Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sto, sta fali kokoskama, narocito kada se dobija Titula Elitne.;)

Kokoške...gde su bre kokoške....

petel.jpg

Ali po mogučstvu da ne budu ...elitne...:hahaha1:

- - - - - - - - - -

Možda ne dostigne titulu pa ostane obična k.k.š.. :mrgreen:
Ebiga bilo jače od mene :zcepanje:

Nema potrebe da dostigne funkciju elitne...to joj pripada po...funkciji...

Au...nočas sam krenuo sa poprilično...bilo jače od mene...

Ponavljate se i postraje te dosadni..ovo sa kokoskama i elitnima ste vec doktorirali na tome
hajd nesto novo i drugacije..a da ne smarate, ako je to ikako moguce....

btw...ide nova godina..ni deda mraz vise nije samo deka sa bradom..ali kao..ovako je lepse...:mrgreen:

x1510557_910065569004817_5598760410583849762_n.jpg,qoh=b3e5ead03b6377c66948b5cb52404c26,aoe=55013184,a__gda__=1426088954_1063a3b81fbefad1962c948e40301e61.pagespeed.ic.YSBpkYXyLhzRxf0PLBuP.jpg

Kokoške...gde su bre kokoške....

petel.jpg

Ali po mogučstvu da ne budu ...elitne...:hahaha1:

- - - - - - - - - -

Nema potrebe da dostigne funkciju elitne...to joj pripada po...funkciji...

Au...nočas sam krenuo sa poprilično...bilo jače od mene...

E jos kada Ti budem pricao o" ROOSTER" i znacenje, bit ce i smehaaaaa, kad se vidimo.

Al ,mislim da ce to bit onako, obicno i bez elitnoga.......druzenje.:)

Ponavljate se i postraje te dosadni..ovo sa kokoskama i elitnima ste vec doktorirali na tome
hajd nesto novo i drugacije..a da ne smarate, ako je to ikako moguce....

btw...ide nova godina..ni deda mraz vise nije samo deka sa bradom..ali kao..ovako je lepse...:mrgreen:

Izgleda da u vezi sa tim elitnim statausom ja još uvek nisam završio doktorat pa kao neko ko nije elitan ne idem tamo gde je elita...:hahaha1:

Veće Ninček...

50063650.gif

Ne mislim tako. Kadea tako nema nekog...onda ostane praznina...koja ostaje prazninom...Možda grešim ali tako mislim...

Veće Sale...

вече јерох

шта да кажем, максимално кокање:D

- - - - - - - - - -

Jeroh, sada ozbiljno..Zar sam ne vidis koliko je to vec postalo bljutavo i dosadno..
bar mani jeste.. da svaki dan citam ovakve gluposti.. kome je to vise zanimljivo osim tebi ?

а ти онда одлепршај :rotf:

Jeroh, sada ozbiljno..Zar sam ne vidis koliko je to vec postalo bljutavo i dosadno..
bar mani jeste.. da svaki dan citam ovakve gluposti.. kome je to vise zanimljivo osim tebi ?

Ninček trebala si primetiti da nisam ja inicirao bilo šta u vezi sa kokoškama sa elitom i tako to...Svi koji su trenutno ovde su to pomenuli...ja sam se samo nadovezao...

I evo da ti poklonim jednog Deda mrazića...

6a1b1cf69a60a898f8cf5669a89e1197.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back