Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ama neće da me fata... samo hoće da me čeka...

To se tako radi platonski. Čekaš, čekaš i ništa.

A to misliš ono u fazonu Maksimovičke...ljubav je lepa sao dok se čeka i dok od sebe samo nagoveštaj da...

A ti preferiraš...platonisanje...kuku meni....

Ja ono astalisanje nekako gotivim, astralisanje kada zaginem sa malo alhohole ali platonisanje...pa pakao bi mi lakše pao...

к се убацило намерно или случајно:)

Nemam pojma na koje k misliš...:whistling:

Veće Sale doktrore za zanate...

- - - - - - - - - -

Čekam bre da stigneš do posta gde sam ti ja poželela dobro veče ali vidim stići ćeš izgleda kad ja već napišem laku noć :D

Na toj stanici sam već bio...i sada pičim dalje...ki ekspres...

E marsi, kačih na svaštari tako neke slike sneška belića koji me na nekoga asocira ....
Ovaj nekako me odmah asocirao na tebe :D

pijani-snesko-belic.jpg

E marsi, kačih na svaštari tako neke slike sneška belića koji me na nekoga asocira ....
Ovaj nekako me odmah asocirao na tebe :D

pijani-snesko-belic.jpg

Joj , joj kak sam lijep :).....fala Ti , eh....a bas je bilo snega, pre neki dan, i trebala mi je sangarepa....:whistling:

- - - - - - - - - -

E za želje, to je već druga stvar :)
Imam ih i ja ali ako kažem koje su neće mi se ostvariti :D

A ti nemojjjj ih izreci , samo lijepo napisi i tak ce onda Mrazovac , stici i doneti, tvoju zelju , spakovanu, upakovanu i jos sa tufnicom:)

мислиш од позади ја?

A pa sada, kak su moderna vremena, kak mi mozemo sugerisati , Mi koji smo po onako starinski, volemo da se Astallisemo, ono licem prema licu.;)

- - - - - - - - - -

Bolje da ćutim i ništa ne komentarišem tamo mi rekoše da sam perverzna zbog šargarepe :rumenka:
Evo ovde ću ovu bezazlenu da zakačim :D

xperverzni-snesko-belic.jpg.pagespeed.ic.xRuCtHwqMH1xBwhLaTmq.webp

E bas sam na tak nesto i mislio, eto vis , kako se zelje ispunjavaju:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back