jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Ma to oće tab tvoju
A i Jeroh da bi progledao i njemu da daš![]()
Ja sam u vezi sa tim...progledao...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to oće tab tvoju
A i Jeroh da bi progledao i njemu da daš![]()

jerohinac.. tjuti tu.
udaj se ti a mene ostavi na miru![]()
Sto ti on ne bi dao
Mozemo lepo da pricamo![]()
Tjutaću ali ...ne dugo...
Gde si Maki ...legendo stara...

gori si bre od neke zenetine jeroh..... samo zvatjesh i izvrtjes...

Još samo da mu daš fotku
Ima te ženi odmah![]()

odoh ja da pricam o zdravlju na zenama
![]()

Svako moje lepo zezanje s tobom završilo se sa nekim C 1...

kad vim tebe omah ko da sam popio eliksir mladosti
pusti bre bekicu... ova gogili je piche nevidjeno...![]()

pa onda nije bilo lepo![]()

Ima ono da ne valja preterivati bilo u čemu pa i u tom...lepom...
A ima i ovo...
![]()

e super to prosledjujem plavusi
vidi se da se druzis sa njom![]()

e super to prosledjujem plavusi
- - - - - - - - - -
vidi se da se druzis sa njom![]()
Pa zar nisi i ti...plavuša...Onako duhovno mi se javlja da...jesi...
- - - - - - - - - -
Kako se to vidi...![]()

Ala lažeeeeeš cccccc
Kakva duhovnost kad smo svi videli njenu fotku![]()

Ne može. Reko Tab da odavde nema izlaza.![]()

ja se ne sekiram, imam sistem kako da me oni sami izbace...![]()

)moram da kazem jedno svoje opazanje..ma koliko neki ovde tvrdili kako nisu optereceni drugima u sustini svi ste optereceni svima i isti ste ma koliko mislili da ste bolji i iznad a da su ovi drugi katastrofa
premnogo vremena trosite na ljude koji vas po sopstvenim recima ne zanimaju...maltene vam je prva misao kad se pojavite kako bocnuti onog drugog..i to pricam o svim stranama u sukobu..niko ovde nije nevin.
sad sam prelistao pricu od sinoc i vi ste samo o jednoj stvari pricali.. kao i juce i prikjuce..ispada da vi nemate teme i ne znate sta bi pricali osim da se bockate podeljeni u dva tabora....i ilke kao tampon zona koji bocka sve
sta hocu da kazem..pogledajte druge kafane kako se tamo prica o raznim stvarima, aktuelnim, zastarelim, dosadniim, zanimljivim, ali su teme razne.. ovde se uvek vrti jedno te isto..kao ono u skolici...uciteljiceeeeeeeeeeeeeeee :vukao me je za kikiceeeeeeeeeeeeeeeee
zar je moguce da nemate druge teme..da li je moguce da toliko elokventni ljudi (po sopstvenom misljenju) nemaju teme za pricu...nosem parate nebo a ponasate se kao rudari.
covek je tamo gde mu je prijatno, ponasa se kako mu prija.. jedna stvar je puci, napraviti neku guzvu u trenutku...ali konstantno vrteti istu pricu i na isti nacin obitavati u istom miljeu bes potrebe za promenom je ipak da stavite prst na celo.
dokle cete svoje ponasanje pravdati tudjim ponasanjem..onda ispada da ipak drugi uticu na vas.
lepo provedite dan...svako dobro.
p.s.
ovo nije poziv za raspravu i objasnjavanje..na ovo moje nema odgovora niti diskusije jer nisam pricao o nekome posebno a opet..svima sam rekao...... samo sam dao opazanje a vi ili preskocite ili razmislite o tome..to ce zavisiti od vasih potreba, osecaja i na kraju..svrhe obitavanja ovde.