Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja se razveo zbog kondovih trafoa za koje sam resio da se zaduzim :hahaha:

i kao sto u zivotu biva ostao bez trafoa a ona bez mene, al' sa druge strane ipak sam ja taj koji je profitirao :lol:
Dok Maki to isto ovde radi nama, Marlončica priča svojim prijateljima: Kako bre da se ne razvedem, ljudi, zamislite šta je uradio onaj moj kreten: pre jedno (dvadeset)tri godine, dogovorimo se da lepo otputujemo u Pariz na par dana, bili smo u njemu samo jednom još kao studenti, i da iskoristimo priliku i na tamošnjoj aukciji konačno kupimo Šumanovićevo "Selo". Doduše, Savica nije slikao Krstarovo, ali složili smo se da je i pored toga ovo njegovo ulje na platnu koje želim vise od svega, genijalno. Sutradan skoknemo do jedne turističke agencije - ne sećam se kako se zvala jer je u međuvremenu prestala sa radom, kupimo karte i zagrljeni i srećni odšetamo do naše najveće domaće banke - ni ona vise ne postoji - "pukli su ko zvečka" kako kaže moj Makiša, založimo naš stan u potkrovlju čvrsto rešeni da dobijenim novcem u Gradu svetlosti kupimo Krstarovo... pardon, pomenuto Selo... Ne Makijevi već Marlončicini prijatelji: i šta je onda bilo, kupili ste sliku ali su vam je pariski klošari drpili?! MARLONČICA: (plačnim glasom) Da je bar bilo tako, to bi nekako, valjda, i mogla da prebolim, nego (jecaj) kreten je, molim te, sav hipotekarni novac spiskao na nekakve muzičke trafo stanice! Eno mu ih sada, pa neka se sa njima (biiiiiiiiiiiiip-biiiiiiiiiiiip... prim. kuc - molim čitaoce da ne poistovećuju muzičko-tekstualnu presvlaku kojom smo zabašurili psovke uvažene gospođe ex-M, sa onomatopejom one odvratne Ptice Trkačice za kojom k'o obezglavljen čitavog života jurca onaj Coyote). (osmeh)

Poslednja izmena:
Dok Maki to isto ovde radi nama, Marlončica priča svojim prijateljima: Kako bre da se ne razvedem, ljudi, zamislite šta je uradio onaj moj kreten: pre jedno (dvadeset)tri godine, dogovorimo se da lepo otputujemo u Pariz na par dana, bili smo u njemu samo jednom još kao studenti, i da iskoristimo priliku i na tamošnjoj aukciji konačno kupimo Šumanovićevo "Selo". Doduše, Savica nije slikao Krstarovo, ali složili smo se da je i pored toga ovo njegovo ulje na platnu koje želim vise od svega, genijalno. Sutradan skoknemo do jedne turističke agencije - ne sećam se kako se zvala jer je u međuvremenu prestala sa radom, kupimo karte i zagrljeni i srećni odšetamo do naše najveće domaće banke - ni ona vise ne postoji - "pukli su ko zvečka" kako kaže moj Makiša, založimo naš stan u potkrovlju čvrsto rešeni da dobijenim novcem u Gradu svetlosti kupimo Krstarovo... pardon, pomenuto Selo... Ne Makijevi već Marlončicini prijatelji: i šta je onda bilo, kupili ste sliku ali su vam je pariski klošari drpili?! MARLONČICA: (plačnim glasom) Da je bar bilo tako, to bi nekako, valjda, i mogla da prebolim, nego (jecaj) kreten je, molim te, sav hipotekarni novac spiskao na nekakve muzičke trafo stanice! Eno mu ih sada, pa neka se sa njima (biiiiiiiiiiiiip-biiiiiiiiiiiip... prim. kuc - molim čitaoce da ne poistovećuju muzičko-tekstualnu presvlaku kojom smo zabašurili psovke uvažene gospođe ex-M, sa onomatopejom one odvratne Ptice Trkačice za kojom k'o obezglavljen čitavog života jurca onaj Coyote). (osmeh)

nja nja nja :lol:

kojatkine kondo san, gdin from japan, ne radi "muzicke stanice" vec rucno mota trafoe za triodna pojacala sa srebrnim zicom najvece finoce... bolje da ti ne kazem cenu jer ces me i ti poslati u pm :hahaha:

a marloncica... ma ko je hebe bre... :lol:

Ne odbacuju se ljudi, kako moze neko ko cini greh da bude vernik? a kod JS ne postoji clanstvo...
Vernik je onaj ko se krsti kao JS

a pre toga se moze promeniti i postati vernik

dakle niko im ne brani da se promene i postanu vernici

svima se nudi besplatan Biblijjski studij ko zeli da proucava Bibliju i da se krsti i postane vernik

kod JS niko i ne moze biti JS ako se ne drzi celog Bozjeg zakona...

Ok na wikipediji pise ovako.Ima na enhleskoj verziji sajta.Ali i razumem i ne

Postovani,

Posle vise od godinu dana ponovo radi bioskop :)

Podsecam Vas da ova tema nije otvorena da bi ste tu pokazali ono najnize u sebi vec da bi se zabavili i nasalili, popricali sa ljudima a da nije strogo vezano za temu foruma.

Svaka zloupotreba ove teme ce biti sankcionisana.

Pod zloupotrebom podrazumevam: svadje, prepucavanja, ruzne reci.

To se nece tolerisati.

Hvala na razumevanju i uzivajte :)

ma ti si moj omiljeni djenka :zaljubljena:
mozda snimimo i film , al ti da budesh kupachica :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back