Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada bi mi Mona bila razlogom zašto sam na ovom forumu koliko narednog dana bih pod hitno svratio do psihijatra da mi odredi neku dijagnozu.

A što se tiče brisanja kazne ako je kako kaza lako ...učini to.

malo je tesko poverovati da nije centar tvojih interesovanja i misli sobzirom da juce od 5 postova 4 trosis na nju, danas od 3 posta jedan na mene, jedan na nju i i jedan na gogili ali sve oko iste stvari.
mozda nisi ni svestan koliko te zaokuplja, ali tu smo mi da ti skrenemo paznju i izvedemo na pravi put. :)

da, kao sto rekoh poeni su najmanji problem u celoj prici, poenta je promena ponasanja, kad prestanes toliku energiju da trosis na nju, kad pocnes sa nekim normalnim ponasanjem onda se da i pricati o njihovom ponistavanju.

krsti su potrebni konstruktivni sagovornici koji imaju sta da kazu, oni koji postove trose na hejt, preganjanje, bockanje nisu.

laku noc ekipici sa teme odoh da zzzzzz :)

malo je tesko poverovati da nije centar tvojih interesovanja i misli sobzirom da juce od 5 postova 4 trosis na nju, danas od 3 posta jedan na mene, jedan na nju i i jedan na gogili ali sve oko iste stvari.
mozda nisi ni svestan koliko te zaokuplja, ali tu smo mi da ti skrenemo paznju i izvedemo na pravi put. :)

Šta sada ovo znači...Da li to znači da kao gost u ovoj kafani ne smem da komentarišem ni tvoj post niti njen a ni Gogin...I kako je to...trošenje postova....Šta ja to treba da radim kada dodjem u ovu kafanu...

da, kao sto rekoh poeni su najmanji problem u celoj prici, poenta je promena ponasanja, kad prestanes toliku energiju da trosis na nju, kad pocnes sa nekim normalnim ponasanjem onda se da i pricati o njihovom ponistavanju.

Tab vidi ovako. Nisam ja njom zaokupljen. Poenta moje priče je na tvom veoma naglašenom i malo čudnom zaštitničkom stavu prema njoj a čega je ona svesna jer je mnogo puta u svojim ranijim polstovima pominjala tebe, obraćanje tebi, pretnje tobom i tome slično a funkciji toga kako bi neko...završio van foruma. A kada pročitaš recimo ovo...

Poruka za Ariannu:

Arianna, nisi dostojan ni korektan sagovornik kada ne odgovaras
na sasvim normalna i informativna pitanja...

Odlazim sa teme i pozdravljama vas .ostavsi i dalje bez odgovora

pokušaj nešta da shvatiš.

A usput pokušaj da shvatiš da je njoj neophodno da se oseća, vredjanom, provociranom, stalkovanom i tako u tom smislu jer bez toga ne bi bilo svrhe njenog bitisanja ovde. I onda u tom smislu se pojavi da bi isprovocirala da bi onda bilo ovako...

nema razlike nemas pravo da me bilo gde progonis
ende
zavrsili smo razgovor
ostalo cu sa tabom

krsti su potrebni konstruktivni sagovornici koji imaju sta da kazu, oni koji postove trose na hejt, preganjanje, bockanje nisu.

Pa da...kada dotična napiše recimo ovako...

LAZES TI SI LAZOV OVDE

A JA SAMO PISEM ISTINU ZATO TI I SMETA ISTINA

to je baš onako konstruktivno i potrebno krsti, zar ne...

A zezanje i šala u kafani to je hejt kako ti kaza. I tako proizilazi da ja nisam potreban krsti jer nisam konstruktivan i nemam šta da kažem.

A što se tiče moje kazne da ponovim. Mislim da bi trebalo da je obrišeš. A naravno to ne moraš učiniti. A u tom slučaju do isteka iste do 24.11. sam ću sebe onako svojevoljno banovati kako bi ovde na forumu dotična pružila maksimalni konstruktivni doprinos bez mog hejtovanja iste.

I znam da to moje samobanovanje do isteka kazne nema skoro nikakvog smisla ali...meni znači...jer sam u uverenju da si me kaznio bez valjanog osnova.

Laku noć Tabe ...

ti mozes da se salis na tudj racun recimo moj i to stalno i onda pobesnis ako se ja bunim sto me proganjas
dakle devojko ogledalo ti treba
ak ose salis na tudj racun moras da prihvatas i salu na svoj

a da se malo otkacis mene pa da me vise ne proganjas jel to ok ili ja moram to javno da ti ovde saopstim

dakle ja imam svoj zivot i ti si mi nebitna

a ti da prestanes da se bavis sa monom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back