfekcije. A uz to malo inuitivnog i malo da kažem poznavanja tvoje duše i to ...bude to...

Zapažanje mi je profesionalno i do perfekcije. A uz to malo inuitivnog i malo da kažem poznavanja tvoje duše i to ...bude to...

Zapažanje je i meni odlično što je najveći biser meni to uopšte ne predstavlja teret to mi dodje onako normalno ali za nečiju dušu ... pa ne bih mogla tako lako da govorim na osnovu pisanja po forumu .... ti mene znaš kakva sam kako ti reče kao ratnica i nije nikakva tajna svi znaju da sam i veliki romantik (koje suprotnosti :eek: ) ali za tanane niti duše, bez ljutnje ali to već teško da znaš ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back